Dana White wilde David Spade betalen om dit vervolg te maken

Inhoudsopgave:

Dana White wilde David Spade betalen om dit vervolg te maken
Dana White wilde David Spade betalen om dit vervolg te maken
Anonim

Op papier klonk zelfs het denken aan een vervolg op 'Joe Dirt' gek. De film, uitgebracht in het begin van de jaren 2000, bereikte ondermaatse cijfers in de bioscoop en brak amper de grens van $ 30 miljoen. De cast had memorabele gezichten, zoals David Spade die voorop liep, samen met Brittany Daniel, Christopher Walken en Kid Rock.

Hoewel de film geen financieel succes was, ontwikkelde hij jaren later een cult-achtige aanhang. Het verscheen op televisie voor verschillende netwerken en gezien alle bekendheid werd het een favoriet in zoveel huishoudens. Blijkt dat fans een vervolg wilden zien, gezien verschillende Twitter-trends. Niet alleen dat, een zeker iemand zou opstaan en een aanbod doen om het hele project te financieren.

Het was duidelijk dat fans en celebs een vervolg op de film wilden zien. Het zou gemaakt worden en hoewel het een groot succes was, waren er meer fans voor het vervolg dan tegen. Laten we eens kijken hoe de film uitgroeide tot sterrendom en welke celeb met een groot aanbod kwam.

Fans laten hun stem horen

Volgens David Spade waren alle fans bezig met de mogelijkheid van een vervolg. De film was constant trending op Twitter, het was op dat moment dat hij wist dat ze daar iets speciaals hadden: "Toen Twitter en Instagram eenmaal succes hadden, kreeg ik "Waar is het vervolg op Joe Dirt?" bijna elke dag. Het zou twee jaar geleden op Comedy Central verschijnen, en het was trending; je zou zeggen: "Joe Dirt is trending?!?" En daarom begon Sony te zeggen: "Elke keer dat het aangaat, licht het op sociale media op. Hier kan iets aan de hand zijn." Ik begon Joe Dirt-tatoeages te zien - waarvan er veel zijn. Je zou het niet geloven."

De laatste aanpassingen voor de film waren cruciaal, het werd een herkenbare film en een van de meest gevraagde uit de legendarische carrière van Spade: "In de eerste versie van Joe Dirt was hij een soort methhead-man, een beetje schetsmatiger. Toen hebben we besloten om er een leukere man van te maken die gewoon geen pauze kan nemen daar in de wereld."

"Veel mensen leken daar iets mee te hebben - behalve Tommy Boy, hoor ik het meest over Joe Dirt. We wilden er altijd nog een doen, en deze man Steve Mosko, die Sony TV runt, zei: "Dit zou kunnen helpen om Crackle onder de aandacht te brengen als je een vervolg wilt maken.” Het is geen Star Wars, ik begrijp dat - er zijn mensen die het niet leuk vinden. Maar de mensen die het leuk vinden, vinden het erg leuk, en er is een loyaliteit daar. Ik dacht, dit is de beste die ik heb die zou kunnen leven een beetje."

Er is eindelijk een vervolg gemaakt, hoewel het geen groot succes was, was de vraag er wel. Een bepaald aantal zou zelfs stijgen en aanbieden om het hele project te financieren.

Dana White had het geld

Dat klopt, volgens Spade's interview met de New York Post was het Dana White die optrad en aanbood om het hele project te financieren. Hij was een grote fan van de film "Ik kwam [Ultimate Fighting Championship-president] Dana White jaren geleden tegen. Hij is een van de jongens die zegt: 'Waarom is er geen "Joe Dirt 2"? Ik kan je het geld binnen twee dagen bezorgen als je wilt,' "zegt Spade.

Joe Dirt 2 poster
Joe Dirt 2 poster

Misschien had Spade dat aanbod opnieuw moeten bekijken, aangezien de film een klein budget had van slechts $ 3,7 miljoen. Hoewel Daniel en Walken nog steeds aan boord waren, zorgde het gebrek aan budget ervoor dat anderen zich terugtrokken, "Christopher Walken zei dat mensen hem de hele tijd tegenhouden over Joe Dirt: "Ik hou van de manier waarop Joe Dirt een goede vent is. Het heeft een goede vibe, dus ik dacht ik doe er nog een.” Brittany Daniel en ik hebben er in de loop der jaren steeds weer over gesproken; ze had altijd gezegd: "Ik zou het graag doen." De enige die we niet kregen was Kid Rock, en hij was in het begin de grootste duw in de rug en zei dat hij het zou helpen financieren. Hij zegt: "Als je een album had dat het zo goed deed, waarom zou je het dan niet doen? een vervolg? Ik begrijp de filmbusiness niet.' En toen kwam dit precies uit toen zijn album [First Kiss] uitkwam, en hij kon niet allebei. Het was een zwaar verlies, maar we hebben het een beetje herschikt. Er was geen tekort aan jongens die Joe Dirt haten in de stad."

Er zal waarschijnlijk geen trilogie komen, maar het is geweldig om te zien hoe graag iedereen er in eerste instantie op uit was om een vervolg te maken.

Aanbevolen: