Brad Pitt werd bijna geannuleerd door Hollywood als extra

Inhoudsopgave:

Brad Pitt werd bijna geannuleerd door Hollywood als extra
Brad Pitt werd bijna geannuleerd door Hollywood als extra
Anonim

Hollywood is altijd op zoek naar het volgende grote ding, en de artiesten die in die rol glijden, eindigen met het opzetten van zichzelf voor het leven. In de jaren '90 werd Brad Pitt een van de populairste jonge sterren in Hollywood, en in plaats van dat het afnam, maakte Pitt het meeste van zijn tijd in de schijnwerpers en werd hij een legende.

De man is al jaren een ster en met tal van hitfilms zal er nog lang over hem worden gesproken nadat hij weg is. Eerder deed Pitt echter alles om het te maken, inclusief iets dat zijn carrière bijna verwoestte.

Laten we eens kijken hoe Brad Pitt het bijna verknalde.

Brad Pitt is een grote ster

In dit stadium van zijn illustere carrière is Brad Pitt een ster die onvoorstelbare hoeveelheden succes had en die ondertussen miljoenen dollars heeft verdiend. Pitt speelde al sinds de jaren 90 in hitfilms, en zodra de acteur een voorproefje had van het mainstream-succes, zou hij vooruit marcheren en nooit meer achterom kijken.

Thelma & Louise zetten hem op de kaart en vanaf dat moment zou Pitt een indrukwekkende lijst met credits gaan verzamelen. Door de jaren heen speelde hij in films als Interview with the Vampire, Fight Club, Troy, The Curious Case of Benjamin Button, 12 Years a Slave en Once Upon a Time in Hollywood.

Pitt levert al jaren geweldige optredens en na het winnen van zijn eerste Oscar voor Once Upon a Time in Hollywood, heeft de acteur zo ongeveer alles gezien en gedaan waar een ster op kan hopen.

Eerder in zijn carrière nam Pitt echter veel kleinere rollen op zich.

Hij had een bescheiden begin

In plaats van een artiest te zijn die na slechts één project een doorbraakster kon worden, moest Brad Pitt zijn tijd nemen om een prominente figuur in de filmindustrie te worden. Eerder in zijn carrière nam Pitt niet-gecrediteerde rollen aan om opgemerkt te worden, en het zou uiteindelijk zijn vruchten afwerpen als hij ervaring begon op te doen.

In 1987 kon Pitt, die zijn doorbraakrol in Thelma & Louise nog niet had, een aantal niet-gecrediteerde rollen krijgen. Dat jaar zou Pitt te zien zijn in films als Hunk, No Way Out, No Man's Land en Less Than Zero. Vanaf dat moment zou het beter gaan, toen filmmakers begonnen te zien wat de jonge Pitt op tafel kon brengen.

Hij kreeg niet alleen rollen op het grote scherm, maar al vroeg deed Pitt ook televisiewerk. Tijdens zijn campagne in 1987 verscheen Brad Pitt op Another World, Growing Pains, Dallas en meer. Hij zou televisie blijven acteren totdat hij een ster werd, toen zijn optredens zeldzaam werden.

Tijdens deze periode van zijn carrière probeerde Pitt naam te maken en op te vallen terwijl hij een extraatje was. Hierdoor kwam hij in de problemen op de set van een film lang voordat hij een ster werd.

Hij kwam in heet water op de set

Dus, hoe belandde Brad Pitt in heet water terwijl hij probeerde op te vallen als jonge acteur?

Zoals Pitt tegen Collider zei: "Ik was gewoon zo opgewonden om daar te zijn. Ik deed extra werk voor ongeveer anderhalf jaar, misschien twee jaar. Er was een catch-22. Om je SAG-kaart te krijgen, moet je moest een lijn hebben, maar om een lijn te hebben moest je je SAG-kaart hebben. Dus er was een Charlie Sheen/DB Sweeney-film, en ik was een figurant. Het was een grote dinerscène en ze trokken me eruit om wees de ober."

"Ik moest champagne schenken en ik dacht: 'Ik ga het proberen!' En dus schonk ik het glas van Charlie in. Ze hadden een groot gesprek. Ik schonk het glas van de volgende acteur in. En toen was er een jonge vrouw aan het eind en ik schonk haar glas in, en toen zei ik: 'Wil je nog iets anders?' Ik hoorde de 1e AD schreeuwen: 'Snijd! Snee!' Hij kwam naar me toe en zei: 'Als je dat nog een keer doet, ben je hier weg!' Dus ik begreep het niet, " vervolgde hij.

Terwijl fans het spel in de loop van de tijd te zien kregen, kreeg Brad Pitt uiteindelijk zijn SAG-kaart en veranderde hij in een van de meest populaire acteurs aller tijden. Het is maar goed dat Pitt die dag niet regelrecht van de set werd ontslagen, aangezien negatieve mond-tot-mondreclame zich door de hele industrie had kunnen verspreiden en zijn ontluikende carrière had kunnen verwoesten.

Aanbevolen: