Jonah Hill verdient miljoenen aan onroerend goed, maar dat is niet de reden dat hij onlangs verkocht

Inhoudsopgave:

Jonah Hill verdient miljoenen aan onroerend goed, maar dat is niet de reden dat hij onlangs verkocht
Jonah Hill verdient miljoenen aan onroerend goed, maar dat is niet de reden dat hij onlangs verkocht
Anonim

Natuurlijk, Jonah Hill staat bekend om zijn iconische rollen, maar hij maakt veel krachtige uitspraken als mens. Ondanks zijn ongelooflijke transformatie, maakte Jonah duidelijk dat hij het niet prettig vindt als fans en media over zijn lichaam praten en willen dat het stopt.

Niet alleen dat, maar de afgelopen dagen besloot de acteur een stap terug te doen uit Hollywood vanwege angstproblemen, die al jaren aan de gang zijn.

We bekijken Jonah's huidige toestand en zijn angstaanvallen, samen met het delen van zijn recente potentiële investering, waarbij niet één, maar twee Malibu-huizen betrokken zijn.

Hij zal veel geld verdienen met de eigendommen, maar dat was in de eerste plaats niet zijn reden voor de verkoop…

Jonah Hill doet een stap terug uit Hollywood vanwege angst voor angstaanvallen

Het was zijn grote debuut achter de camera, werkend aan Stutz. De film staat gepland voor een release in de herfst en dat zou gepaard gaan met veel PR-werk voor de geliefde acteur.

Dit zal echter niet het geval zijn voor Jonah Hill, die een lange brief aan zijn fans schreef, waarin hij vermeldde dat hij de tijd zal nemen om eindelijk zijn angstproblemen aan te pakken, die zijn gaat al jaren door.

“Door deze reis van zelfontdekking binnen de film, ben ik tot het inzicht gekomen dat ik bijna 20 jaar angstaanvallen heb ervaren, die worden verergerd door media-optredens en openbare gebeurtenissen”, schreef hij.

"Je zult me deze film of een van mijn aankomende films niet zien promoten, terwijl ik deze belangrijke stap zet om mezelf te beschermen. Als ik mezelf zieker zou maken door erop uit te gaan en het te promoten, zou ik niet trouw zijn aan mezelf of aan de film."

Hij sloot de verklaring af door te hopen anderen te helpen door een dergelijke beslissing te nemen: "Ik hoop het voor mensen normaler te maken om over dit soort dingen te praten en ernaar te handelen. Zodat ze stappen kunnen nemen om zich beter te voelen en zodat de mensen in hun leven hun problemen beter kunnen begrijpen."

Een zeer krachtige zet van de acteur en een die een nieuwe norm in Hollywood zou kunnen creëren. Voorlopig bevindt hij zich in de volledige herstelmodus, verwijdert hij alle afleidingen zoals sociale media en verwijdert hij zijn Instagram-account.

Hij zal bezig blijven met zijn geestelijke gezondheid en het blijkt dat hij ook altijd een van zijn prachtige Malibu-herenhuizen verkoopt.

Jonah Hill zet zijn villa in Malibu te koop en kan $6 miljoen winst maken

Jonah Hill wil snel winst maken, hoewel dat niet de belangrijkste reden is om zijn huis in Malibu te verkopen. Desalniettemin doet het geen pijn dat de acteur het pand vorig jaar voor $ 9 miljoen kocht en nu voor $ 15 miljoen verkoopt. Reken maar uit, dat is een mooie winst van $6 miljoen als hij de vraagprijs krijgt.

Dmarge heeft een deel van het huis gedetailleerd en zoals iedereen zou verwachten, is het van binnen prachtig en ook op een toplocatie.

"Het huis is stijlvol en licht gevuld. Het heeft ook een open haard en openslaande deuren. Realestate.com.au meldt ook dat "het hoge plafond van de ruimte gemakkelijk plaats biedt aan een palmboom in potten" en wijst op "donkergrijs kasten en een grote eettafel verschijnen in de aangrenzende woonkeuken.”

"Het hoogste niveau heeft glazen deuren naar de achtertuin, die wordt geleverd met een buitenkeuken, een zwembad, een spa, een sauna en een ijsbad." Eindelijk: "de mezzanine op het tweede niveau wikkelt zich rond twee slaapkamers en de vleugel van de hoofdslaapkamer heeft een eigen terras, open haard en badkamer met douche, bad en sauna."

Op dit moment heeft Hill beide Malibu-huizen, hij verkoopt ook een ander huis in New York voor $ 11 miljoen. Hij gaat behoorlijk wat winst maken voor zijn herenhuizen, maar dat is niet het doel van de verkoop…

Jonah Hill's reden voor verkoop is om dichter bij het strand te zijn

Jonah Hill, de slimme vastgoedmagnaat, heeft een ander doel voor de verkoop van zijn huis in Malibu. Volgens rapporten heeft het minder te maken met winst, en meer met dichter bij het strand zijn en genieten van een goede branding.

De acteur stortte zich op een terrein dat hem veel sneller naar het strand kan brengen, dus dat betekende dat hij zijn andere Malibu-huis op de markt moest zetten, simpelweg omdat het meer een wandeling naar het prachtige strand.

Kan de man niet de schuld geven, hij zal in ieder geval veel tijd besparen, terwijl hij in plaats daarvan wakker wordt met een heel landschap.

Aanbevolen: