RHOC Star Braunwyn Windham-Burke stelt nieuwe vriendin voor aan familie

Inhoudsopgave:

RHOC Star Braunwyn Windham-Burke stelt nieuwe vriendin voor aan familie
RHOC Star Braunwyn Windham-Burke stelt nieuwe vriendin voor aan familie
Anonim

Ook al is Braunwyn Windham-Burke dit jaar niet in The Real Housewives of Orange County geweest, ze heeft het wel druk gehad. De realityster gaat uit met Victoria Brito en ze heeft besloten dat het tijd is om de volgende stap te zetten door het model aan haar beroemde grote familie voor te stellen.

De relatie tussen Braunwyn en Victoria wordt warmer

The Real Housewives aluin heeft haar nieuwe beau al voorgesteld aan haar vervreemde echtgenoot, Sean Burke, terwijl hij in november op reis was naar New York. De twee konden het goed met elkaar vinden, wat de weg vrijmaakte voor Braunwyn om Victoria voor te stellen aan de zeven kinderen die ze deelt met Sean.

De romance van de realityster met Victoria begon naar verluidt vorige maand, nadat een wederzijdse vriend de twee had geïntroduceerd. Het paar had onmiddellijke chemie en de vonken vlogen door de korte verkering heen. Eerder deze maand deelde het stel een kleine pda terwijl ze een stranddag in Miami hadden.

“Ik kwam pas een jaar geleden uit de kast en ik geniet ervan om single te zijn”, vertelde ze aan PageSix. “Ik vind het echt leuk om tijd met haar door te brengen. Een bonus is dat ze goed kan opschieten met Sean. Ze gingen samen naar een NFT-evenement in New York City en delen gemeenschappelijke interesses… ik vind haar leuk."

The RHOC Star kwam vorige maand uit, maar blijft getrouwd

Afgelopen december kwam de aluin van Real Housewives uit de kast als lesbienne in een openhartig interview met GLAAD. Ze onthulde aan de LGBT-organisatie: "Ik ben lid van de LGBTQ + -gemeenschap. Het heeft me 42 jaar gekost om dat te zeggen, maar ik ben zo trots op waar ik nu ben. Ik ben zo blij waar ik ben. Om te zijn om na zo'n lange tijd lekker in mijn vel te zitten is gewoon zo fijn."

Braunwyn en Sean werden voor het eerst voorgesteld aan RHOC-fans in 2019 tijdens seizoen 14. De twee, die in 2000 trouwden, hebben hun intentie uitgesproken om getrouwd te blijven. Braunwyn gelooft dat het in het belang is van de kinderen die ze blijven opvoeden, en omdat Braunwyn zegt dat Sean haar beste vriend is.

"We bevinden ons in onbekende gebieden. Sean en ik zijn nog steeds getrouwd, ik ben van plan getrouwd te blijven", vertelde ze aan Glaad. "We slapen nu niet in dezelfde slaapkamer, maar we zijn in hetzelfde huis. We voeden onze kinderen samen op, hij is mijn beste vriend."

Braunwyn is actief aan het daten sinds hij uit de kast is gekomen. Ze genoot in de zomer van een romantische relatie met Fernanda Rocha, mede-Alumnus van Real Housewives. Nadat de twee het uit hadden gemaakt, ging de realityster uit met Jamie Parton.

Aanbevolen: