Staat Jim Parsons open voor een Big Bang Theory-reboot?

Inhoudsopgave:

Staat Jim Parsons open voor een Big Bang Theory-reboot?
Staat Jim Parsons open voor een Big Bang Theory-reboot?
Anonim

Het begon als een sitcom die beroemdheden als William Shatner zouden afwijzen als gastster, maar al snel werd de sitcom een van de elite op tv en veranderde in een van de duurste shoots op tv.

Afscheid nemen na 12 seizoenen was niet gemakkelijk voor de cast - het voorlezen aan de finaletafel is waarschijnlijk het meest emotionele deel van de hele show.

We zullen bekijken hoe de beslissing tot stand kwam en wat de cast denkt over een toekomstige reboot.

Jim Parsons persoonlijke levenstragedies veroorzaakten het einde van de oerkn altheorie

Hoewel hij het goed deed op het scherm als Sheldon, waren de dingen achter de schermen heel anders voor Jim Parsons. De acteur had te maken met verschillende tragedies op weg naar zijn beslissing, waaronder het overlijden van zijn hond.

"Ik was uitgeput en ik was echt overstuur omdat een van onze honden rond die tijd echt aan het einde van zijn leven aan het komen was," zei hij. "Ik zal die wandeling door het park nooit vergeten om hem naar de badkamer te laten gaan voordat we voor de commerciële shoot gingen. Hij zag er gewoon zo slecht uit, en ik was zo moe, en (mijn man) Todd zei… 'we moeten ga, we hebben dit gepland, ze hebben alles in je schema gepast.' En ik begon gewoon te huilen."

Parsons noemde het moment en het einde van een tijdperk en alsof dat nog niet moeilijk genoeg was om mee om te gaan, zou hij een blessure oplopen tijdens zijn tijd op Broadway. "Het was het engste moment voor de komende dagen, want ik wist het niet… Ik voelde me alsof ik aan de rand van een klif was, en ik wankelde, en ik zag iets heel donkers beneden, tussen de dood van de hond en… ik weet niet wat ze zouden hebben gedaan als ik niet terug had kunnen komen voor het stuk. Maar ik deed het."

De laatste factor voor Jim was zijn leeftijd - Parsons hield er rekening mee dat zijn vader stierf op 52, hij is momenteel 49. Het is duidelijk dat de acteur emotioneel uitgeput was en meer dan klaar om afscheid te nemen.

Kaley Cuoco staat erg open voor een reboot of reünie

In tegenstelling tot Parsons was Kaley Cuoco extreem overrompeld door het einde van de show, anticiperend op een 13e seizoen. De actrice nam de beslissing hard, maar ze is volledig tot bloei gekomen sinds de sitcom eindigde dankzij haar genialiteit in The Flight Attendant.

Ongeacht het succes, Cuoco is de sitcom niet vergeten en staat nog steeds open voor een reboot of reünie. "Ik zou zeker openstaan voor een soort reünieshow. Ik kan niet wachten op de Friends-show, dus ik sta er zeker ook voor open om er zelf een te doen. Het voelt nog steeds als de dag van gisteren dat we ingepakt hebben. Ik denk dat iedereen is een beetje hun nieuwe paden aan het uitproberen en kijken wat hun volgende project is, en ik ben opgewonden om te zien hoe iedereen floreert."

Het blijkt dat de cast inderdaad herenigd is, maar het is niet voor een reboot.

De cast is onlangs weer bij elkaar gekomen… maar een reboot is niet in de maak

Jim Parsons heeft ingestemd met een reünie… maar niet waar fans op hadden gehoopt. Desalniettemin is het nog steeds erg gaaf dat er een boek achter de schermen in de maak is, waarin het achter de schermen van de show wordt beschreven.

"Sinds The Big Bang Theory in mei 2019 tekende, hebben fans om een reünie gevraagd, en in oktober zullen ze het hebben, in de vorm van The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of de Epic Hit Series, "zei auteur Jessica Radloff.

Wat betreft een reünie, Parsons heeft niet veel gezegd, vooral gezien hoe vroeg het is. Toch lijkt hij er niet helemaal tegen te zijn, maar voorlopig zet hij zich in om aan verschillende projecten te werken.

Melissa Rauch zei het het beste, het is misschien te vroeg voor herstartgesprekken: "Ik denk dat [de show] op het perfecte moment eindigde", legt ze uit, "en ik denk dat de schrijvers zo geweldig werk hebben geleverd met die finale.”

Er is momenteel niets in de maak, maar zeg nooit nooit voor de toekomst.

Aanbevolen: