Meghan Markle onthult de strijd waarmee ze te maken kreeg in haar tienerjaren & 20s

Inhoudsopgave:

Meghan Markle onthult de strijd waarmee ze te maken kreeg in haar tienerjaren & 20s
Meghan Markle onthult de strijd waarmee ze te maken kreeg in haar tienerjaren & 20s
Anonim

Ze staat op het punt verwend te worden met een zeer chique, met beroemdheden bezaaide bash vol met de beste dingen van het leven, en haar dierbaren zijn verheugd om deel uit te maken van haar mijlpaalmoment. Het is echter niet altijd zo gemakkelijk geweest voor Meghan. Ze herinnert zich openhartig de diepe worsteling waarmee ze tijdens haar tienerjaren werd geconfronteerd, waarvan vele haar tot ver in de twintig bleven achtervolgen.

Nu ze uit de moeilijke tijden is gekomen, kan Meghan Markle terugkijken en uiting geven aan de moeilijkheden die ze had om bij andere meisjes aan te sluiten en de interne strijd die ze met zichzelf had.

Meghan's strijd

De meeste tieners gaan door een fase waarin leeftijdsgenoten voor uitdagingen staan. Het is niet altijd gemakkelijk om erbij te horen en een groep vrienden te vinden die ondersteunend en bemoedigend is. Meghan Markle was niet vrijgesteld van deze moeilijke levensfase.

Ze voelde de druk zelfs iets meer dan het gemiddelde kind, en ze stelt dat bi-raciaal daarin een grote rol speelde. Meghan vertelt dat toen ze opgroeide, het moeilijk was om erbij te horen omdat haar leeftijdsgenoten in groepen verdeeld waren die raciaal verdeeld waren. Ze vertelt de pers; "Mijn middelbare school had kliekjes: de zwarte en blanke meisjes, de Filippijnse en de Latina-meisjes," en omdat ze van gemengd ras was, had ze echt moeite om haar plek te vinden, en zei dat ze vaak het gevoel had dat ze 'ergens tussenin' was.

Meghan's bepalende moment

Meghan geeft toe dat ze erg zelfkritisch was toen ze in de twintig was en herinnert zich hoe moeilijk het voor haar was om haar eigen groove te vinden. Ze onthult; "Mijn jaren '20 waren brutaal - een constant gevecht met mezelf, mijn gewicht, mijn stijl, mijn verlangen om net zo cool/zo hip/zo slim/als 'wat dan ook' te zijn als iedereen."

Dit werd versterkt en uitvergroot toen ze een carrière zocht die haar erg in de schijnwerpers zette en haar blootstelde aan de druk om zo vaak voor een camera te staan.

Markle vertelde haar fans over een zeer persoonlijk moment tijdens een castinggesprek waarin een regisseur haar zelfrespect een boost gaf en haar hielp te begrijpen hoe waardevol het is om zichzelf te zijn en in zichzelf te geloven. Ze zegt dat hij het haar heeft verteld; "'Je moet weten dat je genoeg bent. Minder make-up, meer Meghan," en die woorden resoneerden echt met haar.

Nu, vele jaren later, is Meghan naar internationale faam gekatapulteerd, en net als iedereen staat ze voor een vreemde strijd met haar zelfrespect. Die woorden blijven haar aarden en geven haar af en toe een boost die ze nodig heeft om trouw te blijven aan zichzelf en vertrouwen in haar eigen huid.

Aanbevolen: