Fans reageren als G-Eazy zich herinnert hoe Madonna op een feestje twerkte op Migos’ Quavo

Fans reageren als G-Eazy zich herinnert hoe Madonna op een feestje twerkte op Migos’ Quavo
Fans reageren als G-Eazy zich herinnert hoe Madonna op een feestje twerkte op Migos’ Quavo
Anonim

G-Eazy's naam begon in het weekend trending te worden op Twitter nadat de rapper een interessant verhaal deelde over de tijd dat hij Madonna zag twerken op Migos-ster Quavo.

De rapper, die ooit met zanger Halsey uitging, deed de onthulling toen hij op Shirley's Temple-podcast verscheen, waar hij zich talloze verhalen herinnerde over zijn collega's uit de industrie, waaronder de keer dat hij een Oscar-afterparty bijwoonde en Madonna aan de andere kant van de kamer zag.

Vermoedelijk was de 'Frozen'-zanger een storm aan het maken op Quavo net voordat Johnny Depp de zaal binnenliep. Op hetzelfde moment dat dit allemaal gaande was, zei G-Eazy dat hij met Adam Sandler aan het praten was terwijl hij een flesje bier dronk.

"Ik zit aan de bar een biertje te drinken met Adam Sandler, het is gewoon dat soort dingen zoals Johnny Depp die net binnenkwam, Madonna daar twerking op Quavo, ik denk dat je dit te gek vindt, "hij zei, eraan toevoegend dat hij zich door de hele ervaring "op de maan" voelde.

Het zou niet zo schokkend zijn om te horen dat Madonna aan het twerken was op Quavo, met wie ze samenwerkte aan haar nummer "Future" voor haar meest recente album, Madame X.

Fans op Twitter vonden de opmerkingen van G-Eazy over de situatie nogal vermakelijk, maar niemand leek verrast te zijn door Madonna's acties.

De 'No Limit'-hitmaker, die naar verluidt 12 miljoen dollar waard is, bracht op 24 september zijn zesde studioalbum uit, These Things Happen Too, via zijn RCA-platenlabel.

Het record slaagde erin om zijn piek op nummer 19 op Billboard's Hot 200 veilig te stellen en bevat functies van onder meer Tyga, Demi Lovato, Tory Lanez, YG en hiphop-icoon Lil Wayne.

In een recent interview met Entertainment Weekly vertelde de rapper uit de Bay Area waarom hij wilde werken aan een vervolg op zijn album uit 2014, These Things Happen.

“Begin met al deze ambitie op de eerste als een kind met grote ogen dat de wereld wilde, het universum wilde, wilde reizen, wilde transcenderen, het boven en buiten wilde doen, en dan ervaren dat allemaal.

Mijn muziek overal mee naartoe nemen en zoveel dromen laten uitkomen, maar een beetje nadenken over de reis als geheel, evenals de impact die het op mij heeft gehad, ten goede of ten kwade, van de hoogste hoogten tot het laagste dieptepunt, tot de tegenspoed waarmee je te maken krijgt terwijl je deze reis doormaakt.”

Aanbevolen: