Waarom haat Twitter op 'Love Island' seizoen 3?

Waarom haat Twitter op 'Love Island' seizoen 3?
Waarom haat Twitter op 'Love Island' seizoen 3?
Anonim

Love Island draait al twee seizoenen met succes in de VS, waardoor het geen verrassing is dat het terugkeerde voor seizoen drie. Echter, in tegenstelling tot de vorige seizoenen, is Twitter geen fan van alles wat er gaande is, en de gebruikers zijn niet bang om het te laten zien.

Op Twitter hebben gebruikers gesproken over drie specifieke castleden: Josh, Shannon en Cashay. Alle drie waren ze wekelijks favoriet bij de kijkers. Cast-leden Josh Goldstein en Shannon St. Clair vertrokken samen op dag 31, terwijl Cashay Proudfoot op dag 32 vertrok.

Nu ze weg zijn, geloven gebruikers dat de show niet langer de moeite waard is om te kijken in vergelijking met toen Goldstein, St. Claire en Proudfoot er nog waren.

Hoewel fans het jammer vonden om ze te zien vertrekken, kwam het niet als een verrassing, aangezien Goldstein net het nieuws had ontvangen dat zijn zus was overleden. Omdat ze echter het koploperspaar van de show waren, hopen Love Island-fans ze tegen het einde van het seizoen terug te zien keren.

Voordat het paar vertrok, zorgde Goldstein ervoor dat hij met alle leden sprak. Nadat de aflevering was uitgezonden, E! Online meldde dat Goldstein tegen zijn castmates zei: "Ik moet nu gewoon thuis zijn bij mijn familie om hen te ondersteunen. Ik wil jullie laten weten dat ik zo dankbaar ben dat ik jullie allemaal heb ontmoet, beschouw jullie als mijn beste vrienden. We gaan elkaar weer zien. Dit is het niet."

Love Island is afkomstig uit het VK en is een show waarbij een groep deelnemers (bekend als eilandbewoners) in afzondering leeft onder videobewaking. De eilandbewoners moeten een koppel vormen en strijden om $ 100.000 te winnen. Hoewel Goldstein en St. Claire een koppel werden, kunnen partners ook uit vriendschap samen zijn.

Goldstein en St. Clair waren de langstdurende stellen die in het huis woonden voordat ze besloten samen te vertrekken. Vanaf deze publicatie is er geen bevestiging geweest of het paar nog steeds samen is. De nieuwste Instagram-foto van St. Clair was echter van haar en Goldstein, en ze heeft ook berichten over de dood van zijn zus gedeeld op haar Instagram-verhaal.

Een andere grote schok was echter het vertrek van Proudfoot, die vertrok nadat castlid Charlie Lynch ervoor koos om een relatie met huisgenoot Alana Paolucci aan te gaan. Door deze eliminatie hebben sommigen gedacht dat Lynch de nummer één van Love Island's staatsvijand zou worden. Proudfoot zei echter dat ze wist dat het niet zou lukken, en ze vertrok zonder spijt.

Het vertrek van een favoriet bij fans heeft meestal grote invloed op shows. Voorbeelden hiervan zijn eerder gezien op verschillende shows in The Bachelor-franchise, waaronder Bachelor in Paradise.

Goldstein en St. Claire waren het eerste stel dat samen de show verliet voordat de show eindigde, in plaats van afzonderlijk. Proudfoot werd echter naar huis gestuurd vanwege de regels van de show.

Love Island is te zien op Hulu en Paramount+. De finale van seizoen drie wordt uitgezonden op 15 augustus om 21:00 uur ET op CBS.

Aanbevolen: