Hoe dichtbij zijn Colin Jost en Pete Davidson?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn Colin Jost en Pete Davidson?
Hoe dichtbij zijn Colin Jost en Pete Davidson?
Anonim

Colin Jost en Pete Davidson zijn twee van de grootste sterren op Saturday Night Live met Jost als co-anker op de Weekend Update en Davidson die enkele van de meest memorabele van de show opvoert sketches (bijvoorbeeld de TikTok trending sketch, Rap Roundtable). In de loop der jaren hebben de twee ook af en toe samen het podium gedeeld.

En omdat hun chemie onmiskenbaar is, vragen fans zich af hoe hecht de twee mannen echt zijn achter de schermen.

Ze komen allebei uit Staten Island

Zoals sommige fans misschien weten, zijn Jost en Davidson beide inboorlingen van Staten Island, iets wat de mannen van tijd tot tijd op SNL zouden bespreken. Sterker nog, eerder dit jaar, toen Davidson zich bij Jost voegde voor de weekendupdate, merkte Davidson op dat Jost Valentijnsdag waarschijnlijk ergens doorbracht met "meer boten dan mensen. Als reactie zei Jost tegen hem: "Kom op man, ik ben net als jij opgegroeid op Staten Island!" Davidson antwoordde gekscherend: "Ja, nou, je grammatica en het ontbreken van een strafblad zeggen iets anders."

En hoewel beide mannen in hetzelfde deel van New York zijn opgegroeid, lijkt het niet alsof ze elkaar kenden voordat ze bij SNL kwamen. In feite was het iemand anders geweest die Davidson naar de show had verwezen (specifiek Bill Hader).

Colin Jost was een van de castleden waar Pete Davidson op vertrouwde tijdens zijn donkere dagen

Davidson is zijn hele leven open geweest over zijn geestelijke gezondheidsproblemen. In 2017 onthulde de komiek dat hij de diagnose borderline-persoonlijkheidsstoornis had. Daarvoor had hij moeite om te begrijpen wat er werkelijk aan de hand was. "Ik was altijd gewoon zo in de war, en dacht gewoon dat er iets mis was, en wist niet hoe ermee om te gaan", herinnerde Davidson zich terwijl hij sprak met Glen Close voor Variety's Actors on Actors. “Als iemand het je dan eindelijk vertelt, voelt het gewicht van de wereld van je schouders vallen. Je voelt je zoveel beter. Ik hoop dat zij er ook zo over denkt.'

Tegelijkertijd gaf Davidson ook toe dat hij tijdens zijn tijd in de show een aantal "wilde, gênante, zeer openbare momenten" heeft gehad. "Ik ben zo'n beetje de Dennis Rodman van de cast", merkte de acteur zelfs op tijdens een gesprek met Gold Derby. Door dit alles onthulde Davidson echter ook dat SNL-maker Lorne Michaels en collega-castleden hem zeer hebben gesteund. Hij erkende specifiek Kenan Thompson, Aidy Bryant, Kate McKinnon en natuurlijk Jost en zei dat ze hem "extra liefde" gaven. Ondertussen liet Davidson later tijdens de show doorschemeren dat hij zou gaan afkicken (hij zei dat hij "het soort vakantie nam waarbij de verzekering een deel ervan beta alt en ze nemen je telefoon en schoenveters"), reageerde Jost door zijn collega-cast eraan te herinneren lid dat er veel mensen zijn die om hem geven.

Zij zijn onlangs zakenpartners geworden

Naast het samen werken aan SNL, zijn Jost en Davidson onlangs ook samen een zakelijke onderneming aangegaan. Ze investeerden in het bijzonder in het bedrijf Staten Island Entertainment (SIE) LLC, dat voor het seizoen 2022 een nieuw Atlantic League-team naar Staten Island zal brengen. Een van hun mede-investeerders is toevallig ook Jost's Weekend Update co-anker (en mede-New Yorker) Michael Che.

De formatie van het team markeert officieel de terugkeer van Staten Island in de sport (de Staten Island Yankees haalden eerder niet de MiLB-cut). "We hebben speciale aandacht besteed aan het selecteren van een partner die zal werken om ervoor te zorgen dat het Staten Island Ballpark de grotere gemeenschap ten goede komt en een plaats is voor jeugd- en amateursporten, samen met concerten en andere evenementen", voorzitter van New York City Economic Development Corporation (NYCEDC) en CEO Rachel Loeb legden het uit in een persverklaring. "We danken Staten Island Entertainment voor hun samenwerking, samen met de toezegging van de burgemeester om in het stadion te investeren om het volgend voorjaar in al zijn glorie terug te brengen." Onlangs hield SIE ook een wedstrijd, waarbij fans de kans kregen om het nieuwe Staten Island-team te benoemen.

Ze zouden samen een film maken

Vorig jaar werd aangekondigd dat Jost en Davidson de hoofdrol zouden spelen in een komedie voor Universal getiteld Worst Man. Het verhaal, dat een stel volgt dat op het punt staat te trouwen en het familiedrama dat daardoor ontstaat, werd oorspronkelijk gepitcht door Jost, samen met Theodore Bressman en Matthew Bass. In 2020 werd aangekondigd dat Christopher Storer was aangesteld om het project te leiden. Sindsdien is er echter geen update over de film geweest.

Op dit moment hebben Jost en Davidson andere filmprojecten nagestreefd. Zo was Jost een van de stemacteurs in de recente film Tom en Jerry. Hij speelt ook in de Amazon Original-film Coming 2 America. Wat Davidson betreft, hij sprak onlangs voor de animatiefilm Marmaduke en voegde zich bij de cast van The Suicide Squad van James Gunn. Hij is ook verbonden aan verschillende aankomende filmprojecten. Dit omvat de komedie Meet Cute, waarin ook Kaley Cuoco de hoofdrol speelt.

Aanbevolen: