Beyonce is volgens sommige fans onbeleefd tegen restaurantpersoneel

Inhoudsopgave:

Beyonce is volgens sommige fans onbeleefd tegen restaurantpersoneel
Beyonce is volgens sommige fans onbeleefd tegen restaurantpersoneel
Anonim

Als je aan de meest getalenteerde zangers en artiesten denkt, denk je meteen aan Beyonce. Met een geweldige stem en stijlvolle outfits, plus kapsels die vaak veranderen, houdt de zanger mensen altijd geïnteresseerd en vermaakt.

Fans horen graag over het liefdesverhaal van Beyonce en Jay-Z en de inspirerende woorden die ze heeft wanneer ze wordt geïnterviewd. Het lijkt alsof elk verhaal over Beyonce positief is. De zangeres is zelfs bevriend met Michelle Obama en doet regelmatig veel goede daden.

Maar hoe is Beyonce zoals IRL? Is ze altijd een totale lieverd, of kan ze gemeen zijn? Het blijkt dat een fan heeft gezegd dat ze onbeleefd is tegen het personeel in restaurants. Laten we eens kijken.

Zo onbeleefd

Hoewel Beyonce soms nuchter lijkt, heeft ze ook een jacht van $ 70 miljoen, dus het is logisch dat er enkele verhalen zijn over haar gedrag dat zich soms onbeleefd gedraagt.

In 2002 en 2006 zei een serveerster dat Beyonce erg onbeleefd was. Volgens het bericht op Quora. com, ontmoette ze de zangeres voor het eerst in Pappadeaux, een restaurant in Houston, Texas, en Beyonce zou haar niet in de ogen kijken. Solange was aardig, maar Beyoncé niet.

De serveerster kwam Beyonce ook tegen in 2006 tijdens de NBA All-Star Game die plaatsvond in het Houston Texas Center. Zoals de server postte: "Nogmaals, ongelooflijk onbeleefd. Ik begrijp dat je beroemd bent, maar een echte koningin heeft klasse. Dus naar mijn mening kan 'Queen Bey' of hoe ze ook heet, mijn je-weet-wel-wat kussen."

Er is nog een ander verhaal over een restaurantbestelling die verband houdt met Beyonce. Volgens Louisvillefuture.com tekende Beyonce bij de KFC Yum! Center in december 2013 en Beyonce en de mensen die voor haar werkten bestelden een ton eten. Iemand die voor haar werkte, kwam een restaurant binnen genaamd Highlands Buffalo Wild Wings en betaalde de $ 911. 28 rekening. De bestelling was vier salades, vijf hamburgers, vistaco's, gefrituurde garnalen, 20 kip-tenders, meer dan 100 vleugels en meer dan 100 vleugels zonder been.

Het probleem? Niet alleen heeft de medewerker van Beyonce geen fooi achtergelaten, wat onmogelijk is te geloven als de rekening van een restaurant bijna $ 1.000 is, maar ze waren ook niet beleefd bij het bestellen. Mahogany Lucas, de caissière, gaf de medewerker zelfs gratis eten en ook daar was geen fooi. Ze zeiden dat de medewerker "erg onbeleefd" was en eisten dat het eten snel klaar zou zijn.

Enkele aangename momenten

Niet elke ontmoeting van fans met Beyonce heeft een restaurant, maar het lijkt erop dat Beyonce soms onbeleefd was, maar op andere momenten helemaal in orde was.

Een 23-jarige die gastvrouw was in een restaurant in New York, zei dat Beyonce heel aardig was toen ze haar bediende. Volgens Cheat Sheet deelde Julia Carolann een video op TikTok waarin ze beroemde mensen die ze in dit restaurant ontmoette, "beoordeelde". Ze zei dat Jay-Z en Beyonce allebei in het restaurant waren en dat ze op hen beiden wachtte. Haar beoordeling voor Beyonce was 10, 000, 000 van de 10. Dit verhaal is heel anders dan het vorige, omdat Beyonce "bedankt" zei en zelfs glimlachte. Terwijl Beyonce onbeleefd was tegen één server in Houston, was ze aardig en aangenaam met deze in NYC.

Volgens Distractify.com ging Beyonce in 2013 naar een plaats genaamd The Temple Bar in Dublin, Ierland, toen ze de wereld rondreisde. Ze gaf de plek zelfs een Instagram-shout-out. John, de barman van het restaurant, plaatste een video online en zei: "Ze zei dat ze van de Irish Coffee hield. Ik zei: 'Nou, als je het lekker vond, had je er een ring om moeten doen."

Is Beyonce in het algemeen onbeleefd?

Er zijn nog andere verhalen over Beyonce waardoor fans zich zeker afvragen of ze op andere momenten onbeleefd is geweest en niet alleen tegen restaurantpersoneel.

Volgens Buzz.ie., Beyonce en Jay-Z stonden niet op toen ze in 2020 bij de Super Bowl waren toen Demi Lovato het volkslied zong. Mensen waren hier boos over, omdat staan tijdens dit nummer een teken van respect is.

Mensen zeggen ook dat Beyonce onbeleefd was tegen Joaquin Phoenix. Toen de acteur de prijs voor Beste Acteur in een Drama won bij de Golden Globes van 2020, gaf iedereen in het publiek hem een staande ovatie. Maar Beyonce bleef zitten, volgens Cosmopolitan.com, net zoals ze deed toen Lovato het volkslied zong. Veel fans van de zanger twitterden hierover en leken er geen probleem mee te hebben. Iemand twitterde: "Beyoncé zittend tijdens de staande ovatie voor de overwinning van Joaquin Phoenix is het soort energie dat ik van iedereen wil zien in 2020."

Het is interessant om meer te weten te komen over de verschillende ontmoetingen die fans hebben gehad met Beyonce. In het ene restaurant was ze super onbeleefd en in het andere was ze perfect beleefd. Maar aangezien ze niet wilde opstaan tijdens het volkslied of bij de Globes, lijkt het alsof zelfs deze geliefde zangeres soms wat diva-achtig gedrag vertoont.

Aanbevolen: