Fans denken dat de nieuwe wedstrijdpost van Kylie Jenner een scam is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de nieuwe wedstrijdpost van Kylie Jenner een scam is
Fans denken dat de nieuwe wedstrijdpost van Kylie Jenner een scam is
Anonim

Samen met Scott Disick deelt Kylie Jenner een hele mooie prijs uit. Fans zijn verrast dat de schoonheidsmagnaat een weggeefactie van $ 100.000 heeft geplaatst, inclusief een creditcard van $ 80.000 en luxe tassen van Louis Vuitton, beide $ 20.000.

Kylie's miljardairstatus mag dan vals zijn, maar het lijdt geen twijfel dat de reality-tv-ster buitengewoon rijk is. Ondanks haar rijkdom en meerdere bedrijven, zijn gebruikers van sociale media er zeker van dat de weggeefwedstrijd een "zwendel" is en niet waar is.

Bedriegt Kylie Jenner fans?

Er zijn maar twee stappen naar de wedstrijd, georganiseerd door Scott Disick en Kylie. Ten eerste moeten gebruikers elk Instagram-account volgen, gevolgd door Scott, en ten tweede moeten ze Kylie vertellen of ze de prijs met iemand willen delen of voor zichzelf houden.

Sommige fans van Kylie dachten dat haar account was gehackt, omdat de wedstrijd zo vreemd leek.

"Ben je Kylie gehackt…", schreef een gebruiker.

Een ander maakte zich zorgen over hoeveel de sponsor Kylie betaalde voor haar goedkeuring, aangezien de Kardashian-Jenner-vrouwen er zo vaak over hebben gepost. "Jij en je zussen posten dit 3 keer per maand, hoeveel ze je betalen god dayum", luidde de opmerking.

"Doe dit niet, want het is oplichterij", waarschuwde een gebruiker iedereen die aan de wedstrijd meedeed.

In de reacties onthulden meerdere gebruikers dat ze na het volgen van de stappen een bericht van het merk hadden ontvangen waarin ze werden geïnformeerd dat ze de wedstrijd hadden gewonnen. De deelnemers werden aangespoord om op een link te klikken die door anderen als "summier" werd gezien.

"niemand wint ooit deze dingen…" zei een gebruiker.

Een ander grapte: "Lol, ik hou van mensen die denken dat dit echt is."

"Zou me iemand laten zien die heeft gewonnen?" vroeg een vijfde.

Sommige fans van de schoonheidsmagnaat vermoedden dat Scott en Kylie alleen al voor de weggeefpost meer dan $ 200.000 verdienden. In januari van dit jaar promootte Khloé een soortgelijke wedstrijd en een winnaar ontving de enorme prijs… maar gebruikers van sociale media geloven nog steeds dat het deel uitmaakt van een georkestreerde zwendel.

Dit is de tweede keer deze week dat Kylie door haar volgers wordt getrolld. De realityster drong er bij haar fans op aan maskers te dragen en binnen te blijven, aangezien Covid-19-gevallen toenam, zonder rekening te houden met de talrijke beperkingen die ze overtrad om extravagante feesten voor haar familieleden te organiseren.

Aanbevolen: