Fans denken dat het TikTok-account van Alyssa Milano veel zegt over haar carrière

Inhoudsopgave:

Fans denken dat het TikTok-account van Alyssa Milano veel zegt over haar carrière
Fans denken dat het TikTok-account van Alyssa Milano veel zegt over haar carrière
Anonim

Sommige beroemdheden gebruiken hun sociale media als een soort marketingtool. Perfect geposeerde foto's, speciaal geselecteerde hashtags en zorgvuldig samengestelde openbare verklaringen zijn wat de Instagram-, Twitter- en TikTok-accounts van sommige beroemdheden siert.

Maar niet Alyssa Milano.

Ze gebruikt TikTok en Instagram als politieke platforms en zorgt ervoor dat ze altijd openhartig is over de opmerkingen die ze maakt. Fans zijn het misschien niet met haar eens, maar TikTok van Alyssa Milano spreekt voor zich.

Hoe gebruikt ze haar account en waarom zijn er zoveel mensen op de been?

Fans vonden TikTok van Alyssa Milano erg bot

Rose McGowan heeft al uitgelegd dat ze het vreselijk naar haar zin had op 'Charmed' met Alyssa, maar het is duidelijk dat het gevoel wederzijds is. Toen fans Alyssa via TikTok vroegen of ze nog steeds close was met haar voormalige castmates, antwoordde ze eenvoudig dat ze met Holly Marie Combs spreekt… en met niemand anders.

Deze verklaring kwam echter nadat de twee voormalige co-sterren al in talloze handgemeen waren verwikkeld. Het was niet schokkend voor fans om te horen dat Alyssa Milano niet met Rose McGowan praat, vooral niet na hun zeer openbare sociale media in 2020.

Hoewel de twee botsen over hun politieke opvattingen, lijkt het ook behoorlijk persoonlijk. Het punt is dat het Alyssa Milano niet lijkt te schelen wie ze beledigt op TikTok of op andere sociale media -- niet haar voormalige collega's, noch haar fans of volgers.

Alyssa Milano's TikTok laat haar ware gevoelens zien

Hoewel Alyssa's TikTok-bio zegt, op een ironische manier dat ze zich 'verbergt voor trollen', lijkt ze dat helemaal niet te zijn. In feite zegt ze vaak iets als ze het gevoel heeft dat ze wordt getrolld, en ze laat haar volgers niet wegkomen met hun onbeschofte opmerkingen.

Zelfs toen een volgeling opmerkte dat ze niet dachten dat ze een verklaring zouden krijgen waarom Alyssa niet meer met Rose spreekt, reageerde Milano met een ogenschijnlijk eerlijk antwoord; McGowan was "openbaar kwetsend" voor haar geweest, merkte ze op, en dat was dat.

Hoewel Alyssa's inhoud een stijging lijkt te krijgen van veel TikTok-gebruikers, inclusief mensen die suggereren dat ze gewoon (tevergeefs) probeert relevant te blijven als een 'aangespoelde' actrice, lijkt ze er niets om te geven alles.

Alyssa heeft geen censuur op TikTok

Net als in het echte leven, met haar activisme en opkomen voor specifieke doelen, spreekt Alyssa Milano zich op haar TikTok op dezelfde manier uit. Het maakt niet uit wat de oorzaak of het onderwerp is, Alyssa lijkt ongegeneerd recht door zee te gaan met haar volgers en critici.

Bijvoorbeeld, de fan die Alyssa ervan beschuldigde dat ze was aangespoeld en een has-been kreeg, kreeg een oor toen Milano antwoordde dat ze constant had gewerkt sinds ze zeven was, en dat alleen maar omdat de trol in kwestie zei dat, betekende niet dat het waar was.

Milano legde ook uit dat ze opkomt voor opmerkelijke doelen, en eindigde haar verhaal met een zeer specifieke en directe opmerking aan die volger dat ze… met die onzin uit de opmerkingen van Milano kunnen komen. Alleen, Alyssa zei het op een niet-zo-PG-manier.

Milano een commentator vertellen om "mee te bewegen" is echter niets nieuws. Fans weten al dat de actrice geen filter lijkt te hebben als het gaat om mensen die haar van dingen beschuldigen of roddelen. Ze heeft ook geen filter als het gaat om chatten met Rose op sociale media.

Het is duidelijk dat Alyssa Milano een aantal zeer specifieke meningen heeft over politiek en andere gebeurtenissen in de wereld, en ze is niet bang om haar sociale mediaplatforms te gebruiken om haar mening te geven, hoeveel haat het haar ook oplevert.

Maar Milano komt ook op voor specifieke oorzaken

Zeker, ze verdedigt zichzelf en haar specifieke soort activisme op TikTok. Maar Alyssa Milano spreekt ook voorgoed, wat haar een paar complimenten van mede-celebs oplevert. Alyssa vertelde bijvoorbeeld op haar sociale media over haar reis naar geestelijke gezondheid, en zowel fans als beroemdheden schreeuwden om hun verhalen te delen en elkaar te steunen.

Dus hoewel Alyssa sommige voormalige fans misschien frustreert, helpt ze haar volgers ook op kleine manieren wanneer ze kan. Zelfs als volgers het niet eens zijn met haar politiek of de manier waarop ze haar voormalige co-sterren heeft behandeld, kunnen ze de manier waarop Milano spreekt over andere belangrijke onderwerpen waarderen.

Zoals haar hele carrière draait om impact maken terwijl ze een inkomen verdient, dus lijkt Alyssa Milano's TikTok-aanwezigheid dat ook te zijn. Fans die het leuk vinden, zijn haar in drommen gevolgd, en degenen die dat niet willen, zijn tevreden om rond te trollen totdat Milano hen vertelt om verder te gaan en een leven te krijgen.

Aanbevolen: