Dit is hoe fans reageerden op het MCU-nieuws van Deadpool

Inhoudsopgave:

Dit is hoe fans reageerden op het MCU-nieuws van Deadpool
Dit is hoe fans reageerden op het MCU-nieuws van Deadpool
Anonim

Fans van het Marvel Cinematic Universe wachten al een tijdje op een bepaalde superheld om de gelederen op het grote scherm te vervoegen. Van Iron Man en Captain America tot Black Panther en The Wasp, het superheldenrijk is altijd vol geweest met vele fanfavorieten.

Zoals alle goede dingen moeten, met het einde van de eerste 10 jaar films binnen de MCU, eindigden sommige verhaallijnen na Avengers: Endgame. Dus met een veranderende wereld van helden en schurken, is een bijzonder snarky en sarcastische game-changer klaar om in contact te komen met enkele van de beste van de MCU? Het lijkt wel zo!

In een 'reactievideo' voor Free Guy, een aankomende film met Ryan Reynolds in de hoofdrol, ging Deadpool zitten om de trailer te bekijken, en hij had een speciale vriend bij zich.

Korg.

Als je al een fan bent van de MCU, weet je dat de sympathieke man gemaakt van rotsen een ongeëvenaard gevoel voor humor heeft, net als Deadpool. Het paar was een gemakkelijk lief duo toen ze hun mening gaven over Free Guy.

Natuurlijk gingen fans uit hun dak omdat dit werd gezien als de introductie van Deadpool in het Marvel Cinematic Universe. Dit is wat ze te zeggen hadden!

10 De videofans wisten nooit dat ze het nodig hadden

De introductie van Deadpool in de MCU moest natuurlijk onverwacht zijn. Wade Wilson is tenslotte niet zomaar een man die probeert toe te treden tot de gelederen. Hij heeft een achtergrondverhaal dat je hart zal breken, en hij werd een huurling nadat hij de liefde van zijn leven verloor. Nu bestaat hij als een antiheld (sommigen zouden die titel echter beweren) die vloekt, geniet van sarcasme en bestaat buiten de gelederen van wat de MCU tot nu toe fans heeft laten zien.

Zijn snark was volledig te zien in de reactievideo en toen hij aankondigde dat hij de video met Korg zou opnemen, min of meer omdat er niemand anders beschikbaar was.

"Korg, die niet mijn eerste keus was, maar blijkbaar had iedereen het te druk met Disney+."

We moeten toegeven; we zijn blij dat 'iedereen het te druk had' omdat deze introductie voor Deadpool alles was waarvan we nooit wisten dat we het nodig hadden.

9 Dit still uit de reactievideo zegt alles

Korg met zijn hand omhoog en Deadpool die eruitzag alsof het hem niets kon schelen. Dit vat nog steeds absoluut veel van de relatie tussen deze twee samen. Ze lijken niet helemaal op elkaar, maar ook niet helemaal anders. Ze hebben allebei een uniek gevoel voor humor en brutaliteit, en fans hopen dat dit nog maar het begin is.

8 Deadpool's eerste interacties met Korg zijn alles

Deadpool vroeg Korg om advies over deelname aan de MCU, en hij was er vol van. Het advies was natuurlijk niet helemaal opbeurend, maar hij was eerlijk.

"Heb een droom, jaag hem na, verlies die droom, saboteer gewoon alle soorten geluk bij het nastreven van die droom, klim naar de toppen van die berg en wanneer je de top bereikt, land je op de bodem en realiseer je dat je die droom nooit zult bereiken, en controleer op dat moment je e-mails."

7 Deze fan hoopt deze koppeling op het scherm te zien

Nu Deadpool is geïntroduceerd in de MCU, wachten fans op de koppeling met Spiderman. Kun je je voorstellen dat Peter Parker en Wade Wilson hun krachten bundelen om het kwaad aan te pakken? Fans kunnen dat zeker, en ze wachten geduldig (of niet zo geduldig) op het moment dat het zou kunnen gebeuren,

6 Deze fan is zo dankbaar voor Taika Waititi

Taika Waititi is een van de groten, dus fans zijn dankbaar voor de vonk die hij als Korg naar de MCU brengt en zijn reacties met Deadpool. Deze-g.webp

5 Deze fan is blij

Sommige van onze favoriete memes komen van totaal willekeurige foto's die in bijna elke omstandigheid passen, en deze is niet anders. BREAKING NEWS: DE LOKALE MAN IS TEVREDEN. Nou, dat is het gewoon - is het niet? Fans wachten hier al een tijdje op, en fans zijn blij!

4 Dus… Kunnen we meer inhoud krijgen?

Natuurlijk steunen we deze verklaring voor 100 procent. Fans willen meer reactievideo's met Deadpool en Korg. Ze willen meer sarcasme, meer van dit specifieke paar samen, en meer van hun unieke, maar op de een of andere manier volledig vertederende filmtrailers.

Free Guy ziet er fantastisch uit, maar deze reactievideo stal bijna de show. Dat was natuurlijk het punt hier, maar het verdient nog steeds te worden gezegd.

3 Krediet geven waar krediet verschuldigd is

Er moet natuurlijk lof worden gegeven aan de film die wordt beoordeeld, en aan de teams die hebben samengewerkt om dit mogelijk te maken! Korg en Deadpool - als je het paar op sociale media doorzoekt, zul je zien hoe goed deze specifieke interactie werkte. Duizenden tweets laten zien hoeveel fans ervan genoten hebben om dit te zien gebeuren, en veel daarvan vragen om meer!

2 Laten we nog een personage aan de mix toevoegen

Wat zou een combinatie als die van Korg en Deadpool nog beter kunnen maken? Volgens deze fan is het antwoord Luis van Ant-Man! We moeten zeggen dat dit geen gedachte was die bij ons opkwam totdat we deze tweet lazen, maar als we het nu zien, moeten we het ermee eens zijn! Het lachen zou maar blijven komen!

1 Een informele entree

Deadpool gleed net zo gemakkelijk in de MCU als sommige mensen in DM's glijden, en niemand is er gek op! Fans hopen hier nog veel meer van te zien als we ontdekken wanneer en waar we Wilson zijn weg naar het Marvel Cinematic Universe zullen zien maken!

Aanbevolen: