Deze iconische Brad Pitt-rol was ooit verbonden aan John Travolta en Tom Cruise

Inhoudsopgave:

Deze iconische Brad Pitt-rol was ooit verbonden aan John Travolta en Tom Cruise
Deze iconische Brad Pitt-rol was ooit verbonden aan John Travolta en Tom Cruise
Anonim

Concurreren om grote rollen in Hollywood is de naam van het spel, en wanneer een project een hoop buzz eromheen heeft, willen de grootste acteurs ter wereld niets liever dan erin te schitteren. Er is echter slechts plaats voor één persoon in elke rol, wat betekent dat veel sterren grote kansen missen. Op een gegeven moment kwamen John Travolta en Tom Cruise, die al grote sterren waren, op voor een project met heel veel potentieel. Geen van beide mannen zou de rol krijgen, en uiteindelijk was Brad Pitt degene die het optreden en de Oscar-nominatie kreeg.

Laten we eens kijken welk personage Cruise en Travolta hebben gemist.

John Travolta is een filmlegende

John Travolta zit al een aantal decennia in de entertainmentindustrie en heeft alles gezien en gedaan waar een acteur op kon hopen. Hij speelde in blockbuster-hits, kreeg veel lovende kritieken en heeft onderweg miljoenen dollars verdiend. Dankzij zijn succes is de acteur een echte legende die de lat hoger heeft gelegd voor jongere artiesten die Hollywood binnendringen.

Na een prominente naam op televisie te zijn geworden, werd Travolta een enorme ster op het grote scherm dankzij films als Saturday Night Fever, Urban Cowboy en Grease. Door de jaren heen zou hij een aantal andere hits toevoegen, waaronder Pulp Fiction, Face/Off en zelfs Wild Hogs. Er waren enkele opmerkelijke pieken en dalen, en door dit alles bleef Travolta een vaste waarde in entertainment.

Hoe geweldig het ook is dat de man talloze hitprojecten heeft gehad, hij heeft er ook een paar gemist die wat glans aan zijn nalatenschap hadden kunnen geven. In de loop van de tijd heeft Travolta projecten als Chicago, As Good As it Gets, Forrest Gump en zelfs The Green Mile gemist. Hij had het goed kunnen doen in deze projecten, maar uiteindelijk werd de casting voor hen fantastisch. Er is nog een belangrijke rol die Travolta heeft gemist, maar hij was niet de enige. Het blijkt dat Tom Cruise deze rol ook heeft gemist.

Tom Cruise is een iconische ster

Net als John Travolta is Tom Cruise al tientallen jaren in het spel en bracht hij zijn tijd door om een van de grootste filmsterren aller tijden te worden. Cruise blonk uit in een aantal genres en in een aantal projecten, maar wat hij als actiester heeft gedaan, heeft zijn plaats in de geschiedenis echt versterkt. Enkele van de opmerkelijke werken van Cruise zijn de Mission: Impossible-franchise, Days of Thunder, Interview with Vampire, Top Gun, Rain Man, Jerry Maguire en meer. Eerlijk gezegd wedijvert zijn lijst met hits met die van bijna iedereen in Hollywood, en zelfs nu verankert de man nog steeds enorme projecten.

Cruise heeft echter veel projecten gemist die aan zijn toch al indrukwekkende lijst met credits hadden kunnen toevoegen. Enkele opmerkelijke films die Cruise heeft gemist, zijn A Beautiful Mind, Cry-Baby, Footloose, Edward Scissorhands, The Matrix en zelfs Iron Man. Ja, Cruise werd jarenlang overwogen voor de rol van Tony Stark, maar Robert Downey Jr. kreeg uiteindelijk het optreden.

Zoals we al vermeldden, hadden Cruise en de eerder genoemde Travolta allebei de kans om te schitteren als een populair personage op het grote scherm, maar beiden moesten toekijken hoe Brad Pitt geweldige dingen deed met het personage.

Ze hebben allebei 'The Curious Case Of Benjamin Button' gemist

In 2008 kwam The Curious Case of Benjamin Button met een enorme hype in de bioscoop dankzij briljante marketing, en het was al vroeg duidelijk dat deze film fans zou meenemen op een interessant avontuur met een fascinerend karakter. Brad Pitt was briljant in de titulaire rol, net als Cate Blanchett, die opnieuw het meeste uit haar kans op het grote scherm maakte.

Op verschillende momenten waren zowel John Travolta als Tom Cruise in voor de rol van Benjamin Button. Volgens IMDb was Travolta eind jaren 90 aan de rol gehecht en zou Ron Howard het project regisseren. De site laat ook zien dat Cruise betrokken was bij het project met Steven Spielberg als regisseur in de jaren 90. Uiteindelijk zou Brad Pitt in het project schitteren, terwijl David Fincher de regie regisseerde.

The Curious Case of Benjamin Button was een succes aan de kassa en won drie Academy Awards. Travolta en Cruise hadden interessante dingen kunnen doen in de hoofdrol, maar Brad Pitt was de perfecte man voor de baan.

Aanbevolen: