Kim Kardashian-fans vragen zich af of ze nog steeds rechten studeert terwijl ze weer naakt poseert

Kim Kardashian-fans vragen zich af of ze nog steeds rechten studeert terwijl ze weer naakt poseert
Kim Kardashian-fans vragen zich af of ze nog steeds rechten studeert terwijl ze weer naakt poseert
Anonim

Kim Kardashian heeft fans die zich afvragen of ze nog steeds een carrière in de rechten nastreeft.

Het komt nadat de realityster druk bezig is geweest met het promoten van haar nieuwe geurtrio genaamd Essential Nudes voor KKW.

Op zondag poseerde de 40-jarige zakenvrouw topless met een klein stringbikinibroekje en een paar kniehoge beige suède laarzen aan.

"Zijn uw agenda's gemarkeerd voor de lancering op 9.2?" was alles wat er stond in het bijschrift van haar KKW Fragrance Instagram-pagina.

De moeder van vier kinderen droeg haar ravenzwarte haar op haar rug terwijl ze een knie optrok en haar borst bedekte.

The Keeping Up With The Kardashians laatste naaktstint zorgde ervoor dat commentatoren op sociale media zich afvroegen of ze nog steeds serieus was om advocaat te worden.

Kim begon in 2019 aan een juridische stage van vier jaar bij een advocatenkantoor in San Francisco. Maar tot nu toe is ze twee keer gezakt voor haar eerstejaarsexamen rechten.

"Dit studeert voor advocaat??? Ja, toch", schreef iemand online.

"Hoe gaat het met naakt parfum verkopen? Ze ziet er gek uit," voegde een tweede eraan toe.

"En ze volgt een opleiding tot advocaat. Helaas zal niemand haar ooit serieus nemen", merkte een derde op.

Donderdag was Kim het gesprek van de dag op sociale media toen ze een trouwjurk en sluier droeg en zich bij haar vervreemde echtgenoot Kanye West op het podium voegde.

De stunt kwam toen West zijn laatste luisterfeestje organiseerde voor zijn nieuwe album, Donda.

Kim droeg een Balenciaga Couture-jurk terwijl ze het podium opliep in Soldier Field in Chicago voor het laatste nummer van de show, "No Child Left Behind".

Op een gegeven moment werd Kanye zien stralen naar zijn vrouw van zeven jaar, terwijl hij een bijbel in zijn hand hield.

Het paar deelt dochters North, acht, en Chicago, drie, en zonen Saint, vijf, en Psalm, twee.

Kim en Kanye trouwden in 2014 in het Forte di Belvedere in Florence. Kim trok een prachtige jurk met zeemeermin-silhouet met fijn wit kant, op maat gemaakt door Givenchy Haute Couture.

Nadat Kim tijdens het Donda-concert in een trouwjurk viraal ging op sociale media, waren haar zussen Khloé Kardashian en Kylie Jenner er snel bij om mee te doen aan de hysterie.

"Waanzinnig mooi!!!" de oprichter van Good American tweette met twee emoji's van de kroon, terwijl Kylie close-upfoto's deelde met haar Instagram-verhaal.

Ondanks de cameo is het paar naar verluidt niet weer bij elkaar en het was puur een blijk van steun.

"Kim en Kanye hebben elkaars inspanningen altijd gesteund en zullen dat in de toekomst blijven doen, of het nu een gezamenlijke inspanning is of niet", vertelde een insider aan TMZ.

De oprichter van SKIMS heeft in februari scheiding aangevraagd bij Kim.

Aanbevolen: