Britney Spears-fans zeggen dat ze 'niet goed' is en haar verloofde 'weet het

Britney Spears-fans zeggen dat ze 'niet goed' is en haar verloofde 'weet het
Britney Spears-fans zeggen dat ze 'niet goed' is en haar verloofde 'weet het
Anonim

Britney Spears fans hebben de verloofde van de zangeres een oogje in het zeil gegeven toen ze vrijdag met hem op pad ging in Los Angeles.

Spears en haar beau Sam Asghari werden gespot tijdens een cruise in haar luxe Mercedes-Benz met de 'Stronger'-artiest achter het stuur.

De waarneming van het paar komt slechts enkele dagen nadat de 39-jarige Grammy-winnaar aankondigde dat ze het huwelijksaanzoek van het model had geaccepteerd.

De zangeres en Ashgari ontmoetten elkaar voor het eerst in 2016 terwijl ze werkten aan de set van de videoclip voor haar nummer "Slumber Party", waarin hij haar liefdesbelang speelde.

Voordat ze betrokken raakte bij de 27-jarige aspirant-acteur, was Britney eerder getrouwd met Jason Alexander, hoewel hun huwelijk 55 uur later nietig werd verklaard.

Ze begon toen een relatie met rapper en danser Kevin Federline, en de twee verloofden zich na drie maanden daten. De romance werd zwaar bekritiseerd, aangezien Federline het onlangs had uitgemaakt met actrice Shar Jackson, die op dat moment nog zwanger was van hun tweede kind.

Federline en Spears delen twee kinderen: Sean Preston Federline, 16, en Jayden James Federline, 15.

Nadat foto's van Britney in haar auto met Asghari op de passagiersstoel op het net kwamen, konden sommige fans niet anders dan hun bezorgdheid uiten.

"Het gaat zo niet goed met haar. En hij weet het zo", schreef iemand online.

"Kevin Federline 2.0… Ik zie hier gewoon geen positief resultaat", voegde een tweede eraan toe.

"Het laatste wat ze nodig heeft, is deze gebruiker, maar er zo in verwikkeld. Wedden dat ze in ontkenning is over haar geestelijke gezondheidsproblemen. Het ergste wat je kunt doen, is weer opduiken om je te bijten…" merkte een derde op.

In mei gaf Asghari toe dat zijn "ultieme doel" is om in de film te werken. De 27-jarige personal trainer vertelde Variety dat hij rollen in elk genre wil kunnen vinden.

"Actie is iets dat ik wil doen - actie, drama, thriller - dat is een genre waar ik me echt in wil verdiepen. Maar als je komedie kunt doen, kun je alles."

"Mijn uiteindelijke doel is om echt een goed afgeronde acteur te worden. Ik wil actie doen, maar ik wil ook drama kunnen doen. Dit is mijn vak en ik wil het 100 procent bereiken, " verklaarde hij.

Britney Spears mama en papa
Britney Spears mama en papa

Britney's vader Jamie stemde er onlangs mee in om opzij te gaan als haar conservator, op voorwaarde dat er een 'plan voor haar is'.

In de gerechtelijke documenten beweerde Jamie dat hij tussenbeide kwam op een "nauw moment" toen zijn dochter 13 jaar geleden dringend hulp nodig had.

Britney leed in 2007 en 2008 aan een reeks openbare meltdowns voordat ze onder curatele werd gesteld van haar vader Jamie. Bij een berucht incident schoor ze haar hoofd kaal in een salon in Los Angeles.

De advocaat van Britney heeft echter onthuld dat Jamie ook $ 2 miljoen eist om de controle over de financiële en persoonlijke zaken van zijn dochter uit handen te geven.

Aanbevolen: