Parallel Mothers': Penelope Cruz onthult 'gekke reactie' op het bezit van prop-poppen

Inhoudsopgave:

Parallel Mothers': Penelope Cruz onthult 'gekke reactie' op het bezit van prop-poppen
Parallel Mothers': Penelope Cruz onthult 'gekke reactie' op het bezit van prop-poppen
Anonim

Penelope Cruz onthulde dat ze een "gekke reactie" had op de set van Parallel Mothers, waarbij ze erg bezitterig werd over zowel de echte baby als, bizar genoeg, de poppen. Cruz onthulde haar vreemde ervaring in uitgelekte beelden van de aflevering van The Graham Norton Show van vrijdagavond, waarbij ze het verhaal via een videogesprek doorvertelde.

Pedro Almodóvar, regisseur van de film en een van Cruz' favoriete collega's - dit is haar zevende film met hem - was ook te gast in de show, maar hij werd persoonlijk geïnterviewd in plaats van via Zoom.

Cruz had een 'gekke reactie' als iemand probeerde 'The Prop Doll' weg te nemen

Sprekend over de onverwachte emoties die ze voelde tijdens het filmen, verklaarde Cruz: Ik had ook een gekke reactie toen iemand probeerde de echte baby of de rekwisietenpop van me af te pakken. Ik denk dat het een goed teken is dat er na vier maanden repetitie en drie maanden filmen dingen in je hoofd beginnen te gebeuren.”

Ze onthulde ook dat de cast en crew dol waren op het hebben van een baby op de set en vertelde: We probeerden allemaal voor haar te zorgen en strijden om haar genegenheid. Ik weet zeker dat ze erg in de war was.'

Bovendien deelde Cruz hoe het was om de geboortescènes in de film te filmen. "Pedro is zo geweldig omdat hij zoveel weet over bijna alles, maar als er iets is waar hij geen expert in is, is hij niet bang om vragen te stellen."

“Hij gaf mij en de andere vrouwen veel vrijheid en vertrouwen. Hij richtte de camera op mij en zei gewoon: "Krijg een baby."

Haar regisseur beschreef Cruz als het 'perfecte type moeder'

Almodóvar was al even complimenteus en beschreef Cruz als het “perfecte type moeder”.

“Voor mij is ze het perfecte type moeder. Voor Penelope was het type huisvrouw in de Spaanse cinema kort en dik – helemaal niet aantrekkelijk.”

“Penelope is als een Italiaanse huisvrouw, zoals Sophia Loren. Sinds Penelope zijn alle huisvrouwen in Spaanse films nu erg aantrekkelijk!”

Bovendien sprak de regisseur over het proces van het schrijven van een script. "Ik schreef het eerste concept in 2009 maar ik verliet het omdat ik er niet helemaal blij mee was."

“Ik heb geprofiteerd van het alleen zijn tijdens de pandemie om me te concentreren en het opnieuw te schrijven. Schrijven was de enige manier om aan de vreselijke situatie te ontsnappen.”

Aanbevolen: