Fans op Twitter vieren de 26e verjaardag van de populaire R&B-artiest Kehlani

Fans op Twitter vieren de 26e verjaardag van de populaire R&B-artiest Kehlani
Fans op Twitter vieren de 26e verjaardag van de populaire R&B-artiest Kehlani
Anonim

Kehlani is nu 26 en haar fans op Twitter kunnen niet stoppen met vieren.

Zangeres en songwriter Kehlani is net 26 geworden en sociale media wensten haar de hele dag gefeliciteerd met haar verjaardag!

Fans zijn naar Twitter gegaan om hun gelukkige verjaardagen te posten, evenals verschillende foto's van de zanger. Foto's die worden gepost, zijn onder meer van muziekvideo's, opnamestudio's en sommige met haar tweejarige dochtertje Adeya.

Geboren Kehlani Ashley Parrish, de zanger groeide op in Oakland, CA, en ging naar de Oakland School for the Arts voor ballet en moderne dans. Nadat ze haar knie had geblesseerd, begon ze zich te concentreren op zingen in plaats van dansen, en zou later lid worden van een lokale pop-coverband, Poplyfe.

Na als kind te zijn blootgesteld aan R&B, keek ze op naar zangeressen Lauryn Hill en Erykah Badu. Parrish is ze blijven noemen als twee van haar vroege muzikale invloeden en inspiraties.

Na het opnemen van haar eerste mixtape, Cloud 19, in 2014, zag ze enorm succes bij fans en critici, en werd later uitgenodigd als openingsact voor rapper G-Eazy tijdens de tweede etappe van zijn From the Bay to de Universum-tour.

Tegen 2016 was Kehlani een kracht geworden om rekening mee te houden in de muziekindustrie, en verdiende ze een Grammy Award-nominatie voor Best Progressive R&B Album voor haar tweede mixtape; Je zou hier moeten zijn.

Haar meest recente release was haar tweede studioalbum, It Was Good Until It Wasn't, in mei 2020. Het kreeg positieve recensies van critici en fans en ging in première op nummer 2 op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst.

Hoewel er niet al te veel verjaardagswensen zijn geweest door beroemdheden die haar kant opkwamen, kreeg ze toch een behoorlijk opmerkelijke: zangeres Beyoncé plaatste een verjaardagsbericht op haar website met de tekst "Happy Birthday Kehlani", met een afbeelding van Parrish toen ze een klein meisje was.

De zangeres heeft onlangs ook het nieuws gehaald vanwege haar recente video's waarin ze uit de kast komt als lesbienne. Parrish plaatste een inmiddels verwijderde video van zichzelf op TikTok, waarin ze zei: "Ik weet eindelijk dat ik lesbisch ben" en "Ik ben homo, g-gay, homo."

Na zoveel berichten van fans te hebben ontvangen, stuurde Parrish een reactie op Twitter naar iedereen die haar verjaardagswensen had gestuurd, waarin ze zei hoe dankbaar ze was voor iedereen die van haar houdt en haar onvoorwaardelijk steunt.

Parrish werkt momenteel aan haar aankomende derde studioalbum Bluewater Road. Ze blijft actief op sociale media en haar muziek wordt steeds populairder. Voor degenen die naar haar muziek willen luisteren, zijn haar albums beschikbaar om te streamen op Apple Music en Spotify.

Aanbevolen: