Britney Spears-fans geschokt als ze onthult dat ze voor de eerste keer een iPad bezit

Britney Spears-fans geschokt als ze onthult dat ze voor de eerste keer een iPad bezit
Britney Spears-fans geschokt als ze onthult dat ze voor de eerste keer een iPad bezit
Anonim

Britney Spears fans waren stomverbaasd nadat de zangeres donderdag aankondigde dat ze eindelijk een iPad heeft.

“OK, jongens, geweldig nieuws. Ik heb vandaag mijn eerste iPad gekregen”, jubelde de popster, 39, in een video op haar Instagram-account. "Ik ben zo opgewonden."

Spears - die een gerapporteerde $ 40 miljoen waard is - vertelde haar Instagram-volgers dat hoewel haar zonen, Sean Preston, 15, en Jayden James, 14, er al een tijdje "een in bezit hebben", ze nooit een Apple-tablet heeft gehad zichzelf.

“Dit is gewoon een baanbrekende dag”, vervolgde Spears. Ik heb altijd een kleine telefoon gehad, maar nu heb ik deze iPad in mijn handen, en ik heb het gevoel dat mijn leven op dit moment verandert, en ik ben zo opgewonden. Opwaarts gebonden, ja!”

De zangeres "Lucky" eindigde de video met een korte clip waarin ze een zwarte jas en roze hakken droeg terwijl ze een paar voetbewegingen deed.

“Zou ik dit kunnen doen als ik dronken was, hè?” vroeg ze, terwijl ze de nuchterheidstestscène uit de film Bridesmaids uit 2011 nabootste.

Naast de video schreef Spears: “Mijn leven lijkt anders met een iPad … ik heb er nog nooit een gehad !!!! Pssss Ik was aan het eind trots op mijn nieuwe schoenen … ik moest de scène uit Bridesmaids opnieuw maken !!!!”

Nadat de moeder van twee haar Instagram-video had gepost, waren de meeste fans boos en verward dat ze nog nooit een tablet had gehad.

"Man, ze hebben haar verpest!!!! Arme Brit. Hoe is dit mogelijk? Dit meisje werkt en voedt mensen sinds de jaren '90", schreef een fan online.

"Dit is gewoon triest!! Ik ben blij dat ze het leven begint te ervaren", voegde een tweede eraan toe.

"Ze bevrijdt zich langzaam maar zeker. Het zal ineenkrimpen lijken, maar het moet gebeuren", merkte een derde op.

Sinds 2008 heeft Britneys vader Jamie, na een veelbesproken zenuwinzinking, de financiën van zijn dochter en haar persoonlijke leven onder controle.

In een emotionele verklaring van de rechtbank in augustus beschreef de popster hoe ze zich "opgesloten, gepest en alleen" voelt en niets te zeggen heeft over wat ze doet, waar ze heen gaat en met wie ze tijd doorbrengt.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CR-LF3xHeIQ/[/EMBED_INSTA]

Ze beweerde dat ze geen directe toegang heeft tot haar landgoed en beta alt haar vader $ 16.000 per maand om haar conservator te zijn.

In haar ongelooflijke getuigenis zegt Spears dat ze een spira altje heeft gekregen en dat haar verzoek om het te laten verwijderen, zodat ze nog een baby kan krijgen, is afgewezen.

Britney heeft twee zonen met ex-man Kevin Federline met wie ze trouwde in 2004 en scheidde in 2007. De jongens - Sean Preston, 15 en Jayden James, 14 - wonen bij Federline en hebben slechts beperkt contact met hun moeder.

Aanbevolen: