Fans reageren op beweringen dat Britney Spears haar huishoudster heeft misbruikt over hoe ze haar honden behandelt

Inhoudsopgave:

Fans reageren op beweringen dat Britney Spears haar huishoudster heeft misbruikt over hoe ze haar honden behandelt
Fans reageren op beweringen dat Britney Spears haar huishoudster heeft misbruikt over hoe ze haar honden behandelt
Anonim

Britney Spears gaat zeker door een tumultueuze tijd, en haar huishoudster heeft zojuist bijgedragen aan het drama.

Een van Britney's oude huishoudsters beweert nu dat ze is misbruikt door de popster, na een verhitte discussie over hoe Spears haar honden behandelt, en ze beweert dat Britney agressief werd en haar telefoon uit haar handen sloeg.

Dit lijkt iets dat normaal gesproken door de twee vrouwen buiten de rechtbank zou kunnen worden afgehandeld, maar het lijkt erop dat de huishoudster een officieel politierapport heeft ingediend over het incident en beweert dat er batterijladingen moeten worden ingediend tegen Britney Spears.

Britney's fans zijn niet onder de indruk, en ze uiten hun bezorgdheid op sociale media, in een poging om Britney te verdedigen en te redden.

Profiteren van Britney

Na het ontdekken van de aard van de beschuldigingen van de huishoudster van Britney Spears, zijn de fans van Britney ervan overtuigd dat de huishoudster opportunistisch is en probeert Britney uit te buiten voor haar eigen, persoonlijk gewin.

Beschermende fans zijn er niet van overtuigd dat deze vermeende woordenwisseling tussen de twee vrouwen vluchtig of gevaarlijk genoeg was om strafrechtelijke vervolging tegen Spears te rechtvaardigen, en ze zijn boos over hoe ver deze situatie al is gegaan en hoe explosief het is geworden.

Nu in onderzoek voor batterij, maar zonder formele aanklacht, zit Britney Spears in het ongewisse, ontkent de beschuldigingen, maar maakt zich duidelijk zorgen over wat er daarna zal gebeuren in deze ongelooflijke saga.

Spears en haar juridische team beweren dat het verhaal van de huishoudster verzonnen is en dat er geen sprake was van een dergelijke woordenwisseling, maar er is bevestigd dat de afgevaardigden van de Ventura County Sheriff op de hoogte waren van het incident dat naar verluidt plaatsvond in het huis van Britney.

Fans zeggen dat dit een opzet is

Volgens de huishoudster zorgde Britney Spears niet goed voor haar honden, dus stapte ze in en nam de honden mee naar de dierenarts, maar toen ze terugkwam, confronteerde Britney haar agressief over het nemen van de honden zonder haar toestemming. Het was op dat moment dat de huishoudster zei dat de fysieke woordenwisseling plaatsvond. Ze beweert dat Britney haar in de arm heeft geslagen en de telefoon uit haar hand heeft geslagen, maar Britney beweert dat dit niet het geval is.

De honden zijn aan Britney's zorg onttrokken en zijn nog steeds niet teruggebracht.

Toen de politie Britney's huis bezocht, gaf ze geen commentaar, omdat ze waarschijnlijk door haar juridische team was opgedragen om geen woord te zeggen.

Fans zijn niet onder de indruk van deze extra laag complexiteit die aan Britneys leven wordt toegevoegd. Ze worstelt zich door haar conservatorium heen en heeft volgens hen genoeg te verwerken. Ze noemen dit slinks werk van haar vader om haar conservatorschap terug te vorderen.

Sociale media worden overspoeld met opmerkingen over deze situatie, onder verwijzing naar feedback zoals; "wow iedereen wil een stukje Britney, ze proberen haar gewoon kapot te maken", en "ja, haar vader zit hierachter en zegt tegen de huishoudster dat ze moet rotzooien met de honden van wie ze houdt, zodat ze weer een zenuwinzinking kan krijgen zodat haar vader kan blijf op het conservatorium."

Anderen schreven; "ja, ze proberen haar te laten acteren zodat haar vader niet terugtreedt uit het conservatorium. Dit is duidelijk een opzet."

Aanbevolen: