Billie Eilish verraste net fans die haar merchandise bij Target kochten

Inhoudsopgave:

Billie Eilish verraste net fans die haar merchandise bij Target kochten
Billie Eilish verraste net fans die haar merchandise bij Target kochten
Anonim

Lotende controverse terzijde, Billie Eilish staat aan de top van de wereld. Ze heeft zojuist 'Happier Than Ever' uitgebracht, haar langverwachte, hoog beoordeelde en enige tweede album ooit. Zelfs celebs als Florence Pugh en Kendall Jenner kunnen er geen genoeg van krijgen.

Dus waar bracht de superster haar officiële albumreleasedag door? Doelwit blijkbaar. (En ook Urban Outfitters.) Dit is wat er gebeurde.

She Hit Up the Music Section

Billie Eilish in Target
Billie Eilish in Target

Volgens Billie's eigen IG Stories werd haar middag doorgebracht met rondneuzen in het muziekpad bij Target. In clips die haar laten zien hoe ze verschillende exemplaren van haar plaat/'Happier Than Ever'-merchandise oppakt en neerlegt, is de zangeres te horen die gekscherend 'zwijg' roept naar fans die hun absolute verstand verliezen bij het zien van haar in de winkel.

Ze ondertitelde die clips "zo leuk om jullie te zien, schatjes" met een kleine emoji met een hartvormig gezicht. Ze plaatste later die dag ook beelden van haar uitstapje in een Urban Outfitters-winkel.

Billie Eilish bij Urban Outfitters
Billie Eilish bij Urban Outfitters

Ze zwaait naar fans, bladert door haar 'Happier Than Ever'-thema-display van producten en poseert vervolgens voor UO's Billie Eilish-postermuur. Zelfs met haar masker stevig op zijn plaats, is het gemakkelijk om te zien dat Billie een leuke tijd had.

Voor de goede orde, Billie's Urban Outfitters-collab bestaat voornamelijk uit exclusieve posters die in fysieke exemplaren van haar platen en cd's zijn gestopt, plus een paar kledingstukken uit felpaarse of soortgelijke beigetinten als wat Billie zelf dit weekend droeg. Swipe om het zelf te zien:

Fans gedeelde selfies

Mensen waren niet verlegen om Billie te spotten in hun lokale winkels. Hoewel haar optredens totale verrassingen waren (oftewel niet geplaagd op een van haar socials of de accounts van Target/UO), waren er fans in de buurt toen de zangeres op beide plaatsen aankwam.

Is dit omdat ze inside-info hadden, of is Billie zo populair dat ze een willekeurig doelwit kan binnenlopen en begroet kan worden door toegewijde fans? We zouden beide geloven, tbh.

Ze had een 'Release Day'-avondje uit

Na het winkelen op Melrose en het begroeten van fans in de winkels, had Billie een aantal officiële vieringen voor dat nieuwe album. Ze noemde vrijdagavond haar 'meest perfecte nacht' en deelde in totaal vier foto's.

Billie's outfit was de focus van haar berichten over dit door Spotify gesponsorde evenement, met alle ogen gericht op haar zwoele, strappy look. Grote verandering van wat ze droeg naar Target, maar meisje ziet er in beide richtingen geweldig uit, niet?

Aanbevolen: