Nicki Minaj-rechtszaak tegen intimidatie gedropt door slachtoffer van echtgenoot

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj-rechtszaak tegen intimidatie gedropt door slachtoffer van echtgenoot
Nicki Minaj-rechtszaak tegen intimidatie gedropt door slachtoffer van echtgenoot
Anonim

De aanklacht tegen de rapper Nicki Minaj door Jennifer Hough, het vermeende slachtoffer van haar echtgenoot Kenneth Petty, is ingetrokken.

"De zaak tegen Nicki is vrijwillig geseponeerd. De zaak tegen Kenneth Petty loopt nog. Blijf op de hoogte!" De advocaat van Jennifer Hough, Tyrone Blackburn, vertelde PEOPLE in reactie op het laten vallen van de rechtszaak. Hoewel de naam van Minaj er niet langer bij betrokken is, ziet het er niet goed uit voor haar man.

Kenneth Petty is een niveau twee geregistreerde delinquent in New York, wat betekent dat hij wordt beschouwd als een "matig risico op herhaling". Hij riskeert een maximumstraf van 10 jaar gevangenisstraf en levenslange vrijlating onder toezicht.

Minaj's echtgenoot werd in maart 2020 gearresteerd nadat hij was aangeklaagd wegens het niet registreren als zedendelinquent in Californië. Petty pleitte onschuldig en betaalde een borgsom van $ 100.000, volgens de destijds verkregen gegevens. Hij pleitte schuldig tijdens een virtuele genezing in september.

Nicki Minaj's juridische ellende niet voorbij

De 39-jarige 'Superbass'-rapper is nog steeds van plan om te vechten voor de vergoeding van de juridische kosten aan haar, Nicki Minaj's advocaat, Judd Bernstein, vertelde de advocaat van Hough dat hij blij was dat het juridische team "tot bezinning kwam", volgens documenten verkregen door PEOPLE.

"Uw gedrag bij het vervolgen van deze zaak tegen Nicki vertegenwoordigt het slechtste van ons rechtssysteem: advocaten die van onderen eten en frivole acties ondernemen tegen een beroemdheid in de veronderstelling dat ze zullen worden afbetaald als ze genoeg vuil opgooien", schreef hij..

De rechtszaak, aangespannen door Hough in augustus vorig jaar, beweerde dat Minaj en haar man Kenny Petty, 43, probeerden haar te bedreigen om haar beschuldigingen van verkrachting te herroepen. Hough beweerde dat het incident plaatsvond in 1994 toen ze net 16 was.

Bernstein voegde toe: "Het is nog maar het begin van Nicki's en mijn inspanningen om u te laten boeten voor uw schandelijke gedrag met zowel geld als, als de rechtbank dit aanbeveelt, disciplinaire sancties."

Rechtzaak tegen de echtgenoot van Minaj loopt nog

Kenny Petty, die in 2019 met Minaj trouwde en een kind deelt met de rapper, werd in 1995 veroordeeld voor poging tot verkrachting in de eerste graad. Hij werd veroordeeld tot 18 tot 54 maanden, maar bracht vier jaar door in de gevangenis.

Hough's rechtszaak heeft het beroemde stel beschuldigd van het opzettelijk toebrengen van emotionele stress en vermeende aanranding en geweld, verwijzend naar het vorige incident uit de jaren 90.

"Als direct gevolg van de acties van beklaagde Minaj en beklaagde Petty is eiseres haar hele leven getraumatiseerd", legt de rechtszaak uit. "Eiser heeft zich nooit veilig gevoeld sinds hij door beklaagde is verkracht."

De rechtszaak beweert ook dat Jennifer Hough ooit $ 20.000 heeft gekregen in ruil voor het ondertekenen van een voorbereide verklaring die afstand zou doen van haar beschuldigingen van verkrachting tegen Kenny. Het beweerde ook dat de 'Anaconda'-rapper haar persoonlijk belde om haar te overtuigen haar verhaal in te trekken en dat ze talloze intimiderende telefoontjes en bezoeken ontving van mensen die met het paar verbonden waren.

Het document beschrijft ook hoe de broer van Hough eerder een half miljoen dollar werd aangeboden door mensen die banden hadden met de rapper en haar man, in ruil voor het intrekken van het verhaal. Hough is verschenen op The Real en vertelt over de beproeving met Kenny en de angst die ze nog steeds voelt.

Aanbevolen: