Fans denken dat dit de slechtste verhaallijn van 'The Office' is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de slechtste verhaallijn van 'The Office' is
Fans denken dat dit de slechtste verhaallijn van 'The Office' is
Anonim

De grootste tv-shows aller tijden hebben allemaal een manier gevonden om elke week miljoenen fans te binden, en deze shows brachten allemaal iets speciaals op tafel. Shows als Seinfeld and Friends zorgden voor grote dingen in de jaren 90, en in de jaren 2000 veranderde The Office in een juggernaut op het kleine scherm.

Met een hilarische cast is The Office in de loop der jaren een gecertificeerde klassieker geworden, en de show heeft een eindeloze hoeveelheid hilarische momenten en geweldige verhalen. Er waren echter veel verhaallijnen in de show die niet bij het publiek vielen, en een van de latere verhaallijnen van de show wordt door veel fans als de slechtste beschouwd.

Dus, welke Office-verhaallijn vinden sommige fans het slechtst? Laten we eens luisteren wat ze erover te zeggen hadden.

'The Office' is een van de grootste shows aller tijden

Als we kijken naar de meest populaire sitcoms aller tijden, komen er maar weinig in de buurt van wat The Office in zijn tijd op het kleine scherm kon bereiken. De serie was een enorme hit tijdens het uitzenden, en hoewel het al 8 jaar uit de lucht is, heeft het nog steeds een enorme aanhang.

Hits zoals The Office and Friends zijn zeldzame voorbeelden van shows die hun populariteit niet hebben verloren, en het is een bewijs van het werk dat door de cast en crew is geleverd. Je weet dat een show een cultureel fenomeen is als het de krantenkoppen ha alt alleen voor het wisselen van streamingplatform, zoals beide shows de afgelopen jaren deden.

Van 2005 tot 2013 zond The Office nieuwe afleveringen uit op het kleine scherm, en na 9 seizoenen en meer dan 200 afleveringen ging de show de geschiedenis in als een klassieker. Andere shows hebben een vergelijkbare stijl gebruikt, maar zelfs zij waren niet in staat om dezelfde hoogten te bereiken als deze show in zijn bloei.

Hoe geweldig het ook was dat deze serie een klassieker kon worden, de kwaliteit ervan nam in de loop van de tijd sterk af.

Kwaliteit daalde naarmate de seizoenen vorderden

82142FEE-B607-42F2-B0E7-46ECEA194ED4
82142FEE-B607-42F2-B0E7-46ECEA194ED4

Zoals het geval is met veel shows, had The Office in het begin misschien een aantal ongelooflijke seizoenen, maar naarmate de zaken vorderden, zag de serie een dip in kwaliteit. Het is een gespreksonderwerp geweest over de show sinds het eindigde, wat alleen maar laat zien hoe slecht het ging in vergelijking met de geweldige eerdere seizoenen.

Veel van de keuzes die voor veel personages werden gemaakt, wekten de woede van fans. Vooral Andy's karakterverandering was er een die fans gek maakte. Het kan soms moeilijk zijn om van de Nard Dog te houden, maar de richting waarin de schrijvers hem namen, maakte hem totaal onsympathiek, zelfs voor degenen die sinds zijn debuut in zijn hoek hadden gezeten.

Na 200 afleveringen spreekt het voor zich dat The Office zeker een aantal verhaallijnen had die gewoon niet geschikt waren, en fans hebben nooit geaarzeld om hun ongenoegen over deze verhaallijnen te uiten. Eén zo'n verhaallijn laat fans constant bespreken hoe erg het was in vergelijking met andere die eraan voorafgingen.

De slechtste verhaallijn in de geschiedenis van de show

36B7353C-B277-4D13-90CF-6D36D93237CA
36B7353C-B277-4D13-90CF-6D36D93237CA

In een thread op Reddit die fans vroeg naar de slechtste verhaallijn in de geschiedenis van de show, was de verhaallijn met Brian de boomoperator een populaire keuze. Voor de onbekende duikt Brian op in seizoen 9 en begint wat sommigen dachten dat een liefdesdriehoek met Pam zou worden. Er komt niets uit, maar het geheel voelde vreemd misplaatst, vooral gezien de verhaallijn waarbij een bemanningslid betrokken was.

Zoals een gebruiker schreef: "Ja, dit was een heel vreemde boog … ik weet niet of ze dit deden om de algehele spanning / drama tussen Jim en Pam te vergroten of om ons iets anders te geven om naar te kijken naast de twee van hen vechten, maar uiteindelijk kwam er een einde aan alle onzin."

In een andere thread waarin Brian en zijn betrokkenheid bij de show werden besproken, schreef een gebruiker hilarisch: "Vrij zeker dat ze geen goede ideeën meer hadden en gewoon alle overgebleven ideeën gebruikten die ze hadden. Ze waren met een reden overgebleven - ze waren niet goed."

Zoals we al vermeldden, waren er in de latere seizoenen van The Office veel momenten waar mensen een hekel aan hadden. De laatste aflevering van de show maakte zeker een paar flauwe seizoenen goed, maar het is moeilijk om door enkele van die slechte verhaallijnen te waden om te komen tot wat velen beschouwen als de beste aflevering van de show. Desalniettemin wordt The Office nog steeds regelmatig gestreamd door fans, zowel oude als nieuwe.

Aanbevolen: