Kylie Jenner getrolled terwijl ze haar zomeraccessoirekast onthult

Kylie Jenner getrolled terwijl ze haar zomeraccessoirekast onthult
Kylie Jenner getrolled terwijl ze haar zomeraccessoirekast onthult
Anonim

Kylie Jenner is getrolld nadat ze zondag een glimp van haar kast met accessoires in haar Holmby Hills-landhuis ter waarde van 36,5 miljoen dollar deelde.

De 23-jarige Kylie Cosmetics CEO - met 362.1 miljoen volgers op sociale media - ondertitelde haar Instagram-bericht: "Summer line-up."

Onder Kylie's felgekleurde hoge hakken en portemonnees bevond zich minstens één paarse Hermès Birkin-tas - gemaakt in 1984 ter ere van Jane Birkin - die tussen de $ 5K- $ 500K kan kosten.

Maar sommige fans vonden de post een beetje opzichtig.

"Niemand houdt van een show, lieverd… Ze weet alleen hoe ze moet opscheppen en poseren", schreef iemand online.

"Kan niets zien waarvan ik denk dat het er mooi uitziet! Voor smaak of klasse kun je geen geld kopen. Ziet eruit als een kast die is ontworpen voor de muppets", las een louche opmerking.

"Het is verschrikkelijk!! Het lijkt op iets van een marktkraam!! Is er ooit een meer materialistisch gezin geweest?" een derde stemde in.

De realityster is hard aan het werk geweest om de herlancering van haar cosmeticabedrijf van een miljard dollar aanstaande donderdag om 9.00 uur PST voor te bereiden.

"Alles is schoon en veganistisch, en ik kan niet wachten tot jullie deze nieuwe formules proberen!" ze gutste.

"Ik was 17 toen ik Kylie Cosmetics lanceerde", zei Jenner in een nieuwe YouTube-video.

"Het voelt raar dat dit nu mijn leven is, maar als ik erop terugkijk, is make-up gewoon een deel van mijn DNA geweest."

Het komt nadat Kylie Jenner-fans hun ongeloof uitten over haar veranderende uiterlijk.

Kylie, 23, kreeg kritiek omdat ze "haar lippen voor een jongen had veranderd" nadat ze de bekentenis had afgelegd op de reünie van Keeping Up With The Kardashians.

Een TikTok-gebruiker genaamd @Delaylayy plaatste een montage van foto's van Kylie nadat hij helemaal naar het begin van het Instagram-account van de moeder was gescrold.

Kylie Jenner voor en na
Kylie Jenner voor en na

De TikTok-gebruiker gaf toe dat het haar 25 minuten kostte om bij het begin van Jenner's account te komen.

Sommige foto's zijn van 2011, toen Kylie 13 zou zijn geweest en haar liet zien dat ze met vrienden rondhing en poseerde met familie.

"Naar het begin van Kylie Jenner's Instagram gaan, zodat je dat niet hoeft te doen" ondertitelde de TikTok-gebruiker de video.

het bijhouden van de kardashians seizoen 1 vs nu Kylie Jenner
het bijhouden van de kardashians seizoen 1 vs nu Kylie Jenner

Jenner werd door gastheer Andy Cohen tijdens de KUWTK-reünie gevraagd of haar "lippen en [haar] onzekerheden om hen heen [haar] hielpen om [haar] in de schoonheidsindustrie te katapulteren", zei Kylie, "Zeker. Ik denk dat mijn liefde voor make-up begon met mijn onzekerheid met mijn lippen."

"Ik had hele kleine lippen, en ik heb er nooit aan gedacht totdat ik een van mijn eerste zoenen had en een man tegen me zei: 'Oh mijn god, je bent zo'n goede kusser, maar je hebt zulke kleine lippen' of zoiets', zei ze. "Vanaf dat moment voelde ik me onkusbaar."

"Ik voelde me onzeker omdat deze man een keer iets tegen me zei, ' vervolgde ze. 'Toen kreeg ik een obsessie met make-up omdat ik mijn lippen overlijnde en ik me er zelfverzekerder door voelde."

Hoewel ze heeft toegegeven lipinjecties te krijgen om haar pruillip op te vullen, heeft Kylie ontkend dat ze nog andere plastische chirurgie heeft ondergaan.

Aanbevolen: