Twitter Reageer op Harry Styles en Jennifer Aniston Twinning in dezelfde outfit

Inhoudsopgave:

Twitter Reageer op Harry Styles en Jennifer Aniston Twinning in dezelfde outfit
Twitter Reageer op Harry Styles en Jennifer Aniston Twinning in dezelfde outfit
Anonim

Jennifer Aniston en Harry Styles hebben misschien meer dingen gemeen dan je in eerste instantie zou denken - inclusief hun gevoel voor mode.

De Friends-ster sierde onlangs de cover van InStyle en poseerde ook voor een fotoshoot met een retro jaren 70-gevoel voor het septembernummer van het tijdschrift.

Styles' trouwste fans herkenden onmiddellijk een van de outfits die Aniston droeg: een optisch Gucci-pak dat de zanger eerder heeft aangetrokken.

Jennifer Aniston en Harry Styles hebben een serieus gevoel voor mode

In de fotoshoot wordt Aniston afgebeeld in een tweedelig pak met een geometrische print en witte loafers van Gucci. Het Italiaanse maison rekent Styles tot zijn ondersteuners.

Datzelfde pak is in feite al eerder door Styles gedragen: de zangeres poseerde erin tijdens de Brit Awards van dit jaar.

Op Twitter sprong een fan op de vergelijking door te zeggen dat de twee artiesten twinning "het beste in het leven" is en foto's van zowel Aniston als Styles in het pak plaatste. Maar dat is niet alles, want het bruin-oranje ensemble is niet het enige kledingstuk dat de twee sterren hebben gedeeld.

Jennifer Aniston en Harry Styles hebben eerder een hechte band gevormd

In oktober vorig jaar haalde Styles wat mode-inspiratie op bij Aniston. Nou, van haar aan mode verslaafde Friends-personage Rachel Green om precies te zijn.

In seizoen tien, aflevering één ("The One After Joey and Rachel Kiss") van de geliefde NBC-sitcom, draagt Rachel een wit t-shirt met een geborduurde mond en de woorden "save the drama for your mama". Styles werd gespot terwijl ze exact hetzelfde t-shirt droeg terwijl ze poseerde met een fan voor een foto.

"hij stuitert waarschijnlijk van de muren rn:(((" een fan reageerde op Twitter na Aniston's fotoshoot in Gucci.

"Ik weet niet zeker of dit er iets mee te maken heeft, maar zowel Jennifer Aniston als Harry Styles zijn een Waterman", sprong een fan met een gedegen astrologische kennis in.

"Ik wed dat hij zo in paniek is rn ahahh @Harry_Styles hoe voel je je, liefje?" een andere gebruiker vroeg.

Styles moet behoorlijk trots zijn als Aniston zijn allereerste verliefdheid op beroemdheden lijkt te zijn.

In 2020 opende de zanger zijn seksualiteit tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres Show. In een reeks snelvuurvragen gaf hij toe een oogje op Aniston te hebben gehad toen hij jonger was.

Aanbevolen: