Britney Spears' best verkochte album verraste fans

Inhoudsopgave:

Britney Spears' best verkochte album verraste fans
Britney Spears' best verkochte album verraste fans
Anonim

Tijdens haar tijd in de entertainmentindustrie was Britney Spears een van de meest populaire vrouwen ter wereld. Ze had hitalbums, haar eigen realityshow, en ze verzilvert nog steeds haar meest lucratieve inspanningen.

Spears heeft miljoenen platen over de hele wereld verkocht, en tot op de dag van vandaag steekt één album van haar uit boven de rest. Ze heeft veel succes gehad, maar haar bestverkochte album zou voor fans een verrassing kunnen zijn.

Dus, welk Britney Spears-album blijft haar grootste? Laten we eens kijken naar de zanger en zien welk album oppermachtig is.

Britney Spears heeft een behoorlijke run ondergaan

Tenzij je met je vinger ver verwijderd bent van de popcultuur van de afgelopen 25 jaar of zo, dan ben je waarschijnlijk bekend met Britney Spears. Ze is een van de grootste sterren op aarde sinds ze een tiener was, en tot op de dag van vandaag zijn er niet veel mensen groter dan zij.

Spears deed het allemaal tijdens de belangrijkste jaren van haar carrière. Ze pompte hitalbums uit, speelde in films en stal regelmatig de krantenkoppen van alle anderen in entertainment. Het is niet gemakkelijk geweest voor Spears en ze heeft veel moeten doorstaan tijdens haar tijd in de schijnwerpers.

Op het moment van schrijven heeft Spears een nettowaarde van $ 70 miljoen, en Celebrity Net Worth werpt enig licht op enkele van haar grootste betaaldags.

Op het hoogtepunt van haar carrière in de vroege jaren 2000, was Britney een van de best betaalde entertainers ter wereld. Alleen al in 2002 verdiende ze $ 40 miljoen aan touren en platenverkopen. tours hebben wereldwijd $ 500 miljoen opgebracht.

Tussen 2013 en 2017 verdiende Britney $ 350- $ 500 duizend per nacht met optredens in een residentie in Las Vegas, meldde de site.

Spears heeft het allemaal gedaan en in de loop van haar carrière heeft ze miljoenen platen verkocht.

Britney Spears heeft miljoenen platen verkocht

Sinds ze jaren geleden haar mainstream-debuut maakte, heeft Britney Spears 100 miljoen platen over de hele wereld verkocht en geschat, waarvan 70 miljoen alleen al in de Verenigde Staten. Zoals je je kunt voorstellen, is Spears een van de best verkopende muziekartiesten in de geschiedenis.

Als we kijken naar het succes van haar albums, hebben alle releases van Spears, minus haar meest recente twee, op zijn minst de platina-benchmark gehaald. Vier van haar albums zijn zelfs meervoudig platina gecertificeerd, waarvan twee door de RIAA Diamond zijn gecertificeerd.

Voor wat extra context was het tweede album van Spears, Oops!…I Did It Again, een wereldwijde hit.

"Het tweede studioalbum van Britney Spears werd uitgebracht in 2000 en kwam binnen op nummer één in de Amerikaanse Billboard 200, met een verkoop van 1. 319.000 exemplaren in de eerste week. Het album bereikte ook nummer één op vijftien andere landen", schrijft This Day In Music.

Dat is een buitengewoon indrukwekkende prestatie, maar het kwam nog steeds niet overeen met het algehele succes van haar grootste album.

Spears' debuutalbum is nog steeds het grootste tot nu toe

Dus, welk Britney Spears-album is het best verkochte album in haar muzikale carrière? In wat voor velen misschien als een verrassing zal komen, is het debuutalbum van Spears nog steeds het grootste van haar hele carrière, wat echt veel zegt.

Volgens This Day In Music kregen Spears en haar management een nummer gepresenteerd met de titel "Hit Me Baby (One More Time)", dat was afgewezen door meidengroep TLC. Toen het nummer werd uitgebracht als "…Baby One More Time" als Spears' debuutsingle in oktober 1998 bereikte het nummer één in ten minste 18 landen. …Baby One More Time is Spears' meest succesvolle album met een verkoop van meer dan 25 miljoen exemplaren wereldwijd."

Dat debuutalbum was een enorm succes dat de muzikale carrière van Spears op gang bracht. In die tijd bracht ze de ene hit na de andere uit en werd uiteindelijk het gezicht van de popmuziek. Dit is het album dat überhaupt begon, en Spears zou dit verder uitbouwen met haar toekomstige releases.

Toen we het hadden over het titelnummer van het album, zei Spears: "Het hele nummer gaat over de stress die we allemaal doormaken als tieners. Ik wist dat het een geweldig nummer was. Het was anders en ik vond het geweldig, [maar] Ik denk niet dat je kunt voorzien hoe een nummer zal worden ontvangen."

Fans hopen dat Spears uiteindelijk weer muziek zal gaan uitbrengen en opnemen, hoewel het onwaarschijnlijk is dat ze, gezien de huidige albumverkoop, ooit het succes van haar debuutalbum zal overtreffen.

Aanbevolen: