Is het vermogen van Travis Scott vanwege zijn relatie met Kylie Jenner?

Inhoudsopgave:

Is het vermogen van Travis Scott vanwege zijn relatie met Kylie Jenner?
Is het vermogen van Travis Scott vanwege zijn relatie met Kylie Jenner?
Anonim

Het is onlogisch om te denken dat een deel van de bekendheid van Travis Scott niet voortkomt uit zijn relatie met Kylie Jenner. Maar het is even onlogisch om aan te nemen dat al zijn roem en albumverkopen afkomstig zijn van het hebben van een beroemde vriendin.

Tenslotte was Travis Scott op weg naar boven pre-Kylie. De vraag is, hoeveel krediet krijgt Kylie voor het vergroten van de bekendheid van haar man -- en het helpen vullen van zijn zakken voor een bedrag van $ 50 miljoen?

Was Travis Scott beroemd voor Kylie Jenner?

Het korte antwoord -- dat fans al weten of ze van Scotts muziek houden -- is dat de rapper tot zijn knieën in de industrie zat voordat hij ooit van Kylie had gehoord. Niet alleen dat, maar hij had ook spraakmakende connecties als zijn leidende dame.

Pre-fame, Jacques Bermon Webster II groeide op in een muzikaal gezin, maar zijn vroege jeugd ging gepaard met moeilijke tijden. Hoewel zijn verhaal niet per se van vodden naar rijk is (zijn moeder werkte vroeger voor Apple), heeft hij die moeilijke achtergrond die zo aantrekkelijk is als het gaat om het schrijven van rapteksten.

Het punt is dat Scott zich alleen opwerkte -- en hij verkocht al albums voordat hij Kylie ontmoette.

Wat deed Travis Scott voordat hij Kylie ontmoette?

Begin 2017, toen het paar begon te daten, was Travis Scott al op weg naar boven. Hij had twee studioalbums op zak (plus een paar mixtapes), stond in de Billboard-hitlijsten en stond op het punt zijn eigen platenlabel te lanceren.

Travis werkte ook al sinds 2012 met Kanye West samen, wat betekent dat zijn relatie met zijn quasi-schoonbroer dateert van vóór Kimye (en zelfs Khloe's baby-daddy-drama).

Dankzij Myspace heeft Travis Scott in feite een aanhang voor zijn muziek opgebouwd lang voordat het krijgen van een baby met een miljardair ooit een mogelijkheid werd. Hij had ook gewerkt met T. I., 2 Chainz, Big Sean en vele anderen. Op dat moment was Scott echter nog geen 50 miljoen dollar waard.

Maar wat gebeurde er toen zijn sterrenkracht werd gecombineerd met die van Kylie Jenner?

Is het vermogen van Travis Scott vanwege Kylie Jenner?

De echte vraag is, heeft Travis Scott zijn vermogen vergaard dankzij Kylie's invloed? Waar het op neerkomt is, nee, hij heeft zijn eigen geld verdiend. Maar fans kunnen niet ontkennen dat zijn nabijheid tot Kylie hem zeker meer kansen heeft gebracht dan daten met een niet-beroemd persoon.

Ten eerste: in de jaren na hun debuut als koppel (en zelfs te midden van 'nepnieuws' over hun relatie) kreeg Travis allerlei sponsormogelijkheden. Zijn samenwerkingen met Nike, Dior, PlayStation en zelfs McDonald's kwamen allemaal in de paar jaar nadat hij contact had met Kylie.

Hoewel Kylie het vermogen van Travis Scott niet heeft opgebouwd, heeft ze het waarschijnlijk wel geholpen! Oh, en een peuter hebben die een merk 'bezit' kan ook geen kwaad.

Aanbevolen: