Kourtney Kardashian herinnert zich een wild feestverhaal in Uni en hoe Kim er altijd uit wilde

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian herinnert zich een wild feestverhaal in Uni en hoe Kim er altijd uit wilde
Kourtney Kardashian herinnert zich een wild feestverhaal in Uni en hoe Kim er altijd uit wilde
Anonim

Op 19 augustus deelde Kim Kardashian een grote throwback-foto van toen haar grote zus Kourtney op de universiteit studeerde. De oprichter van KKW Beauty vertelde over de wilde dagen van feesten van haar zus, en hoe haar aangestelde chauffeur ervoor zorgde dat ze een hekel had aan schoolfeesten en drinken als geheel.

Kourtney voegt toe aan het verhaal

Kim Kardashian bezocht de wilde campusfeesten die ze haar zus zag bijwonen op haar alma mater, de Universiteit van Arizona. Kim legde uit hoe ze zich herinnerde dat ze Kourtney op de campus had bezocht en "haar aangewezen chauffeur was". Het begeleiden van haar zus naar deze feestjes frustreerde Kim zo erg, dat ze een hekel kreeg aan het idee om een "wild feestmeisje" te zijn. Kim uitte haar haat voor hen in haar Instagram-bericht, waarin ze uiteenzette dat ze ervoor zorgde dat ze thuis wilde blijven en nooit naar hen toe wilde gaan.

Kourtney voegde vervolgens aan het verhaal toe en legde uit dat, hoewel Kim een hekel had aan het feestvieren, ze er wel een paar met haar bijwoonde.

De post op haar Instagram-verhaal deelde, schreef Kourtney: "Ik herinner me dat ik je junglesap heb gegeven en iemand anders die rijdt, ik zal geen namen noemen en Ruff Ryders opblaast." De socialite vroeg haar medebezoekers om door te gaan met het toevoegen van het verhaal, omdat ze waarschijnlijk "te hard aan het feesten was om het goed te kunnen onthouden".

Kim vervolgde het wilde account op haar eigen Instagram en onthulde dat zij het niet was die het junglesap dronk.

"Ummmm ik niet! Ik herinner me dat 14 mensen in onze auto drongen, ik reed of was het @khloekardashian? Eminem vernietigen! Bargevecht. Gebroken kaak! Dat was het voor dit weekend in AZ, "schreef Kardashian aan haar social media profiel.

Kim en Kourtney's zus Khloé voegde zich een tijdje later bij het gesprek en bevestigde haar aanwezigheid op het feest in discussie.

"Bedankt Keeks! Ummmm, hallo!! Ik was er ook! Ik weet dat ik van binnen glimlachte ", schreef Khloé, naast een foto van de drie zussen op hetzelfde feest.

Kourtney Kardashian studeerde aan de Universiteit van Arizona en studeerde af met een graad in theaterkunsten en een minor in het Spaans. De enige andere Kardashian die is afgestudeerd, is hun broer Rob, die een diploma heeft van de Marshall School of Business in South Carolina.

Aanbevolen: