Jude Law's dochter in de vakantie is nu onherkenbaar vanwege grote veranderingen in het leven

Inhoudsopgave:

Jude Law's dochter in de vakantie is nu onherkenbaar vanwege grote veranderingen in het leven
Jude Law's dochter in de vakantie is nu onherkenbaar vanwege grote veranderingen in het leven
Anonim

Als het op moderne kerstfilms aankomt, is Love Actually meestal degene die de meeste aandacht trekt. Maar voor velen is The Holiday van Nancy Meyers degene die moet worden verslagen. De film van Kate Winslet, Jack Black, Jude Law en Cameron Diaz was een diep romantisch, grappig en ronduit hartverwarmend stukje escapisme, ideaal voor de feestdagen of eigenlijk elk moment.

The Holiday was ook enorm succesvol, wat ertoe leidde dat de cast een absoluut waanzinnig bedrag verdiende. Maar niet elke ster van The Holiday is succesvol in de schijnwerpers blijven staan. De meisjes die de dochters van Jude Law speelden, zijn allebei zo goed als verdwenen uit het bedrijf.

Ondanks haar pogingen om carrière te maken in de showbizz, had Nijntje Englefield, die Sophie speelde, het echt moeilijk nadat The Holiday uitkwam. Tijdens een interview met Vulture onthulde de acteur dat dit ertoe heeft geleid dat ze nogal gemengde gevoelens heeft over de film.

Wat doet Nijntje Englefield van de vakantie nu?

Nijntje Englefield stal haar scènes als de dochter van Jude Law, Sophie, naast Emma Pritchard, die haar zus Olivia speelde. Ondanks dat de film zich concentreerde op de romantische en seksuele chemie tussen de volwassen personages, hadden de meisjes allebei hun momenten om te schitteren in de film van Nancy Meyers.

Maar afgezien van een paar andere kleine projecten na The Holiday, verdween Nijntje eigenlijk uit de schijnwerpers.

Dus, wat doet ze nu?

"Ik doe op dit moment veel muziekdingen. Ik speel veel optredens", vertelde Nijntje aan Vulture toen haar werd gevraagd wat haar bezig heeft gehouden sinds The Holiday uitkwam. "Mijn partner zit ook in een band, die mag op tournee door Amerika en dat soort dingen. Dus ik ga naar veel van zijn shows. In mijn vrije tijd lees ik nog steeds monologen, ik schrijf nog steeds veel en kijk veel van films."

Volgens Glamour Magazine UK zijn Nijntje en haar partner in 2020 ook bevallen van hun eerste kind. Maar het proces was niet eenvoudig. Nijntje moest met spoed een keizersnede ondergaan na een bevalling van 21 uur waardoor ze een infectie opliep. Gelukkig hebben zowel zij als de baby het overleefd.

Naast het stichten van een gezin, werkt Nijntje, die nu halverwege de twintig is, als barista en geeft ze verschillende optredens in de punkrockscene. Ze maakt ook TikTok-video's, waarvan sommige over haar jeugd op de set van The Holiday en hoe enge mannen praten over hoe ze er nu uitziet versus toen. Dit is meestal een van de nadelen van een kindsterretje zijn.

Waarom Nijntje Englefield problemen heeft met de feestdagen

Tijdens haar interview met Vulture legde Nijntje uit hoe ze haar familiekwesties voor de wereld geheim hield na het succes van The Holiday. In tegenstelling tot veel kindersterren groeide Nijntje op in immense armoede en moest ze werken om haar alleenstaande vader te helpen voor haar en haar broers en zussen te zorgen. Helaas leidde haar gezinsleven er uiteindelijk toe dat ze de industrie verliet.

"De vakantie heeft heel veel geholpen om bij te kunnen blijven met acteren en dat soort dingen", zei Nijntje tegen Gier.

"Maar mijn vader is een alleenstaande ouder, hij heeft nog twee kinderen, mijn broer en zus. Dus als je nog twee kinderen hebt die je nodig hebben, kun je niet al je tijd in één kind steken. Dus zodra ik de leeftijd van 11 bereikte, en mijn broer en zus waren 10 en 9, begonnen ze te beseffen wat er aan de hand was, en het werd mij en mijn vader duidelijk dat we dit niet konden doen. Het zorgde voor veel ruzies en ruzies. En de stress van het komen van waar we vandaan kwamen, wonen in de plaats waar we vandaan kwamen, het was op dat moment gewoon niet logisch voor ons om door te gaan."

Hoewel Nijntje de filmindustrie verliet, kon ze niet ontsnappen aan haar verleden. Ze beweerde dat kinderen op school "een beetje grappig" waren over het feit dat ze vroeger een acteur was.

En dit veranderde haar relatie met de film.

"Vroeger had ik er een hekel aan. Tussen mijn 12 en 15 was ik angstig - 'Oh, ik wil er niet over praten, ik was zo jong.' Tijdens die fase kon ik er niet naar kijken, zou ik iedereen proberen die het ter sprake bracht. Nu ben ik duidelijk in de twintig, en ik kan me realiseren: 'Oh mijn god, dat was eigenlijk best cool. Ik deed.' Ik was een raar uitziend, een beetje schattig kind. Dat is prima."

Nijntje heeft een leven gevonden in de punkrockscene waar mensen zich niets aantrekken van haar geschiedenis in het vak. Dit heeft haar ongetwijfeld geholpen om warmere gevoelens te vinden over haar ervaringen uit het verleden.

Aanbevolen: