Dylan O'Brien onthult dat hij open staat voor een 'Teen Wolf'-reünie

Dylan O'Brien onthult dat hij open staat voor een 'Teen Wolf'-reünie
Dylan O'Brien onthult dat hij open staat voor een 'Teen Wolf'-reünie
Anonim

Acteur Dylan O'Brien maakte onlangs een speciaal optreden op Variety's The Big Ticket-podcast om zijn nieuwe film Love and Monsters te promoten. Toen hem werd gevraagd naar een mogelijke Teen Wolf-reünie, onthulde hij dat hij ervoor open zou staan, en verzekerde hij fans dat er in de toekomst een zal plaatsvinden.

"Ik zou de kans grijpen om iets te doen," zei O'Brien. "We komen ooit ergens voor terug."

O'Brien uitte zijn liefde voor Stiles, het personage dat hij in de show speelde, en legde uit waar hij het personage in het heden ziet.

“Stiles is voor mij gewoon mijn hart en ziel,” zei O'Brien. Ik weet het niet. Weet je, ik denk dat ik het idee geweldig vind… ik denk dat ik dit al eerder heb gezegd, dus het is zo saai, maar ik zou het idee geweldig vinden dat hij op sheriff lijkt,' zei O'Brien. zijn Jeep in plaats van een patrouillewagen. Ik hou daar gewoon van. Dat voelt goed.”

GERELATEERD: 'Teen Wolf'-ster Tyler Posey keert terug naar de schijnwerpers met nieuwe muziek van zijn band 'Five North'

Teen Wolf ging in juni 2011 in première op MTV. De show duurde zes seizoenen, met de finale uitgezonden in 2017. De serie is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1985.

Het bovennatuurlijke tienerdrama volgt Scott McCall, een middelbare scholier die wordt gebeten door een weerwolf en moet omgaan met de levensveranderende effecten die volgen.

In mei kwamen de cast en maker van de serie Jeff Davis samen voor MTV Reunions, een digitale serie die de cast van populaire tv-shows terugbrengt om geld in te zamelen voor het goede doel. De cast van Teen Wolf vierde de negende verjaardag van de show en zamelde geld in voor het goede doel First Responders First. De virtuele aflevering bevatte castleden Tyler Posey, Orny Adams, Ian Bohen, Dylan O'Brien en meer.

O'Brien is niet het enige castlid dat uiting geeft aan hun wens om een Teen Wolf-revival te doen. In een tijd waarin een aantal populaire tv-programma's opnieuw worden uitgebracht (zoals het recente nieuws over de terugkeer van Dexter), hebben enthousiaste fans geanticipeerd op de terugkeer van het geliefde MTV-drama.

GERELATEERD: 20 meest ongemakkelijke momenten uit MTV-shows

In maart stuurde Posey, die het hoofdpersonage speelde, een tweet naar MTV met het verzoek om Teen Wolf terug te halen voor een speciale "high school reünie". Zijn tweet leidde tot reacties van twee acteurs uit de show, Cody Christian (Theo Raeken) en Colton Haynes (Jackson Whittemore), die beiden enthousiast waren over het idee.

Er is nog geen officieel nieuws over een reünie, maar alle tekenen wijzen erop dat het een kwestie is van 'wanneer', niet 'of'. Nu hoeven fans alleen nog maar de anticipatie te doorstaan.

Teen Wolf kan momenteel tegen betaling worden gestreamd op YouTube.

Aanbevolen: