Twitter reageert op Kaley Cuoco's obsessie met Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Kaley Cuoco's obsessie met Brad Pitt
Twitter reageert op Kaley Cuoco's obsessie met Brad Pitt
Anonim

Op 16-jarige leeftijd nam Kaley Cuoco de gedurfde beslissing om de wereld van acteren voort te zetten, terwijl hij tennis voorgoed achter zich liet.

We kunnen gerust zeggen dat de beslissing een goede was, aangezien ze een van de grootste tv-sterren van de jaren 2000 werd. Haar carrière begon met kleine rollen in de jaren '90 en vroege jaren 2000, waaronder de Disney-film 'Alley Cats Strike'. Volgens haar interview naast W Magazine zou de rol ook leiden tot haar eerste kus.

"Ik was aan het fotograferen met een man die met mij aan het fotograferen was, maar hij nam me mee op een date, en hij kuste me echt, en het was mijn eerste. En het was een Disney-film. Kinderen werden wild op die Disney-films van vroeger."

"Ik was erg verliefd op hem. Hij was eigenlijk heel schattig. Hij was schattig. Maar toen werd hij ontslagen uit de film, herinner ik me. Dus het liep duidelijk niet goed af voor hem. Het eindigde goed voor mij. Ik heb een geweldige kus gehad. Ik ben niet ontslagen. Het was geweldig."

Cuoco is sindsdien veel opgegroeid, inclusief een paar hobbels onderweg als het gaat om relaties. Als het echter om een bepaalde celeb gaat, is hij haar hele leven lang constant verliefd geweest.

Cuoco kan niet stoppen met Brad te verpletteren

Een constante in Kaley's leven, haar verliefdheid op Brad Pitt die nooit eindigt. Volgens haar woorden met W Magazine wordt de acteur steeds beter met de leeftijd en in werkelijkheid zal ze hem waarschijnlijk blijven verpletteren tot in de 80.

"Mijn crush is en zal altijd BradPitt zijn. Het kan me niet schelen, tot hij 80 is, zal ik nog steeds denken dat hij de knapste is die er is. Ik zal nooit van gedachten veranderen. Hij wordt heter. Hij wordt cooler. Hij is alles."

Fans houden van Cuoco's openhartige gedachten en lijken aan boord te zijn.

Voel je niet te slecht voor Jennifer Aniston, aangezien Cuoco in het verleden onthulde dat ze de sitcom-ster verafgoodt. De twee hebben tijdens hun carrière verschillende overeenkomsten gehad en het lijkt erop dat Brad Pitt nog een andere is …

Hoewel Cuoco het tegenwoordig erg naar haar zin heeft samen met haar man Karl Cook.

Aanbevolen: