Adam Sandler's grootste kassa-hit verraste fans

Inhoudsopgave:

Adam Sandler's grootste kassa-hit verraste fans
Adam Sandler's grootste kassa-hit verraste fans
Anonim

Als we kijken naar de grootste komische acteurs aller tijden, zijn er niet veel die in de buurt komen van het succes van Adam Sandler. Zeg wat je wilt over de kwaliteit van sommige van zijn films, maar Sandler heeft het goed gedaan aan de kassa, en hij heeft dat gedaan terwijl hij werkte met mensen bij wie hij graag in de buurt is.

Adam Sandler heeft talloze hits gehad aan de kassa, en de meeste mensen denken dat ze misschien weten welke film van hem boven de rest uitsteekt, maar ze zouden het mis hebben. Laten we eens kijken naar Sandler en de grootste film die hij ooit heeft gemaakt.

Adam Sandler is een Netflix-krachtpatser

Tegenwoordig pompt Adam Sandler al zijn werk op Netflix. Mensen waren verrast om hem de overstap naar het streamingplatform te zien maken, maar Netflix bood hem een premie aan en hij heeft een hoop aandacht voor zijn films gekregen.

Volgens World of Reel heeft "Adam Sandler enorm geprofiteerd van het streaming-tijdperk. Als zijn films begin 2010 ondermaats presteerden aan de kassa, heeft zijn samenwerking met Netflix in 2015 zijn wereldwijde publiek uitgebreid tot nieuwe gebieden en maakte hem bijgevolg de beste streaming-ster ter wereld. Tot het punt waarop Netflix vandaag aankondigde dat zijn publiek sinds 2015 meer dan 2 miljard uur aan Adam Sandler-films heeft bekeken. Wowza. Dit heeft ertoe geleid dat de streaminggigant de acteur heeft teken een nieuwe deal voor vier films met hen ter waarde van maximaal $ 275 miljoen."

Hoeveel mensen bekijken zijn werk op Netflix?

"Netflix beweert dat 83 miljoen huishoudens "Murder Mystery" hebben bekeken in de eerste vier weken van release, " meldde World of Reel.

Het is vrij duidelijk waarom Sandler en Netflix hebben besloten om met elkaar in zee te blijven.

Voor degenen die met Sandler zijn opgegroeid, waren we echter gewend om naar de bioscoop te gaan om zijn nieuwste releases te zien, en tijdens zijn topjaren in de industrie was Adam Sandler zeker aan de kassa.

Hij veroverde vroeger de kassa

Nadat hij zich had losgemaakt van Saturday Night Live en uiteindelijk in de jaren negentig het reguliere publiek had bereikt, begon Adam Sandler aan de kassa de ene homerun na de andere te slaan. De man was op een indrukwekkende rol en het maakte hem een van de meest betaalbare sterren op de planeet.

Toen de acteur van start ging, bracht hij hits uit als Happy Gilmore, The Wedding Singer, The Waterboy, Big Daddy, Mr. Deeds, Anger Management, 50 First Dates, The Longest Yard, en de hits bleven maar rollen daar.

Nogmaals, Sandler was in principe een ding aan de kassa, en hoewel zijn films geen gekke hoeveelheden geld opleverden, presteerden ze nog steeds goed genoeg voor de acteur om consequent het type film uit te brengen dat hij wilde.

Het is zijn verdienste dat Sandler de dingen op de juiste manier deed. Hij maakte de films die hij wilde maken met de mensen met wie hij ze wilde maken, en hij wist altijd wat hij zijn trouwe publiek moest bezorgen.

Zoals de acteur zelf ooit zei: "Ik hou van de films die ik in het verleden heb gemaakt. Ik werk hard in mijn films en mijn vrienden werken hard en we proberen mensen aan het lachen te maken en ik ben daar erg trots op."

Adam Sandler heeft veel hits gehad aan de kassa, en de grootste hit uit zijn carrière zou voor mensen een beetje een verrassing kunnen zijn.

Hotel Transylvania 3: Zomervakantie verdiende meer dan $ 520 miljoen

Dus, welke film is de grootste van Adam Sandler's box office-carrière? In wat als een verrassing zou moeten komen, is zijn grootste film Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, die meer dan $ 520 miljoen verdiende.

De Hotel Transylvania-franchise was een enorme hit, grotendeels dankzij het werk van Adam Sandler en zijn beste vrienden, en het was geruime tijd een steunpilaar aan de kassa. Ongeacht welke film je persoonlijk de beste vindt, de cijfers liegen niet, en het wereldwijde publiek was massaal op de been om het derde deel van de geliefde animatiefranchise te gaan zien.

Na drie succesvolle beurten waarin hij Drac speelde in de Hotel Transylvania-franchise, besloot Adam Sandler de teugels over te dragen aan YouTuber Brian Hull.

Directeur Derek Drymon vertelde in een interview waarom Sandler besloot de zaken aan Hull over te dragen.

"Het feit dat [Sandler] in een mens verandert [in de nieuwe film] was een goede gelegenheid om de dingen een beetje anders te doen. Hij zou een beetje anders kunnen zijn dan in de films, en dat zou ook zo zijn natuurlijk, "zei Drymon.

Hotel Transylvania 3 is misschien niet de beste film van Sandler, maar wel zijn grootste.

Aanbevolen: