Britney Spears gebruikt 'The Swan Princess' om fans eraan te herinneren dat haar leven geen sprookje is

Inhoudsopgave:

Britney Spears gebruikt 'The Swan Princess' om fans eraan te herinneren dat haar leven geen sprookje is
Britney Spears gebruikt 'The Swan Princess' om fans eraan te herinneren dat haar leven geen sprookje is
Anonim

Op het eerste gezicht dachten veel fans dat dit weer een cryptische boodschap was die hen met meer vragen dan antwoorden zou achterlaten, maar het verhaal van de Zwanenprinses begon zich al snel weer op te frissen.

Het uitgangspunt van het sprookje, en de huidige situatie die we kennen en aannemen over Britney's leven, vertonen te veel parallellen voor haar fans om te negeren.

Het verhaal van de zwanenprinses

Voor degenen die niet bekend zijn met het verhaal van De Zwanenprinses, of een herinnering nodig hebben over hoe dit sprookje zich ontvouwt, deze samenvatting zal zeker zinvol zijn als het wordt gecorreleerd met de huidige situatie van Britney.

De Zwanenprinses zou een absoluut mooie jonge vrouw zijn geweest die op een gegeven moment diep verliefd was geworden op een magische, mystieke prins. Hij was echter niet zomaar een gewone prins, hij was toevallig een prins uit een ver land.

Laten we daar stoppen. De mooie Britney Spears is toevallig diep verliefd geworden op Sam Asghari. Voor degenen die het niet weten, Sam Aghari's roots liggen niet in de Verenigde Staten van Amerika. Hij komt eigenlijk uit Teheran, Iran en onderhoudt sterke banden met zijn familie en thuisland.

Het verhaal van de Zwanenprinses onthult dat er een kwaadaardige tovenaar met slechte bedoelingen is die erg op macht belust en de prinses betovert. Hij verandert haar in een zwaan om te voorkomen dat ze haar leven en haar liefde kan nastreven.

Dit kan gemakkelijk in verband worden gebracht met haar vader, die de volledige controle heeft over haar voogdijschap, inclusief natuurlijk haar vermogen, financiën en haar toekomstige vorderingen om vooruitgang te boeken. Dit beperkt onvermijdelijk elk aspect van haar leven.

Breaking This Down

In de post was de clip die Britney koos om te laten zien er een waarin de prinses duidelijk en ernstig verkeerd wordt begrepen door de prins. Hij verklaart; "Je bent alles wat ik ooit wilde, je bent mooi", waarop de prinses antwoordt; "Dank je, wat nog meer?"

Britney lijkt de wereld te willen laten weten dat ze meer is dan alleen een mooi gezicht. Ze denkt voor zichzelf, ondanks dat ze enorm beperkt is.

De relevantie van haar post is ineens glashelder.

Fans stroomden naar het commentaargedeelte en namen even de tijd om berichten te schrijven zoals; "The Swan Princess??? Dat is zo willekeurig…….of is het???‍♂️," en "Je bent meer dan alleen mooi, @britneyspears. Je bent onberispelijk, uniek, inspirerend en een nederig mens met een geweldige glimlach."

One schreef: "ja, een beheerste prinses die gewoon vrij en verliefd wil zijn, we horen je Brit!"

Voor degenen die goed opletten, Britney Spears zag haar beroemd worden met Disney, in de Mickey Mouse Club, en ze heeft ervoor gekozen om een bericht te plaatsen over een van de zeldzame niet-Disney-prinsessen die er bestaan… bevrijdt ze zichzelf volledig uit haar carrière en alles wat te maken heeft met haar roem?

Aanbevolen: