Beyoncé's epische verjaardagsvideo met 21 A-lijst beroemdheden

Inhoudsopgave:

Beyoncé's epische verjaardagsvideo met 21 A-lijst beroemdheden
Beyoncé's epische verjaardagsvideo met 21 A-lijst beroemdheden
Anonim

Beyoncé's liefde staat vandaag bovenaan! De 28-voudige Grammy-winnaar (!) is net 40 geworden en de bijenkorf bruist van de verjaardagswensen voor hun koningin.

Niemand lijkt trotser dan de moeder van Beyoncé. Mevrouw Tina plaatst altijd verhalen achter de schermen en levenslessen die ze heeft ervaren met Beyoncé op haar IG, en vandaag is geen uitzondering! Tina's socials lopen vol met fotocollages gemaakt door fans, oude beelden van Beyonce en Solange, en extra speciale berichten van liefde van Beyonce's beroemde vrienden.

Haar meest recente 'B-Day'-bericht is samengesteld door Harper's Bazaar, het tijdschrift dat een paar weken geleden een zeldzaam interview met Beyoncé publiceerde.

Lees verder om precies te zien wat mevrouw Tina heeft gepost, plus enkele belangrijke citaten van de beroemdheden die erin voorkomen.

Oprah, Kerry Washington en Reese Witherspoon gaven advies

De grote 4-0 draaien is geweldig (vooral als vier je favoriete nummer is) en sommige van Bey's beroemde vrienden weten precies hoe het is.

"Welkom op je veertigste", zegt Kerry Washington in de video. "Dit is het beste decennium."

"Laat me je vertellen, de jaren veertig zijn alles waar je op hebt gewacht", beaamt Oprah.

Reese Witherspoon heeft een aantal van de diepste aanmoedigingen om te geven: "Je bent een ongelooflijke kracht van de natuur, van kunst, van licht, van schoonheid in deze wereld", zegt ze tegen Beyoncé, "en ik ben zo blij om vier je vandaag."

Taylor Swift en Billie Eilish Fangirled

Afbeelding
Afbeelding

Van Mindy Kaling tot Laverne Cox tot Issa Rae en verder, de meeste celebs in de video stromen over B en alles wat ze in 40 jaar heeft bereikt. Er kwamen grote complimenten van twee vrouwen die op dit moment bovenaan de hitlijsten staan.

"Gefeliciteerd Beyoncé, het is Taylor", begint T-Swift. "Het feit dat je de weg hebt geplaveid die elke vrouwelijke artiest nu bewandelt, en het feit dat je dat met zo'n vriendelijkheid en zo'n gratie hebt gedaan, ik wil gewoon… ervoor."

"We houden van je, ik hou van je, de wereld houdt van je", voegt Billie Eilish toe. "We zijn allemaal niets zonder jou, dus gefeliciteerd met je verjaardag mooi schepsel."

Ed Sheeran en Stevie Wonder gaven hun favorieten

Afbeelding
Afbeelding

Sommige van de mooiste momenten in de video komen van zangers die hun eigen liefde voor Beyoncé's muziek delen. Dat is tenslotte haar beroep! We kunnen ons niet voorstellen hoe lief het moet zijn om te horen dat je werk door deze jongens wordt gecomplimenteerd.

Stevie Wonder doet een drumkit-vertolking van 'Love on Top' en Ed Sheeran deelt zijn onverwachte Beyoncé-favoriet in de video van Harper's Bazaar. Het is zo obscuur dat het niet eens een muziekvideo heeft gekregen:

"Mijn favoriete Beyoncé-nummer is een nummer genaamd 'Smash Into You' van 'Sasha Fierce'", legt hij uit. Dan breekt hij in met het refrein van het lied: "I wanna run, smash into you…"

Klinkt best perfect! Maar wie zou iets minder verwachten?

Aanbevolen: