Fans denken dat J-Lo's nieuwe look 'te kardashian' is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat J-Lo's nieuwe look 'te kardashian' is
Fans denken dat J-Lo's nieuwe look 'te kardashian' is
Anonim

Ben Affleck is niet het enige nieuwe(ish) ding in J-Lo's leven: meisje heeft nieuw haar!

Jennifer Lopez's post A-Rod break-up look is blond, gewaagd en groot nieuws voor fans die niet gewend zijn haar te zien zonder haar donkere 'do'. De fam Lopez is niet bang voor een kleine haartransformatie - J-Lo's dochter Emme heeft onlangs haar hele haardos blauw geverfd - maar Jennifer's blonde lokken hebben meer mensen aan het praten.

Komt ze deze look uit het park, A-Rod-stijl? Ziet ze er, zoals sommige fans denken, te 'Kardashian' uit? Overtuig uzelf!

J-Lo's nieuwe look

De zangeres en haar stylisten plaatsten dit weekend enkele foto's van haar haar op hun IG's. Ze had het speciaal gekleurd voor haar 'Cambia El Paso'-video (waar het de meeste tijd nat is en moeilijk te zien qua kleur), maar het lijkt erop dat ze blond blijft na de shoot. Waarom zou ze niet? Het is gorg!

Niet iedereen was echter fan van de foto's. Als je een balayage 'Dance Again' J-Lo of een brunette 'Jenny from the Block' verwachtte, diende Jennifer beslist iets anders. Bennifer is misschien terug, maar deze zanger gaat misschien wel een heel nieuw tijdperk in.

Ze gebruikte de haarstylist van de Kardashians

J-Lo blond haar
J-Lo blond haar

De topcommentaar onder de post van Jennifer's haarstylist Chris (die selfie van drie personen hierboven) is van een fan die vraagt: "Zijn het de filters die worden gebruikt ofrr? ze ziet er nooit meer uit als zichzelf." Anderen waren het daarmee eens en beweerden dat ze het moeilijk vonden om te zeggen hoe de echte J-Lo er tegenwoordig uitziet.

"Haar haarkleur!! Wat is dat??" vroeg er een, met meer opmerkingen als "Veel filteren?"

De meest specifieke en herhaalde klacht was dat J-Lo meer op een Kardashiaanse zus lijkt dan de van nature mooie, relaxte Latina die haar fans eerder in haar carrière steunden.

"Hou van JLo, maar niet gek op de bijna kardashianized looks", betoogde een fan. "J-Lo is een trendsetter en geen volger. Vooral de kardashians."

Die Kardashiaanse sfeer is geen toeval. Jennifer's bekroonde Hollywood-haarstylist Chris Appleton, eigenlijk het best bekend voor het doen van het haar van Kim Kardashian, inclusief de verbluffende bleekblonde kleurstof die Kim in 2017 droeg. Hij is ook de man die regelmatig de leiden op de verschillende haarreizen van Khloe en Kendall, volgens hun socials.

Ze gebruikte ook hun make-upartiest

De MUA J-Lo die is ingehuurd voor haar 'Cambia El Paso'-shoot is er een die zowel zij als de Kardashians regelmatig lijken te gebruiken. Mary Phillips is de artiest achter Kendall Jenner's recente '818' campagne-looks, Khloe Kardashian's 'Dose &Co.' promo make-up, en zelfs film make-up voor Kourtney Kardashian's bestie, Addison Rae.

Op de foto van J-Lo die hierboven op Mary's IG is gepost, waren de meeste fans het erover eens dat ze er "PRACHTIG" uitziet, maar uitten ook hun bezorgdheid dat de zangeres niet op haar oude zelf lijkt.

"Wie is deze blanke vrouw die op jlo lijkt?" vraagt een populaire opmerking, terwijl een andere smeekt "laat dit alsjeblieft photoshop zijn." Wie ze ook is, ze ziet er geweldig uit… toch?

Aanbevolen: