Regina King's enige zoon pleegt op tragische wijze zelfmoord op zijn 26e verjaardag

Inhoudsopgave:

Regina King's enige zoon pleegt op tragische wijze zelfmoord op zijn 26e verjaardag
Regina King's enige zoon pleegt op tragische wijze zelfmoord op zijn 26e verjaardag
Anonim

Hollywood is in shock nadat Regina King heeft bevestigd dat haar enige zoon, Ian Alexander Jr., is overleden door zelfmoord.

De Oscar-winnende actrice, 51, bevestigde het tragische nieuws aan PEOPLE op vrijdag met een hartverscheurende verklaring.

"Onze familie is op het diepste niveau verwoest door het verlies van Ian. Hij is zo'n helder licht die zo veel gaf om het geluk van anderen. Onze familie vraagt om respectvolle aandacht tijdens deze privétijd. Dank je."

Regina King's zoon vierde zijn verjaardag drie dagen geleden

Ian was King's enige kind, dat ze deelde met haar platenproducer, ex-man Ian Alexander Sr. De ster van If Beale Street Could Talk scheidde in 2007 van de vader van zoon, na negen jaar huwelijk. De jongste Ian vierde woensdag zijn 26e verjaardag. King en haar zoon waren extreem hecht, met het moeder- en zoonduo vaak samen afgebeeld op rode loper-evenementen.

Ian - een ervaren artiest en DJ - sprak over zijn moeder tijdens de Golden Globes 2019. "Ze is gewoon een supermoeder. Ze laat niet echt slechte werkdagen of wat dan ook terugkomen en de tijd die we hebben verpesten. Het is echt geweldig om een moeder te hebben met wie ik graag tijd door kan brengen," gutste hij.

Regina King en zoon Ian Alexander Jr. hadden bijpassende tatoeages

In 2011 sprak Regina hartstochtelijk met het tijdschrift Essence over de onbreekbare en blijvende liefde die ze had voor haar enige zoon.

Ze zei: "Je weet niet wat onvoorwaardelijke liefde is. Je zou kunnen zeggen van wel, maar als je geen kind hebt, weet je niet wat dat is. Maar als je het ervaart, het is de meest bevredigende ooit. Dus dat is het grootste deel van mij. Een moeder zijn voor Ian." In 2017 onthulde King in een interview op The View dat de twee bijpassende tatoeages deelden

Ian Alexander beschreef moeder Regina King als zijn 'grootste geschenk'

Regina King Red Jumper Holding Trivia Game Ian Alexander Son Young
Regina King Red Jumper Holding Trivia Game Ian Alexander Son Young

Voor Regina's 50e verjaardag vorig jaar bracht Ian op zijn Instagram een eerbetoon aan zijn legendarische moeder: "Gefeliciteerd met mijn collega, zo extreem trots op je en geïnspireerd door je liefde, kunstenaarschap en gangsta… Om te kunnen kijk hoe je dit leven bij zijn nek neemt en het de jouwe maakt, daar zal ik eeuwig dankbaar voor zijn."

Hij vervolgde: Maar jou als mijn moeder hebben is het grootste geschenk dat ik me kan wensen. Om alles te zijn wat je bent terwijl je altijd de tijd hebt om daar te zijn, me onvoorwaardelijk lief te hebben en te steunen, is echt opmerkelijk. Het hele wonderuniversum heeft niets met jou te maken, jij bent de echte superheld! Ik hou van je moeder! Deze dag en elke dag YO DAY!!'

Regina King speelde een moeder die haar zoon verloor

Regina King Blauwe Jurk Ian Alexander Jr Zoon Jonge Bretels Pak Oranje Stropdas
Regina King Blauwe Jurk Ian Alexander Jr Zoon Jonge Bretels Pak Oranje Stropdas

In een wreed geval van kunst die het leven imiteert, portretteerde King in 2019 een moeder die onlangs een kind verloor in de Seven Seconds-serie van Netflix.

De actrice vertelde hoe haar eigen ervaring als moeder haar voorbereidde op de rol.

Afbeelding
Afbeelding

"[Mijn zoon] maakt me gelukkiger dan wat dan ook in de hele wereld", zei ze. "Om zes maanden in een ruimte te zijn van een moeder die haar kind verliest, was angstaanjagend."

Aanbevolen: