Fans denken dat dit de slechtste schets in de geschiedenis van 'SNL' was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de slechtste schets in de geschiedenis van 'SNL' was
Fans denken dat dit de slechtste schets in de geschiedenis van 'SNL' was
Anonim

Het is duidelijk dat ' Saturday Night Live' iets goed doet. Het is al sinds de jaren '70 in de lucht, en hoewel er veel is veranderd, trekt de show in elk seizoen een gestage stroom fans en omdat de castleden zijn veranderd.

Fans springen graag online en chatten over alles, van hun favoriete afleveringen tot de meest gênante momenten die ooit zijn vastgelegd op 'SNL'. En zeker, er zijn er die toegeven dat 'SNL' een paar tekortkomingen heeft… Waaronder het feit dat niet elke schets het doel bereikt. Of beter gezegd, het grappige bot van het publiek.

Hoewel fans de show prijzen voor alle manieren waarop ze grijnzen en zelfs ronduit kakelen, is er ten minste één aflevering die veel haters heeft, omdat, zeggen ze, het gewoon niet grappig was.

Fans van 'SNL' zeggen dat een J Lo-functie niet grappig was

Verrassend genoeg hebben veel 'SNL'-fans een minst favoriete sketch, en een bepaalde sketch kreeg de meeste 'upvotes' op Reddit -- zoals in, fans waren het erover eens dat dit de slechtste was. Helaas voor de gastrol van de aflevering, Jennifer Lopez, was het toevallig een sketch waarin ze de meeste kritiek kreeg vanwege het gebrek aan gelach.

Natuurlijk, er is een lachnummer op geplakt, maar fans suggereren dat het publiek in wezen dood was in de studio. Maar als het bord lacht, kunnen ze maar beter lachen. Dus waarom hadden fans zo'n hekel aan de sketch, vooral als J Lo erin stond?

De schets van 'Wisconsin Women' viel kort

De aflevering die fans 'die winkelschets in Wisconsin' noemden, werd uitgezonden in 2019 en heette 'Wisconsin Women'. De samenvatting van de schets van NBC spreekt voor zich; J Lo speelt een van de drie winkeleigenaren in Wisconsin die zich richten op een stadspaar en ze in feite besluipen en beledigen.

Het eindigt met een "beer" die een van de winkeliers aanv alt (ze kwam met de winkel, ha ha), en dan een van de "stadsgekken" die selfies met de beer maken.

Het probleem was dat de sketch helemaal plat viel en dat er een 'vrijwel dood publiek' was, omdat de grappen het gewoon niet grepen. Zelfs Twitter had een velddag om het uit elkaar te halen; J Lo's Wisconsin-accent, hoewel niet het slechtste van het stel, was niet 'aan' genoeg om grappig te zijn.

Bovendien was de hele grap dat vrouwen in Wisconsin ruw, onbeschoft en grof waren, maar gewoon op een ongrappige manier. Zoals een fan samenvatte: "O, ja, die was best moeilijk om naar te kijken, nietwaar."

En dat was het ook, maar dat weerhield natuurlijk niemand er echt van om de volgende week opnieuw af te stemmen om te zien hoe 'SNL' zichzelf deze keer zou verlossen.

Aanbevolen: