Brad Pitt vindt het niet erg om om deze reden onbeleefd te zijn tegen fans

Inhoudsopgave:

Brad Pitt vindt het niet erg om om deze reden onbeleefd te zijn tegen fans
Brad Pitt vindt het niet erg om om deze reden onbeleefd te zijn tegen fans
Anonim

Het is bijna onmogelijk om geen totale eikel te zijn in Hollywood.

Niet omdat de industrie een bepaald niveau van narcisme kweekt dat de neiging heeft om sterren op de weg te leiden om een compleet en volslagen stuk werk te zijn. Het doet. Maar het is te vermijden. Er zijn talloze acteurs, muzikanten, modellen en komieken die een stand-upreputatie hebben, ondanks dat de hele wereld zich voortdurend voor hen buigt. De werkelijke reden waarom het moeilijk is om in Hollywood geen totale eikel te zijn, heeft te maken met de microscopische lens die de wereld boven elke afzonderlijke ster houdt. Meer dan ooit moet elk minuscuul detail van hun gedrag worden beoordeeld. En dit draagt er alleen maar toe bij dat ze gewoon geen pauze kunnen krijgen.

Beroemdheden zoals Brad Pitt zijn constant in de publieke belangstelling. Niets wat ze doen is normaal. Ze kunnen niet gaan winkelen zonder opgejaagd te worden door paparazzi. Ze kunnen niet naar een restaurant zonder te worden aangesproken door selfie-willende fans. En ze moeten waanzinnig voorzichtig zijn om niet met iemand in aanraking te komen, want ze zijn wandelende doelen voor rechtszaken, fraude en andere gevallen waarin hun reputatie en carrière platgedrukt kunnen worden als ze niet over hun deeg verdelen. Dit alles heeft de neiging om ze zeer teruggetrokken, prikkelbaar en diva-achtig te maken … Hoewel Brad Pitt ondanks zijn controverses een redelijk goede reputatie heeft behouden, is hij open geweest over het feit dat hij in een specifiek geval graag onbeleefd tegen iemand zal zijn …

Val Brad Pitt niet lastig bij een urinoir, anders zal hij buitengewoon onaangenaam zijn

Tijdens een interview met HeatWorld naast zijn Once Upon A Time co-ster Margot Robbie, ging Brad in detail over zijn hekel aan benaderd te worden door fans in de badkamer.

De vraag over ongemakkelijke interacties tussen fans was aanvankelijk gericht aan Margot Robbie, hoewel Brad een paar dingen voor zichzelf te zeggen had…

"Er is een moment in [Once Upon A Time In Hollywood] dat je personage naar de bioscoop gaat en de kassamedewerker haar niet herkent uit de film", begon de HeatWorld-interviewer. "Ik wilde dat een beetje omdraaien, herinneren jullie je de raarste plek waar je in het openbaar bent herkend?"

"Nou, het meest ongemakkelijke zit zeker bij een urinoir," antwoordde Brad snel.

"Ik heb me altijd afgevraagd of mannen chatten als ze naast elkaar bij een urinoir staan?" Margot Robbie kwam tussenbeide.

"Dat doe ik liever niet."

Brad zei verder dat hij zich een beetje als Larry David voelt door dit perspectief te hebben. maar hij voelt zich erg ongemakkelijk wanneer iemand met hem probeert te chatten terwijl hij in het openbaar probeert te plassen. Hij voelt zich bijzonder ongemakkelijk als de fan die hem herkent bij een urinoir zijn hand uitsteekt…

"Ik ga, 'Sorry. Sorry, maat'", zei Brad. "Nee. Gaat niet gebeuren."

De interviewer zei verder dat we allemaal geconditioneerd zijn om beleefd te zijn en iemand te antwoorden wanneer ze proberen met je te praten. Kortom, het zou buitengewoon onbeleefd zijn om ze niet te beantwoorden… Maar Brad is het daar niet mee eens…

"Bij het urinoir? Ja, ik denk dat je het recht hebt om [ze niet te beantwoorden]."

Hoe Brad Pitt echt in het openbaar is

Fans overal zijn legitiem geïnteresseerd in hoe Brad Pitt eigenlijk is met fans. Maar de waarheid is dat er heel weinig is gemeld. We weten echter dat journalisten in de loop der jaren zeer positief over Brad hebben gesproken. Het is niet moeilijk om te zien waarom. De Legends of the Fall-ster is bijna altijd buitengewoon charmant, welsprekend en gemakkelijk in zijn interviews. Hij is daarom een van de beste acteurs die je film publiceert.

Brad staat ook hoog aangeschreven bij veel van zijn collega's. Terwijl zijn Ocean's 11 co-ster George Clooney dol is op Brad, hebben de twee een zeer openbare bromance en George denkt eigenlijk de wereld van Brad. Hetzelfde geldt voor twee van Brad's exen, Jennifer Aniston en Gwyneth P altrow. De laatste ging naar The Howard Stern Show om te praten over hoe Brad Harvey Weinstein confronteerde nadat hem was verteld wat er achter de schermen was gebeurd.

Ja, die gast is een mens.

Hoewel er niet veel verhalen zijn over de interactie van Brad Pitt met zijn fans, zijn er wel een paar video's. Of Brad nu op de rode loper staat om zijn films te promoten of over straat loopt en wordt opgewacht door enkele van zijn bewonderaars, de man lijkt een totale en perfecte heer te zijn.

We worden in ieder geval niet overspoeld met verhalen over Brad die onbeleefd is tegen zijn fans of over het algemeen ongenaakbaar is. Maar het is duidelijk dat dit niet de mensen zijn die hem benaderen terwijl hij bij een urinoir staat.

Aanbevolen: