Lady Gaga trekt zwoel badpak aan in nieuwe post en fans zeggen dat ze 'hete zomer heeft uitgevonden

Inhoudsopgave:

Lady Gaga trekt zwoel badpak aan in nieuwe post en fans zeggen dat ze 'hete zomer heeft uitgevonden
Lady Gaga trekt zwoel badpak aan in nieuwe post en fans zeggen dat ze 'hete zomer heeft uitgevonden
Anonim

Ze is zo geboren!

Op 21 juli plaatsten de zangeres en de House of Gucci-ster een zwoele video waarin ze uit een zwembad loopt met haar handen achter haar hoofd. Lady Gaga droeg een feloranje zwempak dat bij de glorieuze zonnige dag paste en versierde haar outfit met gouden kettingen en een zwarte zonnebril.

De Bad Romance-zangeres droeg haar haar in een rommelige knot en liet haar ongelooflijke lichaamsbouw zien, waar ze zeker hard voor werkt!

Lady Gaga's fans zijn geobsedeerd

"Little starZ", schreef ze bij de video waarin ze haar uit een duik in het zwembad ziet stappen. Fans herkenden dat Lady Gaga in haar Malibu-huis was, mogelijk wat tijd alleen doorbracht na terugkeer uit Italië, waar ze aan het filmen was met haar co-ster Adam Driver.

De fans van de zangeres gaan over de video en hebben haar gecrediteerd voor het uitvinden van de hete meidenzomer.

"Lady Gaga heeft de zomer voor hete meiden uitgevonden", schreef @OliviaLilyMarks op Twitter.

De video op het officiële account van Lady Gaga heeft meer dan 20.000 reacties ontvangen, waarbij fans en andere beroemdheden de zanger-acteur prezen om haar geweldige uiterlijk.

"SCHITTEREND!!!!" een fan schreef terwijl een ander zei: "Wat een BABE!"

"Niet zo klein, mijn koningin", luidde een opmerking, verwijzend naar het onderschrift van Lady Gaga.

Sommige fans waren verliefd op de oranje bikini van de zangeres en beloofden dezelfde te kopen. "Ik ben dol op de bikini die ik online heb gezien, ik denk dat ik hem toch ga kopen, hij staat je erg vleiend!!" zei een gebruiker.

"Het blijkt zwembadwater te zijn" voegde een andere fan toe.

Lady Gaga bracht in mei vorig jaar haar zesde studioalbum uit, Chromatica, en verdiende er 9 VMA-nominaties voor. Haar fans geloven dat dit het beste werk van de zangeres tot nu toe is, en waren woedend toen de Britse rockband Coldplay "naar verluidt" de esthetiek van het album stal voor hun album met buitenaards thema, Kaotica.

Ze zou de start van de Chromatica Ball Tour geven, die eerder was uitgesteld vanwege de pandemie. Gaga zal nu optreden in de State de France op 25 juli, maar alle andere data zijn uitgesteld tot 2022.

Lady Gaga's aankomende film House of Gucci draait om het turbulente huwelijk en de scheiding van Patrizia en Maurizio Gucci (van het Gucci-modehuis) en de moord op laatstgenoemde. De release staat gepland voor 21 november 2021!

Aanbevolen: