Fans denken dat dit precies is toen 'The Office' begon te zuigen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit precies is toen 'The Office' begon te zuigen
Fans denken dat dit precies is toen 'The Office' begon te zuigen
Anonim

Van alle sitcoms van de moderne tijd kan gemakkelijk worden beweerd dat The Office verreweg de meest geliefde van allemaal is. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat mensen zo overstuur waren toen ze hoorden dat The Office Netflix verliet dat het voorpaginanieuws was over de hele wereld.

Hoewel het opmerkelijk is dat The Office zoveel voor mensen betekent, is het vooral ongelooflijk omdat veel mensen grote problemen hebben met de latere seizoenen. Een nieuw personage dat veel Office-fans niet kunnen uitstaan, bleef bijvoorbeeld een groot deel van de show vanaf het achtste seizoen.

Aangezien fans van The Office vaak erg luidruchtig zijn over de show, zou het voor niemand een verrassing moeten zijn dat ze een uitgesproken mening hebben over wanneer de sitcom bergafwaarts ging. Het lijkt er zelfs op dat de fans het er algemeen over eens zijn dat een enkel moment in de geschiedenis van de show het moment is waarop The Office begon te zuigen.

Averted Jump The Horse Moment

Tijdens een veel bespotte aflevering van Happy Days uit 1977 was de Fonz op waterski's over een haai te zien springen. Een berucht moment, de meeste mensen zijn het erover eens dat de reeks zo belachelijk was dat Happy Days er nooit meer van herstelde. Hoewel bijna iedereen het erover eens is dat de legendarische sprong naar de haaienscène een vergissing was, kwam The Office er opmerkelijk dicht bij om iets soortgelijks te doen.

In 2020 bracht auteur Andy Green een boek uit met de titel "The Office: The Untold Story of the Greatest Sitcom of the 2000s". Op de pagina's van dat uitputtende boek onthulde Green dat er een paardensubplot zou zijn in de aflevering waarin Jim en Pam in het huwelijksbootje stappen. Blijkbaar riep het originele script van de aflevering op dat Roy boos was dat Pam wegkwam. Als gevolg hiervan verkleedt Roy zich als een witte ridder en berijdt een paard de ceremonie in een poging Pam terug te winnen. Hoewel het belachelijk genoeg zou zijn geweest, wordt de geplande verhaallijn op de een of andere manier slechter vanaf daar.

Volgens de oorspronkelijke plannen voor de Jim en Pam-huwelijksaflevering van The Office, zou Dwight op Roys paard springen en ermee wegrijden. Voordat dat gebeurde, zou de aflevering het idee creëren dat Dwight de "genetische drang" voelde om over de watervallen te gaan tot aan zijn dood. Als gevolg hiervan zou Dwight het paard naar de top van de watervallen en in het water rijden om op het laatste moment van het dier af te springen om in veiligheid te komen. Vanaf daar zou de aflevering doorgaan naar Jim en Pam die genieten van een romantisch moment bij de watervallen terwijl het paard op de achtergrond ten onder gaat.

Gelukkig voor fans van The Office overal, vertelde een van de producenten van de show, Randy Cordray, de auteur van het bovengenoemde boek dat Steve Carrell te hulp kwam. Nadat de tabel voor de aflevering was gelezen, zou de show doorgaan met het subplot van het paard. Echter, nadat de tabel had gelezen, ontmoette Carrell de schrijvers van de aflevering, waaronder Mindy Kaling, en hij voerde aan dat de verhaallijn te ver ging.

Volgens Cordray voerde Steve Carrell een zeer overtuigend argument tegen de horst-verhaallijn. "Ik hou van jullie allemaal, maar dit is echt een geanimeerde grap. Dit is een cartoongrap. Dit is een grap die we in The Simpsons zouden kunnen zien. Ik weet dat veel mensen denken: "Het kantoor heeft de haai al op veel verschillende manieren besprongen, maar laat me zeggen dat een paard over de Niagara-watervallen gooien, in feite over de haai springen." Aan het eind van de dag werden fans van The Office getrakteerd op het zien van de cast van de show die in het gangpad danste in plaats van dat een paard ten onder ging.

Het kantoor begint te zuigen

Als je terugkijkt naar de geschiedenis van The Office, wordt het snel duidelijk dat het veranderen van Michael Scott The Office heeft gered. Per slot van rekening was Michael tijdens het eerste seizoen misschien hilarisch, maar hij was zo aanmatigend dat veel kijkers het moeilijk zouden hebben gevonden om in hem te investeren. Gelukkig werd Michael in het tweede seizoen een sympathiek personage en die verandering speelde een sleutelrol bij mensen die veel om de show gingen geven.

Aangezien fans die van Michael Scott houden leidden tot het succes van The Office en Steve Carrell de show redde van de geplande paardenverhaallijn, is het logisch dat de show stierf toen hij de serie verliet. Op de subreddit r/tv vroeg een gebruiker iedereen om te stemmen wanneer The Office de haai besprong. Het is niet verwonderlijk dat het bovenste voorgestelde antwoord gewoon luidde: "Welp, Steve Carrell vertrekt. Dat is het einde van dit draadje." Het is echt triest dat de show op dat moment zo ver bergafwaarts ging, aangezien de scènes waarin Michael afscheid nam van Jim en Pam tot de beste in de geschiedenis van de serie behoorden.

Aanbevolen: