Terrence Howard verdiende bijna $ 10 miljoen voor deze tv-rol

Inhoudsopgave:

Terrence Howard verdiende bijna $ 10 miljoen voor deze tv-rol
Terrence Howard verdiende bijna $ 10 miljoen voor deze tv-rol
Anonim

Terrance Howard hield zijn eigen rijk niet onder controle, en de gevolgen zouden ernstig voor hem kunnen zijn.

Als je nu meer dan 25 jaar in het vak zit, zou je denken dat Howard slimmer met zijn geld om zou gaan, vooral als hij een van de best betaalde acteurs op televisie is (en op een gegeven moment de best betaalde MCU ster). Maar er is een sleutelwoord; een van de best betaalde acteurs op televisie, niet de best betaalde. De best betaalde acteurs op televisie zijn gereserveerd voor acteurs als Jim Parsons van The Big Bang Theory en Peter Dinklage van Game of Thrones, die beiden ruim een miljoen dollar per aflevering ontvingen in hun respectievelijke shows.

Hij ontving bijna $ 10 miljoen voor één rol in een van zijn beroemdste shows, maar dat is een relatief laag aantal als je kijkt naar de salarissen van andere acteurs in net zo succesvolle shows. Maar er is één goed ding in deze situatie; hij werd net zo veel betaald als zijn vrouwelijke hoofdrolspeelster … en veel meer dan een andere zekere tegenspeler die stonk omdat hij onderbetaald was.

Als we echt cryptisch zijn, lees dan verder en ontdek over welke show en zijn mede-sterren we het hebben en wat Howard deed om ongeveer $ 10 miljoen te verdienen aan één project terwijl hij ongeveer hetzelfde bedrag afwees geld op een ander.

Hij probeerde geld van zijn ex-vrouw te verbergen

In 2019 verwierf The Blast gerechtelijke documenten waarin stond dat Howard's ex-vrouw, Michelle Gent, een rechtszaak had aangespannen tegen Howard en beweerde dat haar ex-man zijn geld voor haar had verborgen. Ze schatte dat hij haar meer dan $ 1 miljoen aan rugsteun verschuldigd was.

In de documenten onthulde ze dat Howard $ 9. 675.000 had verdiend voor zijn tijd in de hitshow van Fox, Empire. Gent zei dat Howard in het eerste seizoen 125.000 dollar per aflevering kreeg, maar een verhoging tot 175.000 per aflevering voor de volgende seizoenen. Er waren in totaal zes seizoenen van de show.

Ze beschuldigde Howard ervan al zijn Empire-salarissen aan het bedrijf van zijn derde vrouw te geven als betaling voor 'managementvergoedingen'. Van daaruit kreeg hij een salaris van $ 109.000 per jaar. Vanwege deze deal was Gent er niet zeker van hoeveel Howard haar eigenlijk verschuldigd was. Ze diende dit allemaal in bij de rechtbank en eiste dat Howard zo snel mogelijk zou betalen. De rechter oordeelde uiteindelijk echter in het voordeel van Howard.

In 2019 werd onthuld dat deze cijfers verkeerd konden zijn. Ze lijken lager te zijn dan wat werd onthuld ten tijde van het schandaal van Jussie Smollett. Smollett gaf zichzelf aan bij de politie en beweerde dat hij een aanval op zichzelf had uitgevoerd als een publiciteitsstunt omdat hij niet tevreden was met zijn Empire-salaris. Hij werd beschuldigd van het maken van een vals politierapport.

Volgens een "goed geplaatste bron" voor HuffPost verdiende Smollett $ 65.000 per aflevering, maar volgens The Hollywood Reporter verdiende hij $ 125.000 per aflevering op het moment van het incident. De bron van THR beschreef het als "drie niveaus van cast-salarissen."

Ze onthulden ook dat zowel Howard als Taraji P. Henson begonnen te verdienen tussen $ 110.000 en $ 120.000 per aflevering en uiteindelijk in 2016 tijdens seizoen twee tussen $ 225.000 en $ 250.000 werden betaald.

Er waren 12 afleveringen in seizoen één, maar 18 afleveringen in alle andere vijf seizoenen, dus beide acteurs konden weglopen met alles tussen $ 1,3 miljoen en $ 1,4 miljoen voor slechts één seizoen. Voor seizoen twee, dat tussen de $ 225.000 en $ 250.000 verdiende, hadden ze tussen de $ 4 miljoen en $ 4,5 miljoen kunnen verdienen.

Afgaande op de cijfers van THR, lijkt het erop dat Howard, samen met Henson, veel meer dan $ 10 miljoen had kunnen verdienen voor hun zes seizoenen van Empire.

Variety gooide roet in het eten en rapporteerde nog vreemdere cijfers. Volgens hen verdiende Smollett in 2016 $ 20.000 per aflevering, terwijl Howard en Henson $ 175.000 per aflevering verdienden.

We zullen nooit echt weten welke cijfers juist zijn, maar ze zijn iets om over na te denken.

Was de cast van 'Empire' onderbetaald gezien het succes van de show?

Volgens Deadline trok seizoen twee van Empire in 2015 "het grootste publiek van de serie tot nu toe met 20,8 miljoen kijkers", wat enorm was voor die tijd. Fox pushte de show als een gek.

Bustle ging ervan uit dat het salaris van de cast onderhandelbaar was met al dat succes, maar het lijkt niet zo veel. We hebben nooit de salarissen van het castlid gehoord die de Big Bang, Game of Thrones of zelfs The Walking Dead-hoogten hebben bereikt.

Dit is jammer, want de show deed het heel goed en had uitstekende beoordelingen in de latere seizoenen. Dus we zouden ons echt moeten afvragen waarom Fox de cast van Empire niet zoveel heeft betaald als zijn collega-series. Nogmaals, we hebben niet precies alle cijfers en bewijzen dat de cast echt onderbetaald was voor al het succes dat Empire Fox bracht, maar het lijkt verdacht. Het afwijzen van het salaris van $ 8 miljoen van Iron Man 2 lijkt nu een dwaze beslissing.

Aanbevolen: