Dit ding over Brad Pitt ergert Quentin Tarantino diep

Inhoudsopgave:

Dit ding over Brad Pitt ergert Quentin Tarantino diep
Dit ding over Brad Pitt ergert Quentin Tarantino diep
Anonim

Quentin Tarantino is een filmmaker waar veel acteurs om smeken om mee te werken. Dit komt vooral door de manier waarop Quentin zijn films schrijft. Ze zijn zwaar met briljante, snelle dialogen waardoor elke acteur er goed uitziet.

Wat nog belangrijker is, hij neemt risico's met zijn personages, en de meeste acteurs die hun gewicht waard zijn, willen risico's nemen met hun carrière.

Hoewel risico's met een beetje opvulling, en het maken van een Quentin Tarantino-film is zowel een risico als een trefzekere hit. Dit is waarschijnlijk wat Brad Pitt dacht toen hij tekende voor zijn tweede Quentin Tarantino-film, Once Upon A Time In Hollywood.

Het lijdt geen twijfel dat Quentin heel blij was dat hij een van de grootste acteurs ter wereld kreeg om de co-hoofdrol naast Leonardo DiCaprio op zich te nemen. En sinds hun dagen dat ze Inglorious Basterds filmden, zijn Quentin en Brad behoorlijk goede vrienden geworden. Er is echter iets aan Brad dat de beroemde filmmaker absoluut woedend maakt…

Brad Pitts uiterlijk is een probleem voor Quentin… Dit is waarom…

In een interview in 2021 op The Armchair Podcast met Dax Shepard die de roman van Once Upon A Time In Hollywood promootte, deelde Quentin enig inzicht in de dynamiek tussen hem en Brad en wat hem zo ergert aan de Ad Astar-ster.

"Ik heb me net een seconde uitgelaten over Brad Pitt omdat ik binnen een halve seconde mijn vrouw voor hem zou verlaten, zei Dax tegen Quentin en zijn medepresentator Monica Padman. "Je moet het gevoeld hebben zo over hem ook."

Nou, dat weet ik niet, lachte Quentin.

"Je gaat je vrouw niet verlaten [voor Brad Pitt]?" vroeg Monica.

"Ik denk niet dat ik mijn vrouw voor hem zou verlaten," zei Quentin voordat hij toegaf dat er iets aan Brad is dat hij irritant vindt. "Ik vind dat gewoon vervelend, eerlijk gezegd. Om je de waarheid te zeggen."

"Dat hij er zo uitziet?" vroeg Dax.

"Dat hij er zo verdomd goed uitziet!" zei Quinten. "Dat vind ik niet leuk aan hem. Ik vind het verdomd vervelend. En ik wil nooit een foto naast hem hebben. Ooit. Ik hou van Brad, maar ik wil geen foto's met hem maken."

Dit is het moment waarop Monica beweerde dat Brad er nog steeds zo goed uitziet, ondanks dat het jaren geleden is dat hij voor het eerst zonder shirt in Thelma and Louise verscheen, al die jaren geleden. Toen voegde Dax eraan toe dat hij er bijzonder goed uitzag in Once Upon A Time In Hollywood, waarschijnlijk verwijzend naar de scène waarin hij zonder shirt op het dak staat.

In een interview met Jimmy Kimmel, toen Quentin Kill Bill Volume 2 promootte, liet de veelgeprezen filmmaker het publiek zien dat hij een beetje onzeker is als het om zijn uiterlijk gaat. Dit gebeurde toen Jimmy een publiekslid vroeg of ze Quentin aantrekkelijk vond. Quentin onderbrak hem snel en smeekte de vrouwelijke toeschouwer om Jimmy's vraag niet te beantwoorden.

Ongeacht iemands mate van onzekerheid in termen van hun uiterlijk, maar weinigen voelen zich zelfverzekerd in de buurt van een man die zo aantrekkelijk is als Brad Pitt.

Brads knappe uiterlijk helpt Quentins creativiteit echt

Het lijdt geen twijfel dat de meeste filmmakers (of in ieder geval de studio's die om marketing geven) het geweldig vinden als ze een acteur inhuren die zo knap is als Brad Pitt.

Zo'n man krijgt tenslotte peuken in bioscoopstoelen of laat op zijn minst mensen de film on-demand huren.

Maar tijdens Quentins gesprek met Dax gaf hij toe dat Brads knappe uiterlijk hem echt creatief hielp. Tenminste, Brad's niveau van 'cool' doet dat. En het lijdt geen twijfel dat een deel van Brad's troost in zijn eigen huid is te weten dat hij gewoon ronduit knap is.

"[Als] iemand die zo'n oog heeft voor esthetiek, voor wat cool is, en die moederer [Brad] is gewoon zo cool… hij opent het hondenvoer. Gewoon… ik zal let op hem… Hij had een verdomde buffetbar kunnen maken. Je had alles kunnen neerschieten. Ik zou het bekeken hebben. Het had zes uur kunnen duren,' gaf Dax toe aan Quentin. 'Verdwaal je als je naar hem kijkt?'

"O, absoluut", zei Quentin. "Het is gewoon geweldig als schrijver of regisseur in die situatie waarin, zoals de reden waarom ik de film stop, sommigen zouden kunnen zeggen, om vier tot vijf minuten te laten zien van Brad die hondenvoer opent in zijn trailer die tot de rand gevuld is met een stelletje stront, en het is tot de rand gevuld met een stelletje stront want dat zijn al zijn bezittingen en je ziet aan al dat spul wie hij is, zodat je Cliff [Brad's karakter]. En Brad krijgt niet genoeg erkenning voor wat voor een gedrags-type acteur hij is. Hij weet wie [zijn karakter] is en je laat hem gewoon zijn gedrag doen, dat is gewoon omgaan met de hond, en koken zijn mac en kaas, en zijn bieren knallen."

Quentin zei toen dat hij Brad dat allemaal nog langer had kunnen zien doen omdat hij zo in de ban is van hem. En toch schreef Quentin de rol in Once Upon A Time In Hollywood niet voor Brad. Dit komt omdat hij nooit had gedacht dat hij hem, noch Leonardo DiCaprio, in de film zou krijgen vanwege hun enorme sterrendom.

Natuurlijk is het Quentin gelukt om Brad voor de tweede keer in dienst te nemen (de eerste keer in Inglorious Basterds) en voort te bouwen op hun creatieve partnerschap en hun persoonlijke vriendschap. Maar zoals bij alle vriendschappen zijn er dingen die ze aan elkaar ergeren. En in het geval van Quentin haat hij het gewoon dat Brad Pitt er zo verdomd goed uitziet.

Aanbevolen: