Hoe dicht is Britney Spears bij haar 'vriend' Paris Hilton?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht is Britney Spears bij haar 'vriend' Paris Hilton?
Hoe dicht is Britney Spears bij haar 'vriend' Paris Hilton?
Anonim

Halverwege de jaren 2000 was het niet ongewoon om Britney Spears en Paris Hilton samen een avondje uit te zien gaan in Los Angeles. De twee leken een hechte band te hebben gevormd toen ze genoten van hun weekenden op enkele van de heetste feesten in de stad, terwijl ze werden achtervolgd door tientallen fotografen, die graag een foto wilden maken van de twee blondines samen.

Destijds genoot Hilton van het succes van haar hitserie The Simple Life, die haar letterlijk in een nachtelijke sensatie had veranderd, terwijl Spears verstrikt was geraakt in veel liefdesdrama toen de media de moeder schurken van twee door te beweren dat ze meer tijd besteedde aan feesten dan aan het zorgen voor haar kinderen.

Er hoeft weinig gezegd te worden over de harde en wrede manieren waarop de pers Spears zou aanvallen voor een avondje uit met vrienden. Alles wat de 'Lucky'-zangeres deed, werd zwaar beoordeeld, dus het was goed om te zien dat de zangeres het gevoel had dat ze haar haren in de buurt van Hilton kon laten hangen - ongeacht wat mensen over haar zouden zeggen of schrijven.

Gezien hoe moeilijk het moet zijn geweest om mensen met oprechte bedoelingen in Hollywood te vinden, leek het alsof Hilton alle juiste vakjes aankruiste voor de beroemdheid op de A-lijst, gezien het feit dat ze altijd samen waren voor een lange periode voordat Spears in 2008 in haar conservatorium werd gegooid.

Is Britney Spears nog steeds bevriend met Paris Hilton?

In een interview met Entertainment Tonight in mei 2021 deelde de erfgename dat hoewel ze al heel lang niet meer met Spears was gezien, ze eigenlijk nog steeds op goede voet stonden en elkaar net de week ervoor.

Toen hem werd gevraagd naar haar relatie met de "Toxic" -ster, gutste de 40-jarige: "Ik hou van haar. Ik was haar vorige week eigenlijk aan het sms'en, en ze is gewoon zo lief en nuchter en echt een geweldige vrouw. Ik ben zo trots op haar."

Hilton is zeer vocaal geweest over het conservatorium van Spears en vertelde The Sunday Times in augustus 2020 dat ze er kapot van is en diepbedroefd is na het leren van de grote inspanningen en maatregelen die mensen in het team van de zangeres hebben genomen om de controle te krijgen, niet alleen over de zangeres, maar ook haar landgoed van meerdere miljoenen dollars.

Spears onthulde onlangs in een rechtszitting over haar voogdijschap hoe ze werd gedwongen om tegen haar wil een instelling voor geestelijke gezondheidszorg binnen te gaan, tenzij ze gestraft wilde worden door haar kinderen Sean en Jayden niet te kunnen zien. Ze deed ook claims tegen haar vader, Jamie Spears, en zei dat ze hem wilde aanklagen wegens misbruik van conservatorium.

Vermoedelijk is hij het brein achter het ellendige leven dat Spears de afgelopen 13 jaar heeft geleefd door haar te laten optreden, muziek op te nemen en extreem hard te werken terwijl ze een magere vergoeding van $ 2.000 per week krijgt, maar toch haar vader genereert meer dan $18.000 per maand.

Bovendien beweerde Spears dat ze meerdere keren gedrogeerd was en opgelucht was nadat haar vorige arts Dr. Timothy Benson stierf omdat hij haar een middel had gegeven waardoor ze zich "dronken" en slaperig voelde. In een Instagram-bericht van juli 2021 zei Hilton dat ze altijd de rug van haar vriendin zou hebben en hoopte ze dat de beproeving met het conservatorium van de zangeres vroeg of laat zal eindigen, zodat Spears eindelijk haar leven als vrije vrouw weer kan leven.

Ik zal Britney altijd steunen en liefhebben. Ze is zo aardig en lief, en ze verdient haar vrijheid. Ik zeg FreeBritney al heel lang, en ik zal het blijven zeggen tot ze vrij is, ', schreef ze. 'We moeten allemaal onze stem gebruiken om slachtoffers van misbruik te beschermen. Ze is zo ongelooflijk dapper en een inspiratie om haar waarheid te spreken.

“Ik weet persoonlijk hoe moeilijk het is om naar voren te komen om je verhaal te vertellen, en dus hoop ik dat Britney weet dat ze op dit moment zo geliefd en gesteund wordt door de wereld.”

Wat betreft waar haar vriendschap met Spears vandaag staat, houdt Hilton vol dat de twee nog steeds hecht zijn. Ze vertelde zelfs dat het paar deze zomer zelfs in Malibu heeft gegeten en regelmatig met elkaar sms't en belt, waardoor de indruk wordt gewekt dat de zangeres van "Everytime" langzaam maar zeker in staat is haar leven weer onder controle te krijgen.

De 39-jarige kreeg vorige maand het recht om haar eigen advocaat, Mathew Rosengart, in dienst te nemen, die actief vecht om het conservatorium zo snel mogelijk te beëindigen. De beroemde advocaat heeft sindsdien betoogd dat als Jamie geen slechte bedoelingen had met zijn dochter, hij al zou hebben gedaan wat het beste is voor Spears en zichzelf zou hebben verwijderd als haar conservator - maar dat heeft hij niet gedaan.

Rosengart's team zal ook een audit uitvoeren om erachter te komen waar al het geld van Spears in de loop der jaren naartoe is gegaan en waarom haar fortuin is gezakt tot een magere $ 60 miljoen.

Aanbevolen: