Fans reageren op de première van 'The Voice' en het debuut van Ariana Grande

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de première van 'The Voice' en het debuut van Ariana Grande
Fans reageren op de première van 'The Voice' en het debuut van Ariana Grande
Anonim

The Voice is eindelijk hier en het kwam om te spelen. Terugkerende coaches Blake Shelton, John Legend en Kelly Clarkson begonnen de show samen met nieuwe coach Ariana Grande met een mashup van Hold On, I'm Coming and Respect.

De aflevering ging verder met de audities van de vele getalenteerde deelnemers en de coaches wedijverden om hun aandacht. Toen John Legend begon te chatten met een van de deelnemers, drukte Grande halverwege een zin op haar knop en zong haar hit Thank U Next.

Clarkson viel op de grond van het lachen nadat newbie Grande Legend had geschoold. Ariana Grande is de best betaalde coach in de geschiedenis van The Voice en ze bewees waarom in de première-aflevering van gisteravond.

"Bronnen zeggen dat Ariana maar liefst 20 tot 25 miljoen dollar krijgt voor de show, waardoor ze in dezelfde categorie v alt als Katy Perry op American Idol", onthulde Shuter in een aflevering van de iHeartRadio-podcast in maart. Ter vergelijking: "Kelly Clarkson kreeg ongeveer $ 15 miljoen toen ze bij The Voice kwam", voegde hij eraan toe.

Ariana Grande's debuut werd lang verwacht, aangezien ze een aanhang heeft waar haar collega-coaches niet eens mee kunnen vergelijken. Ariana heeft 267 miljoen volgers op Instagram, terwijl Legend 13,9 miljoen heeft, Clarkson 5,3 miljoen en Shelton 4,7 miljoen.

De stemcoaches openen de show

"ARI - S - P - E - C - T. Absoluut gek van dit optreden van @arianagrande, @kellyclarkson, @johnlegend en @blakeshelton. TheVoice."

Ariana Grande is gewoon haar nederige en schattige zelf na hun epische coachprestatie.

"Ik kijk al jaren naar 'The Voice' en ik wilde coach worden. Dit is mijn eerste seizoen en ik zou graag denken dat ik hier ben om te winnen, "zei Grande, die de derde nieuwe coach in de geschiedenis van de show wil worden om hun eerste seizoen te winnen. Clarkson won bij haar eerste poging als coach in 2018 met Brynn Cartelli en John Legend won in 2019 met Maelyn Jarmon."

Ariana Grande heeft een solide kans om seizoen 21 van The Voice te winnen en fans kunnen niet wachten om mee te rijden.

Fans reageren op de première

Legend behandelde dat verlies redelijk goed door te tweeten: Goed gespeeld @ArianaGrande… goed gespeeld!

Iedereen wil in team Ari!

Een ander schreef: "Ik weet gewoon dat ariana dit op een gegeven moment gaat doen."

Stem af om The Voice te kijken met je favoriete coaches op maandag- en dinsdagavond, alleen op NBC!

Aanbevolen: