Beyonce heeft Terrence Howard bijna gehypnotiseerd tijdens dit evenement

Inhoudsopgave:

Beyonce heeft Terrence Howard bijna gehypnotiseerd tijdens dit evenement
Beyonce heeft Terrence Howard bijna gehypnotiseerd tijdens dit evenement
Anonim

Beyonce's impact op het podium is niet van deze wereld. We hebben het over de vrouw die een liveshow bleef verslaan met een bloedend oorletsel, erop stond een concert af te maken tijdens een onweersbui en haar hart uitstak tijdens de VMA's van 2011 terwijl ze zwanger was van haar eerste kind met Jay-Z, Blue Ivy Carter. Ze bracht zelfs een nummer uit zonder een beat te missen, terwijl haar haar in een waaier zat. En alsof haar optreden voor de onthulling van haar babybuil in 2011 niet genoeg was, zong ze live op een stoel die 45 graden naar achteren kantelde terwijl ze zwanger was van haar tweeling Sir en Rumi Carter - ze schonk ons het leven terwijl ze het hare riskeerde.

De 28-voudige Grammy-winnaar is zonder twijfel een van de grootste entertainers aller tijden. Zelfs vóór deze iconische solo-acts trok Beyonce al de aandacht als lid van de van oorsprong 4-meidengroep, Destiny's Child. Ze heeft het altijd vermoord op het podium. Er was zelfs een tijd dat ze Terrence Howard letterlijk de adem benam. Tot nu toe kunnen fans er niet over uitgepraat raken. Het was 16 jaar geleden, maar de YouTube-clip van dat moment krijgt tot op de dag van vandaag nog steeds commentaar, wat wijst op de hilarische reactie van de Empire-acteur op de aanwezigheid van Queen Bey. Dit is wat er echt is gebeurd.

Destiny's Child's live optreden bij de BET Awards 2005

Destiny's Child bracht in 2004 hun sexy R&B-hit Cater 2 U uit. Fans in die tijd, vooral mannen, genoten van de boodschap van het nummer. Het gaat over deze mooie meisjes die hun leven inzetten om hun mannen te dienen en hen een leuke tijd te bezorgen wanneer ze maar willen… Natuurlijk, 17 jaar later, zijn velen er niet meer blij mee. Fans proberen het te annuleren en noemen de teksten als niet-progressief voor vrouwen, met name deze regels: "Mijn leven zou zonder jou doelloos zijn", "Als je laat thuiskomt / me op mijn schouder tikt / ik rol me om." Maar zowel mannen als vrouwen hadden er toen geen probleem mee, vooral niet toen de groep het uitvoerde tijdens de BET Awards 2005.

De meisjes droegen elegante nudebruine jurken die hun rondingen benadrukten. Ze waren allemaal drop-dead prachtig. YouTube-commentatoren waren het er ook over eens dat "Beyoncé hier een ander soort boete was." Het resultaat was dat het hele publiek geboeid was door de meiden die daar aan het werk waren. Iedereen zweeg totdat het trio op zoek ging naar drie geluksvogels om zich op het podium te vergezellen voor die "catering"-special. Beyonce nam Terrence Howard mee die naast haar ouders zat. Kelly Rowland greep haar Dilemma-medezanger Nelly. Toen kreeg Michelle Williams de voormalige NBA-speler Magic Johnson. Williams zou T. I. maar hij werd enkele uren voor de prijsuitreiking gearresteerd.

Terrence Howard verloor zijn verstand toen Beyonce hem een lapdance gaf

De drie vrouwen sierden het podium met een stijlvolle lapdance. Nelly en Johnson lachten allemaal maar Howard nam het serieus. Hij glimlachte eerst ook, maar een minuut later was hij gewoon gehypnotiseerd. Hij stond op het punt het daarboven te verliezen. Fans zeiden: "Toen ze de show beëindigden, was Terrence nog steeds geschokt dat hij niet eens lachte dat hij [Beyonce] zo graag wilde." Inderdaad, zo zag het eruit. "Terrence was klaar om alles te riskeren", schreef een andere commentator. En een fan had de beste beschrijving voor dat moment vastgelegd in de onderstaande foto: "[Terrence] moest letterlijk beginnen te bidden nadat ze dat been over hem heen had gelegd." God zegene de ziel van deze man.

Fans vertelden ook hoe schattig Rowland en Nelly waren. "Wow, Kelly had er zo'n zin in dat ze de choreo verprutste. Mijn meisje kende links niet van rechts", schreef iemand. Destijds werd er vaak gefluisterd dat de twee aan het daten waren, maar beide hebben de speculaties voortdurend ontkend. De fans vonden Johnson's reactie ook best vermakelijk. Een van hen zei: "Magie lachte zo veel, dat brutha LOCKJAW gaat krijgen!" Het leek alsof iedereen een leuke tijd had. Ondanks Howard's serieuze houding tijdens de show, eindigde het nummer met Beyonce die nogal onhandig lachte toen ze het publiek vroeg om de mannen een applaus te geven. Ze wist wat ze die arme man aandeed, maar het is puur professioneel voor haar.

Wat Terrence Howard heeft gezegd over de lapdance

8 jaar na die prijsuitreiking werd Howard ondervraagd over de lapdance op Watch What Happens Live met Andy Cohen. Toen hem werd gevraagd hoe hij Beyonce's lapdance-vaardigheden zou beoordelen, gaf de acteur het een 9. Maar hij zei dat haar "geest en haar intentie" het honderd maakten. De Pride-ster onthulde ook dat hij ooit eerder met de Halo-zanger probeerde te praten.

Helaas zei hij dat hij de kans had gemist, want hoewel ze elkaar al hadden aangekeken, belandde hij in plaats daarvan in een gesprek met haar vriend. Howard zei dat de lapdance voelde alsof Beyonce hem liet zien wat hij miste. Nou, hij nam de boodschap zeker moeilijk…

Cohen vroeg ook of Howard na die avond contact had met de Run the World-zanger. Hij zei nee en dat Jay-Z hem zou vermoorden als hij het zou proberen. Op dat moment had mevrouw Carter al ongeveer vier jaar een relatie met de rapper. Ze trouwden later in 2008. Ze zijn nog steeds dronken verliefd ondanks Jay-Z's beruchte "Becky with the good hair" cheating-schandaal dat werd gemorst in het zesde soloalbum van Queen B, Lemonade in 2016.

Aanbevolen: