Waarom haat Twitter de nieuwe badpaklijn van Kylie Jenner?

Waarom haat Twitter de nieuwe badpaklijn van Kylie Jenner?
Waarom haat Twitter de nieuwe badpaklijn van Kylie Jenner?
Anonim

Model- en mediapersoonlijkheid Kylie Jenner heeft zojuist haar nieuwste zakelijke onderneming gelanceerd! Kylie Swim, de verwachte badpakcollectie van de beroemdheid, is beschikbaar voor consumenten op haar website nadat ze de lijn sinds augustus op haar Instagram had gepromoot.

Fans overal hebben liefde getoond voor de collectie en Jenner zelf. Een gebruiker noemde haar een marketingkoningin en zei dat haar website overdreven is en dat de meeste van haar producten binnen 24 uur uitverkocht zijn. Vanwege de groeiende verkoop heeft de gebruiker gedeeltelijk gelijk, aangezien drie stuks binnen een paar uur na de lancering zijn uitverkocht.

Twitter heeft echter de nadelen van haar badpakcollectie opgemerkt, inclusief de prijzen en stijlen van elk badpak. Haar collectie is ook vergeleken met badpakken op SHEIN, een website die momenteel populair is onder jongvolwassen vrouwen. Van alle problemen lijken dit de problemen te zijn die het meest zijn opgedoken.

Een probleem betreft de prijzen van badpakken voor kinderen. Voor niet-high-end designer badpakken zijn de prijzen voor kinderen meestal veel lager dan de prijzen voor heren- en damesbadpakken. Na het vrijgeven van de badpakprijzen op Instagram, prezen gebruikers de kosten voor damespakken, waarbij een gebruiker zei: "de prijs is echt goed. Ik heb het dubbele uitgegeven aan zwemkleding. Ik ben hier voor."

Twitter heeft sindsdien echter een hekel aan de prijzen voor kinderpakken en vond de prijs te hoog. Sommigen hebben ook vraagtekens gezet bij de beschikbare kindermaten, waarbij een gebruiker tweette: "De Kylie-zwembroek heeft een interessante maatvoering voor kinderen. 12mo-5t-maatvoering."

Een ander probleem is dat haar badpakken worden vergeleken met andere online winkels, waarvan SHEIN de belangrijkste is. SHEIN is een fashion e-commerce bedrijf dat is opgericht in 2008. Het bedrijf richtte zich voornamelijk op dameskleding en groeide in populariteit na de groei in online winkelen. Veel van hun populaire aankopen op dit moment zijn zwemkleding.

SHEIN heeft momenteel meerdere badkleding in de aanbieding die minder dan tien dollar kost. Slechts één zwempak op die website kost meer dan honderd dollar. Daarna kostten meer dan 40.000 badpakken minder dan een van Jenner's badpakken. Met een groter assortiment en een lagere prijsklasse, zou het geen verrassing zijn dat dit een topconcurrent zou zijn in de ogen van Twitter.

Last but not least heeft Twitter vraagtekens gezet bij de stijl van de collecties badpakken en hoe men de stijl met succes kan dragen. Op het strand worden meestal vrouwen gezien die bruin worden op het zand. Vrouwen houden er echter ook van om in de oceaan te zwemmen, of zelfs in een zwembad bij hen thuis.

Afhankelijk van het lichaamstype, kunnen sommige vrouwen geen specifieke badpakstijlen dragen, inclusief de badpakken die deel uitmaken van Jenner's collectie. Hoewel de meeste consumenten dol zijn op de stijlen, is het de vraag of het gebrek aan variatie een pluspunt is voor de collectie. Vanaf deze publicatie heeft Jenner de toekomst van de collectie niet ter sprake gebracht, of dat er op een later tijdstip meer stijlen van badpakken zullen worden toegevoegd.

Naast de release van Kylie Swim, is de ster Kylie Cosmetics blijven runnen en is ze momenteel in verwachting van haar tweede kind met Travis Scott. Voor degenen die haar badkleding willen kopen voordat ze uitverkocht zijn, is het momenteel beschikbaar op kyliejenner.com.

Aanbevolen: