Fans Slam Netflix' 'Red Notice,' onder vermelding van Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson zijn 'vreselijke acteurs

Inhoudsopgave:

Fans Slam Netflix' 'Red Notice,' onder vermelding van Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson zijn 'vreselijke acteurs
Fans Slam Netflix' 'Red Notice,' onder vermelding van Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson zijn 'vreselijke acteurs
Anonim

De film draait om een Interpol-agent die probeert een internationale kunstdief neer te halen. Het misdaaddrama werd gezien als een hete nieuwe release waar fans zeker hun klauwen in zouden willen steken, maar sinds de release van hun teaser-trailer demonstreren fans een totaal gebrek aan interesse in de film.

Niet alleen zijn fans niet van plan om deze film te kijken, ze slepen de acteurs in de hoofdrol ook behoorlijk mee. Fans lijken totaal niet onder de indruk van de verhaallijn en lijken er niet van overtuigd dat de acteurs die voor deze film zijn verzekerd een niveau van entertainment kunnen leveren dat hun tijdsinvestering waard is.

De releasedatum is meer dan 2 maanden verwijderd, maar Red Notice blijkt nu al een epische mislukking te zijn.

Toonaangevende acteurs krijgen een pak slaag van fans

Fans slepen de acteurs in deze film mee en zeggen dat ze allemaal een slechte levering hebben en in het algemeen allemaal vreselijke acteurs zijn. Fans hebben geen enkel vertrouwen in Dwayne Johnson, Gal Gadot of Ryan Reynolds, en vallen elk van hen aan vanwege de verdiensten die ze missen op het gebied van 'goed acteren'.

Fans zijn naar sociale media gegaan om gedachten te delen zoals; "Het feit dat geen van hen lmao kan acteren," en "alle drie deze acteurs triggeren mijn vecht- of vluchtreacties… ik kan het niet uitleggen, maar ze zorgen ervoor dat ik me gewelddadig wil gedragen", evenals; "MIDDELLIJKE CINEMA BLIJFT WINNEN."

Anderen schreven: "Ik dacht dat de lijnlevering van Gal Gadot inmiddels verbeterd zou zijn, goede heer, het is verschrikkelijk", en "Ryan Reynolds speelt in alles dezelfde kerel", evenals " Dwayne Johnsonbuigt, trekt hetzelfde gezicht en krijgt miljoenen betaald. Eerlijk gezegd kan hij geen sht waard zijn, waarom blijven ze deze boeman casten?"

Wat is de volgende stap voor Red Notice ?

Netflix rekende waarschijnlijk niet op zo'n reactie na het afleveren van de trailer. In de meeste gevallen is er een ruwe balans tussen de kijkers die enthousiast zijn over de release van een film en degenen die denken dat het een flop wordt. Helaas voor Red Notice is het positieve commentaar zo schaars. De opmerkingen die door de trailer worden gegenereerd, zijn overwegend negatief, waardoor de kans groot is dat deze film bij release zal floppen.

Het is moeilijk te zeggen wat de toekomst biedt voor Red Notice, maar fans hebben duidelijk gemaakt dat ze niet enthousiast zijn over het concept.

Opmerkingen zoals "nee bedankt", "Cringe" en "black adam, deadpool AND wonder woman wow. ziet er een beetje uit als poep tbh lol" nemen het voortouw als het gaat om feedback, terwijl Netflix naar beneden staart realiteit van een ongewenste en slecht ontvangen filmtrailer die ver vooruit is op de officiële release.

Aanbevolen: