Drake's 'fans' vernield Kanye West's kindertehuis - hier is hoe zijn supporters reageerden

Drake's 'fans' vernield Kanye West's kindertehuis - hier is hoe zijn supporters reageerden
Drake's 'fans' vernield Kanye West's kindertehuis - hier is hoe zijn supporters reageerden
Anonim

De fans van Kanye West zijn boos nadat een groep mensen (die beweren fans van Drake te zijn) het ouderlijk huis van de rapper in Chicago heeft vernield.

Volgens rapporten zijn er drie borden geplaatst op de trappen die naar het voormalige huis van West leiden - een van die borden bevatte de initialen "CLB" voor Certified Lover Boy, het aankomende album van Drake, dat vermoedelijk op 3 september verschijnt.

Op een ander bord stond '45 44 Burnt Out', wat verwijst naar de recente samenwerking die Drake deed met Trippie Redd voor het nummer 'Betrayal', waar de in Canada geboren superster meerdere keren graaft naar zijn voormalige idool.

Op de track rapt Drake: Al deze dwazen ik ben beefin' dat ik amper ken / 45, 44 (burn-out), laat het gaan / Ye ain't changin' s--- voor mij, het is in steen gebeiteld.”

De langdurige vete van Drake en West bleef oplaaien toen de laatste vorige week naar Instagram ging en een screenshot plaatste van een kaart die naar verluidt het huis van de "Hotline Bling"-rapper in Toronto is, met het adres rechts vermeld eronder.

Terwijl aanvankelijk het gerucht ging dat de beroemde hiphopsterren het tegen elkaar zouden opnemen door hun albums op dezelfde dag uit te brengen, bracht West uiteindelijk zijn tiende studioalbum Donda uit op 29 augustus, slechts enkele dagen voor Drake's Certified Lover Boy maakt zijn debuut.

West en Drake hebben elkaar in jaren niet gezien, maar hun vete escaleerde eerder dit jaar na berichten dat de "One Dance"-hitlijsttopper naar verluidt een affaire had gehad met Kim Kardashian - een gerucht dat de laatste heeft sterk ontkend.

Donda zal naar verwachting meer dan 750.000 exemplaren verkopen in de eerste week, wat het het best verkochte album van het jaar zou maken, hoewel die cijfers waarschijnlijk geen schijn van kans maken tegen Certified Lover Boy, die vermoedelijk verkopen meer dan een miljoen eenheden binnen de eerste zeven dagen.

Aanbevolen: