Was de verhaallijn van David Schwimmer met Denise Richards zijn slechtste moment op vrienden?

Inhoudsopgave:

Was de verhaallijn van David Schwimmer met Denise Richards zijn slechtste moment op vrienden?
Was de verhaallijn van David Schwimmer met Denise Richards zijn slechtste moment op vrienden?
Anonim

De show eindigde jaren geleden, maar Friends fans zijn nog steeds op zoek naar dingen die zich achter de schermen hebben afgespeeld, samen met het opnieuw bekijken van herhalingen als ze maar de kans krijgen.

Van flauwe gaststerren tot een geruchtenvete tussen Matt BelBlanc en Matthew Perry, fans willen nog steeds weten wat er achter gesloten deuren gebeurde.

Voor deze keer kijken we naar een twijfelachtige verhaallijn en een die fans het absoluut slechtste van Ross noemden.

David Schwimmer was een leider achter de schermen bij vrienden

Friends veranderde niet alleen de wereld van sitcoms tijdens hun run, ze zouden ook een cruciale rol spelen bij het effenen van de weg voor onderhandelingen. Voorafgaand aan Friends was het meer een "ieder voor zich"-omgeving als het ging om het uitwerken van een deal. David Schwimmer veranderde dit uiteindelijk door de cast bij elkaar te krijgen en te kiezen voor gelijk loon over de hele linie. Dit was iets wat hij niet hoefde te doen, vooral omdat hij het best betaalde lid van de cast zou worden.

Het plan werd niet alleen goed ontvangen door de fans, maar ook door de cast. "We doen allemaal exact dezelfde hoeveelheid werk, ik zou me niet op mijn gemak hebben gevoeld als ik wist dat ik meer verdiende."

Courteney Cox zou eraan toevoegen: We voelden ons allemaal zo. Ik dacht dat het het belangrijkste was - zoals we allemaal deden - dat we allemaal in alle opzichten gelijk waren. Dat was de eerste keer dat mensen allemaal bij elkaar in het gips zaten. Ik denk dat het eng was, waarschijnlijk, voor producties daarna.”

Het was een geweldige beslissing waar Schwimmer de leiding over nam. Achter de schermen maakte de acteur die Ross portretteerde echter moeilijke tijden door, vooral vanwege zijn bekendheid.

"Het zorgde ervoor dat ik me onder een baseballpet wilde verstoppen en niet gezien wilde worden. En na een tijdje realiseerde ik me dat ik niet langer naar mensen keek; ik probeerde me te verstoppen. Dus ik probeerde erachter te komen: hoe ben ik een acteur in deze nieuwe wereld, in deze nieuwe situatie? Hoe doe ik mijn werk? Dat was lastig."

Ondanks zijn problemen buiten het scherm, deed Schwimmer altijd zijn best op de set Friends. Fans merkten echter dat hij niet altijd de beste verhaallijnen kreeg …

Ross had verschillende twijfelachtige momenten tijdens zijn vriendenstint

Via Reddit stemden fans in op enkele van de slechtste momenten van Ross tijdens de show, en laten we zeggen dat er een paar waren. Een van de fans was verstandig om te wijzen op het moment tussen Ross en Monica, dat ze tijdens de show opnieuw beleefden. "Het griezeligste moment van de hele show is toen ze onthulden dat Monica en Ross per ongeluk zoenden op de universiteit. Gewoon… WAAROM?"

Volgens de algemene mening lijkt het personage van Ross rond seizoen 5 sterk achteruit te gaan wat betreft zijn beslissingen en slimheid.

Toch lijkt hij tijdens de laatste afleveringen het eindelijk voor elkaar te krijgen, zich realiserend wat hij in de toekomst wil, en dat houdt ook in dat hij bij Rachel is toen ze op het punt stond naar het buitenland te verhuizen. Maar zelfs toen bekritiseerden fans Ross omdat hij tien jaar had gewacht om eindelijk dingen op slot te doen …

Ondanks al zijn tekortkomingen in de sitcom, beschouwen fans één bepaalde aflevering als zijn ergste en meest verontrustende.

Fans denken dat de verhaallijn met Denise Richards het slechtste moment van Ross was

Friends had een aantal van de beste en meest populaire gaststerren gedurende het decennium. Een van de opvallende namen nam deel aan seizoen 7, aflevering 19 'The One with Ross and Monica's Cousin'. Natuurlijk hebben we het over Denise Richards en haar cameo in de aflevering van april 2001.

Interessant genoeg markeerde de aflevering de kortste verschijning van Chandler ooit in de sitcom, die werd ingeklokt op 100 seconden.

Ross speelde een prominente rol in de aflevering en vermaakte zijn neef Cassie Gellar. Tijdens de aflevering maakte Ross een grote droge periode door met de dames. Dit zorgde ervoor dat hij een zet deed tegen zijn neef…

Fans noemde het zijn slechtste moment: "Het engste moment van de serie is dat Ross zijn neef probeert te kussen en niets zal me anders overtuigen."

Fans stonden echter achter Ross en beweerden dat Cassie Logan's Run wilde kijken niet het beste idee was, "Ze was degene die Logan's Run wilde zien, de meest sexy film ooit."

Ter verdediging van Ross zorgde de show ervoor dat de hele cast voor Cassie viel, maar de consensus lijkt te geloven dat Ross te ver ging.

Aanbevolen: