Vindt Gordon Ramsay dat de deelnemers aan Hell's Kitchen zuigen?

Inhoudsopgave:

Vindt Gordon Ramsay dat de deelnemers aan Hell's Kitchen zuigen?
Vindt Gordon Ramsay dat de deelnemers aan Hell's Kitchen zuigen?
Anonim

Gordon Ramsay is een van de meest gerenommeerde en gevierde chef-koks ter wereld, en hij heeft ervoor gezorgd dat hij een fortuin vergaarde op het kleine scherm met populaire shows zoals Hell's Kitchen om zijn plaats in de moderne popcultuur te versterken. Hij gebruikte onderweg tal van beledigingen en was de inspiratie voor tal van memes.

Ramsay's Hell's Kitchen beschikt over getalenteerde chef-koks van over de hele wereld die strijden om een begerenswaardig optreden in een Ramsay-restaurant, maar ondanks hun talenten gebeuren er achter de schermen enkele dingen die erop zouden kunnen wijzen dat Gordon niet zo onder de indruk is van wat deze koks komen aan tafel.

Laten we Hell's Kitchen eens nader bekijken en zien waarom Gordon Ramsay in vredesnaam zou kunnen denken dat zijn deelnemers slecht zijn.

De back-upploeg houdt de trein aan het rollen

Hell's Kitchen Crew
Hell's Kitchen Crew

Een van de beste aspecten van Hell's Kitchen is om te zien hoe de jongere chef-koks aan het werk gaan in een live restaurant om hun moed te testen, en zoals fans zijn komen zien op de show, kan het extreem chaotisch worden als de haast is aan.

De deelnemers aan de show hebben weliswaar ervaring, maar Gordon denkt duidelijk dat ze niet hebben wat nodig is om de klus alleen te klaren. Daarom heeft hij ervoor gekozen om een back-upploeg in de coulissen te laten wachten om ervoor te zorgen dat de klanten van het restaurant hun bestellingen tijdig ontvangen.

Tijdens een AMA op Reddit, was voormalig deelnemer Kevin Cottle maar al te blij om het vuil te verspreiden over wat er echt gebeurt op de meest chaotische momenten in het restaurant. Het blijkt dat er back-upkoks klaar staan om ervoor te zorgen dat de gerechten die de klanten bereiken van de hoogste kwaliteit zijn.

Cottle zou tegen Reddit zeggen: Er is een back-up kookploeg die kookt. Heb je ooit gezien dat hij ons allemaal liet vertrekken en er achterin vaatwassers waren die alles schoonmaakten? Ja. Er is altijd een back-upploeg.”

Wat hier echt indrukwekkend is, is dat deze helpende handen op de een of andere manier in staat zijn om helemaal op te gaan in en nauwelijks worden opgemerkt door de mensen die de serie thuis kijken. In feite kunnen deze arbeiders volledig onopgemerkt blijven door de mensen die op hun ma altijden wachten, aangezien ze waarschijnlijk druk bezig zijn met het voeren van een gesprek en genieten van het feit dat ze deel uitmaken van een televisieshow.

De koks zijn goed, maar niet te goed

Hells Kitchen-deelnemers
Hells Kitchen-deelnemers

Aangezien de personen in de show duidelijk goed genoeg zijn om op televisie te komen, zouden sommige mensen zich afvragen waarom Gordon ervoor zou moeten zorgen dat er een back-upteam is om hen te helpen hun werk te doen. Welnu, de chef-koks die het in de show halen, zijn op zichzelf al goed, maar niet alle besten halen het aan boord.

Er zijn verschillende voormalige deelnemers geweest die zich hebben uitgesproken over het proces om deel te nemen aan de show, en hoewel er talloze interviews zijn, was het enige dat ze niet hoefden te doen koken! Dat klopt, deze beroemde kookshow vereist niet eens dat deelnemers laten zien wat ze kunnen voordat ze aan de show deelnemen.

Waar de producenten echter naar op zoek zijn, is iemand met een persoonlijkheid die voor de camera werkt. Ariel Malone sprak met Delish over het interviewproces en merkte op dat persoonlijkheid hier een rol speelt.

Ze zou zeggen: "Tijdens het interview voor de camera waren de vragen meer situationeel, zoals 'als je in de keuken bent en iemand verbrandt je, hoe reageer je dan?' Ze willen een idee van je persoonlijkheid - of als je een dode vis bent zonder persoonlijkheid."

Het is interessant om het proces hier aan het werk te zien. Hoewel er ongetwijfeld betere chef-koks zijn die de show zouden kunnen halen, is het netwerk veel meer geïnteresseerd in het maken van een meeslepende serie met interessante persoonlijkheden. Dus met een selectieproces dat de nadruk legt op persoonlijkheid in plaats van talent, begrijpen sommigen misschien waarom Gordon Ramsay noodplannen op de set moet hebben.

Ondanks het gebrek aan koken vooraf, zorgt het netwerk er echter voor dat de deelnemers hun zaken op orde hebben voordat ze naar de show gaan. Voormalig deelnemer Carrie Keep zou tegen D Magazine zeggen dat er onder andere achtergrondcontroles en evaluaties van de geestelijke gezondheid werden uitgevoerd voordat ze in de show werd gecast.

Gordon zorgt ervoor dat ze hun ego controleren

Hell's Kitchen Crew
Hell's Kitchen Crew

Eenmaal op de show hebben de deelnemers de kans om Gordon Ramsay te laten zien dat ze het in de keuken kunnen vasthouden, en ondanks het back-upteam dat hen redt, tonen sommige deelnemers een overmoed die Gordon gek maakt.

Hij zou hierover openstaan voor Entertainment Weekly, en het gaf enig inzicht in waarom hij een lagere mening heeft over sommige deelnemers dan je zou verwachten.

Ramsay zou zeggen: "Het grootste probleem vanuit het oogpunt van een chef-kok is dat iedereen denkt dat ze kunnen koken omdat ze een etentje hebben georganiseerd."

Dit citaat is veelzeggend, want het laat wel zien dat Ramsay hun capaciteiten erkent, maar er ook voor zorgt dat ze een paar pennen omgooien, omdat het runnen van een keuken een heel ander balspel is. Godzijdank voor de back-upploeg, want dingen kunnen snel ontrafelen op de set!

Aanbevolen: